• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal tarcin corek otu

Onur_hira_ela

1 prens 💙 ve 2 prenses annesi 💖
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.610
Puanlar
133
Arkadaslar bal tarcin corek otu ile gebe kalanlar var mı?Ben 1 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor bütün tahliller yapıldı hiç bi sorun yok bana bu kürü öneriler bnde adetimin 2.günü başladım ve 9 gündür kullanıyorum kasiklarim da sislik ve ara ara ağrı oluyor bu kür ile gebe kalan var mi ?????????

Canım ben yaptığım Ay hamile kaldım ama sadece bu küre bağlamıyorum ama ben. Çünkü sadece bunu yapmadım. Aynı zamanda bele yakı yapıştırdım. Vee bence en önemlisi dua. 3 cuma 1000 ya evvel. Bi de fetih suresi tertibi var internette bakabilirsin onu yaptım. Aynı zamanda ayetel kürsi tertibi var onu da okudum. Yani hepsi 1 ay içinde yaptım. Çok şükür ki Rabbim nasip etti. Elhamdülillah

Bende bu küre adetimin 2.günü başlayıp 12 gün yapmıştım sonra 20 gün gecikmem oldu sevindim hamileyim sandım ama değilmişim sonra adet oldum çok üzülmüştüm... bana yaramadı yani...
Bunlar vesile zaten Allah takdir ettiği vakitte nasip ediyor bacım sabret
Benim tavsiyem tevekkül etmek tamamen Allah'a güvenerek olacağına inanmak... hergün meryem suresi ve yasin suresi okumanı tavsiye ediyorum bide Hz.ibrahim peygamberin evlatla ilgili olan duasını hergün oku her namazdan sonra
Çok kısa bir ayet... "RABBİ HEBLİİ ...." diye başlıyor. Bu ayetten sonra Allah Hz.İbrahim'e oğlu Hz.ismail'i yolladı.
Rabbim sana ve cümle isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip etsin

Teşekkür ederim sagolun her gün meryem süresini ve İbrahim peygamberin duasını okuyorum zaten yinede sagolun bilgi verdiğiniz için

Arkadaslar bi şey sorcam ben bu kürü uyguladiktan sonra normalde ilişkiye girdiğim de Karnım ağrırdı ama şimdi dayanilmayacak kadar çok ağrıyor sizce bu kür den olabilir mi

Back