Bal Tarçın Çörekotu Kasım ayı

Merhaba. Simdi mesajinizi okuyunca bence hacamat yaptiricamda sormak istedim.bel bolgesinden mi yaptirdiniz.bende iki gundur bu karisimi kullaniyorum ve yarin klomene basliyorum.adetim bitincede hacamata gidicem insallah.
Bi tane bel bölgesinden bide sağ alt bacağımın sağından sol alt bacağımın solundan toplamda 3 tane yaptırdım. Kadın işinin ehliydi. Bel bölgesi rahme alt bacağın sağ ve sol tarafı yumurtalıklara hitap ediyormuş. İltihap var demişti bana. O ay hamile kaldım.

Bi tane bel bölgesinden bide sağ alt bacağımın sağından sol alt bacağımın solundan toplamda 3 tane yaptırdım. Kadın işinin ehliydi. Bel bölgesi rahme alt bacağın sağ ve sol tarafı yumurtalıklara hitap ediyormuş. İltihap var demişti bana. O ay hamile kaldım.
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Bendede yumurtalklatimda cikolata kisti var ilacla yada adetle atilmiyo.kistler gitmese bile hamile kalabilmek adina bel bolgemden hacamat yaptiricam.bacak icinde sorarim ordnda yaptrrm ozaman.birde bosluklardan ic organlar icn yapilan bi yer varmis oradan yapicam dedi.insallah sifa olur allahin izniyle.

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Bendede yumurtalklatimda cikolata kisti var ilacla yada adetle atilmiyo.kistler gitmese bile hamile kalabilmek adina bel bolgemden hacamat yaptiricam.bacak icinde sorarim ordnda yaptrrm ozaman.birde bosluklardan ic organlar icn yapilan bi yer varmis oradan yapicam dedi.insallah sifa olur allahin izniyle.
Tek bi tane yapulmıyo canım en az 3 tane yapılıyo tek sayı olmak şartıyla 11 e kadar çıkıyo sayısı. Hepsi ya belden aşağı ya belden yuksrı olması lazım. Araştır biraz istersen

Tek bi tane yapulmıyo canım en az 3 tane yapılıyo tek sayı olmak şartıyla 11 e kadar çıkıyo sayısı. Hepsi ya belden aşağı ya belden yuksrı olması lazım. Araştır biraz istersen
Hacamat dedigin int gormustum kupa yapip cizik atiyorlar kan akiyor bana cok korkunc geldi

kızlarrr aranızda klomen ve çatlama iğnesiyle hamiş olan varmıı ben ilkkez başlıycam ve endişelerim var azcıkkk :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Sünnt canım yaptırmak çoğu derde deva. Ama ehline yaptırmak lazm üstüne atılan jiletin nile sayısı var. Belirli günlerde yapılıyo.
Benim bir yerim kesildimi kanim zor duruyor.kanimin durmamasindan korkuyom birde kanim zaten cok dusuk iyice dusmesinden korkuyom bence erkekler icin daha uygun bi yontem onlarin kani disariya cikmiyor bu yontemle rahatlarlar biz zaten adet kanamasiyla heray rahatliyoruz

kızlarrr aranızda klomen ve çatlama iğnesiyle hamiş olan varmıı ben ilkkez başlıycam ve endişelerim var azcıkkk :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

canım bana bir kere yapıldı klomen ve çatlatma iğnesi kullandım o ay hamile kalmadım umarım senin tek seferde olur ve hamile kalırsın boşuna strese sokma kendini kafanı rahatlatmaya bak çok takarsın hiç olmuyor ben öle yaptım

ya bana da çok korkunç geliyor hacamat annem boyun ve bel fıtığı için yaptıracaktı kadını vazgeçirecektim neredeyse ama bizim içinde iyi gelirse belki cesaretimi toplar yaptırabilirim sanırım:KK57:

ya bana da orkunç geliyor hacamat annem boyun ve bel fıtığı için yaptıracaktı kadını vazgeçirecektim neredeyse ama bizim içinde iyi gelirse belki cesaretimi toplar yaptırabilirim sanırım:KK57:
Ben acı eşiği çok düşük biriyim. Ama bişey hissetmedim desem yeridir. Bardağı kapayınca şişiyo ya etin acı hissrdilmiyo.

canım bana bir kere yapıldı klomen ve çatlatma iğnesi kullandım o ay hamile kalmadım umarım senin tek seferde olur ve hamile kalırsın boşuna strese sokma kendini kafanı rahatlatmaya bak çok takarsın hiç olmuyor ben öle yaptım
sonrasinda devam etmedin mi canim ben kist felan olur die endiseleniorum sadece ya

sonrasinda devam etmedin mi canim ben kist felan olur die endiseleniorum sadece ya

Yok canım o ay olmayınca çok moralim bozuldu korunmayı bırakalı da 4 ay olmuştu biraz zamana bıraksam daha iyi olur diye düşünmüştüm o zman tabi bu olay Mart Ayında oldu ozman da buzamana bi daha kullanmadım doğal yolları tercih ettim ama bu ay eşime sperm testi istedi doktor o temiz çıkarsa bende tedaviye başlıcak tekrardan

Yok canım o ay olmayınca çok moralim bozuldu korunmayı bırakalı da 4 ay olmuştu biraz zamana bıraksam daha iyi olur diye düşünmüştüm o zman tabi bu olay Mart Ayında oldu ozman da buzamana bi daha kullanmadım doğal yolları tercih ettim ama bu ay eşime sperm testi istedi doktor o temiz çıkarsa bende tedaviye başlıcak tekrardan
Himmm insallah iyi sonuclar alirsin kuzum bende ilk hamile kaldigim ay bu kuru yapmistim ve tutmustu simdi adet olunca dr klomen dedi de bakalim

acaba şimdi klomene başladığım ayy bal tarçın çörek otu karışımını yapsam çatlatmak içinde incir havuç yapsam çok mu karışık olur ilk hamileliğimde çörekle inciri çatlatmak için birlikte yapmıştım ama klomen olunca tırstım biraz :(

kızlarrr şey diycem size şimdi bu ay çörek otu bal tarçın yapıcam ben ama geçen ay soga kürüne başladığımda yarım bırakıp hazırladığım karışım var buzdolapta saklıyorum acaba adet olunca 2. günü bu karışımı sakladığımı yesem olur mu acaba yoksa yeniden mi hazırlamam gerekli ?

Kızlar nasılsınız hiçbirinizden ses seda yok :110: ben bu ay kürü yapamadım midem çok rahatsızdı 3 4 gün içebildim :110: bu ay yani boş geçiçek ...sizler neler yapıyosnuz devamm mı küre var mı bi gelişme..:KK49:

Kızlar nasılsınız hiçbirinizden ses seda yok :110: ben bu ay kürü yapamadım midem çok rahatsızdı 3 4 gün içebildim :110: bu ay yani boş geçiçek ...sizler neler yapıyosnuz devamm mı küre var mı bi gelişme..:KK49:
Bende bu ay başladım ama arada unuttuğum oldu işe yararmı bilmiyorum bizim bebişler 2015 kaldı galiba hanımlar

Back