Merhaba ;
Yazmak rahatlatacak sanırım biraz. Nasıl deyim belki çok uzun yıllar olmadı ama yaklaşık 1 buçuk yıllık evliyim ve 5. aydan sonra bebek istemeye başladık. Hep deli gibi güvenim vardı biz hemen çocuk sahibi oluruz diye. Gününü saatini ayarlarız diye düşünmüştüm hep . Ne büyük bi aptallıkmış meğer. Rabbime inancım sonsuz ve ben bu hataya nasıl düştüm !!! Olmadı 1 yıl oldu sorun yok ikimizdede ama olmuyor. Burdan bütün gördüklerimizi uyguladım Meryem otundan tutunda başka şeylere kadar hepsini denedim. Çok okumakta iyi değilmiş
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Klomene başladım güya 5 tane yumurtam vardı doktor çatlatma bile yapmadı
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
dedim ki bu ay olcak sanırım ama olmadı . Kistlerim oluştu üstüne
Sürekli dua ediyorumm bütün isteyenlere hayırlı evlatlar nasip eyle rabbim diye
![Frown :cry: :cry:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk41.gif)
Zamanı var ama zaman nie bukadar yıpratır
Kafanızdan bebek düşüncesini nasıl attınız
Biliyorum Stres te çok önemli ama bilmiorum yenemiyorum. Nasıl yenilir ki ??
(( Her ay Hüsrannnn
Psikiolojik olarak adetimi geciktirdiğim zamanları bile biliyorum
![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)
oooff yapmamam lazım ama
Ne kadar güçlüydüm ben herşeyi Gözü kapalı aşan yenen ben bunda tıkandım