Bal Tarçın Çörekotu Kasım ayı

canim bazen testler tam sonuc vermiyor sen yarin sabah uyaninca ilk idrarinla bir tane daha yap bence insallah hamilesindir yaa:KK60:
Kızlar hamile değilim bana hastaneden verilen test yanlışmış üstünde başka bişey yazıyor hcg testi değil yani şu Yaşadığım duygunun tarifi yok sağlık olsun napalım

Kızlar hamile değilim bana hastaneden verilen test yanlışmış üstünde başka bişey yazıyor hcg testi değil yani şu Yaşadığım duygunun tarifi yok sağlık olsun napalım
ay canim uzulme yaa onumuzdeki aya insallah
ay canimm uzulme saglik olsun ne diyelim hen ne demistik bu ay olmazsa onumuzdeki aya insallah umudumuzu kaybetmek yok:)

canım hayırlısı olsun üzülme.bol bol dua edelim inş Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin.

bende bu ay umutlu değilim aslında.hatta dediğim gibi olmazsa hangi kürle devam etmeliyim onu düşünmeye başladım bile..

canım hayırlısı olsun üzülme.bol bol dua edelim inş Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin.

bende bu ay umutlu değilim aslında.hatta dediğim gibi olmazsa hangi kürle devam etmeliyim onu düşünmeye başladım bile..
Öyle tabi vardır bi hayır bilmiyorm ki hangi kürle devam etsek ben yine bal tarçına devam ederim sanırım şuan bişey düşünemiyorum bile

Kizlar ben hala hastalanmadim ve dunde silik cikmisti yarin bir test daha yapmaya karar verdim insllah adet olmam yarina:stop::stop:

Kizlar ben hala hastalanmadim ve dunde silik cikmisti yarin bir test daha yapmaya karar verdim insllah adet olmam yarina:stop::stop:
canım inşallah hamilesindir.yarın testte çıkarsa hemen kan vermeye git.
ya bu kürle topiğimizde hamile kalan biri olursa bizede çok umut olacak

hahahaha :D su iç bol bol kan versene idrarla uğraşma artık​
Kizlaaarr hamileyimm Allahim ne yapicagimi sasirdim cok mutluyumm cok guzel bir duygu.Insaallah sizde en kisa zamanda bu mutlulugu yasarsiniz kizlar anlatilmaz birsey.Aksam isten gelince hepiniz icin tek tek dua edicem canlarim benim Allah kimseyi bu mutluluktan mahrum etmesin.Bu kuru uyguladigim ilk ay hamile kaldim kizlar insaallah sizlere umut olmusumdur:)

Kizlaaarr hamileyimm Allahim ne yapicagimi sasirdim cok mutluyumm cok guzel bir duygu.Insaallah sizde en kisa zamanda bu mutlulugu yasarsiniz kizlar anlatilmaz birsey.Aksam isten gelince hepiniz icin tek tek dua edicem canlarim benim Allah kimseyi bu mutluluktan mahrum etmesin.Bu kuru uyguladigim ilk ay hamile kaldim kizlar insaallah sizlere umut olmusumdur:)​

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. :nazar:çok sevindim tanımam etmem seni ama beklemek ne demek 20aydır çok iyi biliyorum.. sayımız 4mil olsa da ümidimi kesmedi doğal yolla Rabbim nasip edecek inşallah..

hahahaha :D su iç bol bol kan versene idrarla uğraşma artık
Kizlaaarr hamileyimm Allahim ne yapicagimi sasirdim cok mutluyumm cok guzel bir duygu.Insaallah sizde en kisa zamanda bu mutlulugu yasarsiniz kizlar anlatilmaz birsey.Aksam isten gelince hepiniz icin tek tek dua edicem canlarim benim Allah kimseyi bu mutluluktan mahrum etmesin.Bu kuru uyguladigim ilk ay hamile kaldim kizlar insaallah sizlere umut olmusumdur:)
tebrikler tatlım çok sevindim.. bak gördün mü boşuna stres yapıyodun yok belirti yok ümidim yok die die :D sağlıkla kucağına al inşallah :anneadayı:

vuhuuuu tebrik ederim esracım gözün aydın.Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
sen kaç aydır istiyordun canım? gerçekten bizede umit oldu.senin adına çok sevindim gerçekten darısı başımıza inşaallah.

Back