- 4 Eylül 2022
- 377
- 335
- 27
-
- Konu Sahibi onbirmayis
Sizde de mi Pcos varŞifa olsun inşaAllahincir evet günde 1 taneden fazla yemeyin prolaktin yükseltir. Çok da abanmayın böyle bitkisel şeylere,herşeyin fazlası zarar Güzel haberi bizimle paylaşın inşaAllah
Evet bende de var ama bitkisel şeyler bana yaramıyor. Çörek otu karışımını araştırıyorum ama korkıyorumSizde de mi Pcos var
Anladım canım ..bende de Pcos var .Daha önce 2 kez femara ovitrelle geçmişim oldu olumsuz sonuçlandı hsg de çektirdim geçen hafta şükür bişey çıkmadı ama bakalım yaa 7 aydır istiyoruz bizde nasip kısmet ..Evet bende de var ama bitkisel şeyler bana yaramıyor. Çörek otu karışımını araştırıyorum ama korkıyorum
Acaba sadece çörekotuyla mı devam etsem diyorum
Kan testi vermiştim Sabah negatif çıktıNe sonucuydu ne testi verdin bi dkkaçırdım orayı
İyi de yumurtlamadan ne kadar zaman geçtiKan testi vermiştim Sabah negatif çıktı
Şu hsg ben de istiyorumAnladım canım ..bende de Pcos var .Daha önce 2 kez femara ovitrelle geçmişim oldu olumsuz sonuçlandı hsg de çektirdim geçen hafta şükür bişey çıkmadı ama bakalım yaa 7 aydır istiyoruz bizde nasip kısmet ..
Yok canım o şekilde değil dün konuşmuştuk ama hatırlamadın haber ver demiştin yanlıs hatırlamıyorsam oyğzden dedim adetim geçti ya pik çıkınca gebelik oluyor deniyor diye kan testi vermiştimİyi de yumurtlamadan ne kadar zaman geçti
O pik hangi güne ait
Bende kullandım bu karışımı bu ay düzenli olarak da spor yaptım sağ kasığımda batma gibi bir ağrı var regl tarihin aralık 6 14 gün var yani yumurtlama günüm olabilir miCanım beni biliyorsundur herhalde yumurtlama görmüştüm pkosum bende ve bu ay içinde aklıma geldikçe yedim bal ezilmiş çörekotu ve tarçın 3lüsünü işe yaradığını düşünüyorum şifası Allah'tan
Olabilir adetten 14 gün önce oluyor genelde yumurtlama ovülasyon testn varsa yap istersen canım onunla güzel anlaşılıyorBende kullandım bu karışımı bu ay düzenli olarak da spor yaptım sağ kasığımda batma gibi bir ağrı var regl tarihin aralık 6 14 gün var yani yumurtlama günüm olabilir mi
Yumurtlama testim yok regl takvimine göre yumurtlama gösteriyor bugünü açıkçası bu ay kendimi rahat bırakmak istiyorum ovulasyon testi de yapmak istemiyorum doğrusu inşallah bu ay gebe kalırım her yolu denedimOlabilir adetten 14 gün önce oluyor genelde yumurtlama ovülasyon testn varsa yap istersen canım onunla güzel anlaşılıyor
beklenen adetten 14 gün öncesi yumurtlama günüdürBende kullandım bu karışımı bu ay düzenli olarak da spor yaptım sağ kasığımda batma gibi bir ağrı var regl tarihin aralık 6 14 gün var yani yumurtlama günüm olabilir mi
Takvime çok aldanmayın o sizin geçmişte girdiğiniz tarihleri baz alır ve onun ortalamasını verirYumurtlama testim yok regl takvimine göre yumurtlama gösteriyor bugünü açıkçası bu ay kendimi rahat bırakmak istiyorum ovulasyon testi de yapmak istemiyorum doğrusu inşallah bu ay gebe kalırım her yolu denedim
Telefondaki yumurtlama takvimi doğru olmuyor ona bakarsan bende adetimden 14 gün sonra yumurtluyorum gösteriyor ama beklenen adetimden 1 hafta sonra yumurtlama oldu karışık yaniYumurtlama testim yok regl takvimine göre yumurtlama gösteriyor bugünü açıkçası bu ay kendimi rahat bırakmak istiyorum ovulasyon testi de yapmak istemiyorum doğrusu inşallah bu ay gebe kalırım her yolu denedim
Onda sıkıntı yokTelefondaki yumurtlama takvimi doğru olmuyor ona bakarsan bende adetimden 14 gün sonra yumurtluyorum gösteriyor ama beklenen adetimden 1 hafta sonra yumurtlama oldu karışık yani
Bend ede 2 gün sonra yumurtlama oluyor zaten düzek ilişki olacak bu ayın 6 sına kadar inşallah yumurtlama günüme denk gelirTelefondaki yumurtlama takvimi doğru olmuyor ona bakarsan bende adetimden 14 gün sonra yumurtluyorum gösteriyor ama beklenen adetimden 1 hafta sonra yumurtlama oldu karışık yani
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsunOnda sıkıntı yok
Bend ede 2 gün sonra yumurtlama oluyor zaten düzek ilişki olacak bu ayın 6 sına kadar inşallah yumurtlama günüme denk gelir
Ben anestezili çektirdim canım o halde bile sonrasında ağrı oluyor bence çektirirsen anestezili çektirŞu hsg ben de istiyorum
Zor muydu acıdı mı
Dimi ya benim de niyetim oBen anestezili çektirdim canım o halde bile sonrasında ağrı oluyor bence çektirirsen anestezili çektir
Hamile misiniz acaba sürekli pozitif çıkmış ovulasyonİnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım testi yapmayı bırakma bu arada ben sanada sorayım ovilaayon testi yaptım sabah ilk idrarla en alttan 3. Olan altındakini su içip yapmıstım ondan mı rengi böyle oldu bilmiyorum en alttakini şimdi yaptım velhasıl kelam çatlama olmuş gibi mi canım sağlık ocağında da kan vermiştim sanırım yumurtlama dönemim şuan
Yok değilim canımHamile misiniz acaba sürekli pozitif çıkmış ovulasyon