Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belkide bu yüzden olmuyodu ilk defa mı ovu yapıyosun belkide yumurtlama gününü kaçırıyodun hepBenimde şöyle canım bak
Tabi benimkiler ovulasyon
O bile heyecanlandırdı beni
Darısı gebelik testine :)
Demek ki kafadan bi 13 gün beklemek lazım
Benim yumurtlamam reglimin 10.günü oldu
Beklediğimden erken yumurtluyormuşum
İnşallah canım benim sağolasın
Evet ilk defa yapıyorum cnmBelkide bu yüzden olmuyodu ilk defa mı ovu yapıyosun belkide yumurtlama gününü kaçırıyodun hep
O zaman sen ovu günlerini kaçırdın hep 12 felan sandınEvet ilk defa yapıyorum cnm
Neslihancım benim çatlama oldu mu olmadı mı foto atıyorum bi bakar mısın ilk kez yaptığım için de anlamıyorumO zaman sen ovu günlerini kaçırdın hep 12 felan sandın
Belki bu ay vesile olur testler inşallah
Canım hiç ovulasyon testi kullanmadım heyecanlı bekleyiş konumda da gördüm mesajını ama bilmediğim için cevap veremedim kusura bakma kızları orda mesajı na etiketlerim kullananlar bi bakar şimdi belki onlar anlarNeslihancım benim çatlama oldu mu olmadı mı foto atıyorum bi bakar mısın ilk kez yaptığım için de anlamıyorum
10.gün yumurtlama 11.gün çatlama oldu sandım ama bugün 14.gün hala 2 çizgiyi görüyorum kafam karıştı
Tamam canım teşekkür ederimCanım hiç ovulasyon testi kullanmadım heyecanlı bekleyiş konumda da gördüm mesajını ama bilmediğim için cevap veremedim kusura bakma kızları orda mesajı na etiketlerim kullananlar bi bakar şimdi belki onlar anlar
Benimde sadece solda pko var adet düzensizliği yok kilo tüy yok canım sen bilirsin denemek istersen 3. Ayda oldu kür yapmıştımBenim tek yumurtamda hafif pko çıktı. 11 aydır olmuyor bebeğimiz. Bugün doktor görüşmesi yaptım. Tüp yada aşılama dedi. Siz kürü önermişsiniz. Acaba denesem mi ?
Senin yaptığın gibi deneyim kuzum aynı her şeyimiz. Belki bana da yararBenimde sadece solda pko var adet düzensizliği yok kilo tüy yok canım sen bilirsin denemek istersen 3. Ayda oldu kür yapmıştım
Merhaba canım mesajlara baktım bana da umut oldun bende bu ay başladım bal tarçın çörek otuna ama bendeki öyle hafif pko değil baya inatçı tüm belirtilerini hepsini yaşıyorum bakalım fayda edecek mi eğer olmazsa soğan kürü ve diğer dediklerini yapmayı düşünüyorumBenimde sadece solda pko var adet düzensizliği yok kilo tüy yok canım sen bilirsin denemek istersen 3. Ayda oldu kür yapmıştım
İnşallahhhhhh canım benimSenin yaptığın gibi deneyim kuzum aynı her şeyimiz. Belki bana da yarar
Dene canım tedbir bizden takdir Allah tan oğlumda 5 yıl bekledim bunda 3. Ayda oluverdiMerhaba canım mesajlara baktım bana da umut oldun bende bu ay başladım bal tarçın çörek otuna ama bendeki öyle hafif pko değil baya inatçı tüm belirtilerini hepsini yaşıyorum bakalım fayda edecek mi eğer olmazsa soğan kürü ve diğer dediklerini yapmayı düşünüyorum
Aynen canım peki sen 3 ay sadece bal tarçın çörek otu kürünü mü kullandın başka var mıydı uyguladığın bişeyDene canım tedbir bizden takdir Allah tan oğlumda 5 yıl bekledim bunda 3. Ayda oluverdi
Canım 2 ay bir şey yapmadım ben 3. Ayda bal kürü yaptım baska da bir şey yapmadım yaniAynen canım peki sen 3 ay sadece bal tarçın çörek otu kürünü mü kullandın başka var mıydı uyguladığın bişey
Hee tamam kuzum Allah razı olsun Rabbim inşallah bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsinCanım 2 ay bir şey yapmadım ben 3. Ayda bal kürü yaptım baska da bir şey yapmadım yani
Amin rabbim sizlerede nasip etsin inşallahhhhhhHee tamam kuzum Allah razı olsun Rabbim inşallah bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Aminn canım inşallah tüm isteyenlereAmin rabbim sizlerede nasip etsin inşallahhhhhh
Ya bende cok merak ediyorum benimde 9 10. Günü bi şişlik bi sancı tekrar adet olucam gibi ama geçti. İhtimal vermedim bu kadar erken çatlamaz başka belirti de yok zaten. Sizin geçti mi şişlik ve başka birşey var mı şuanhanımlar bu kür erken çatlatır mı yumurtayı? Pazartesi günü inanılmaz bi alt karın şişliğim vardı ama daha 9.günümdü çatlamamıştır heralde dimi
canım ben aynı zamanda femara ve çatlatma iğnesi tedaviside gördüm. yumurtayı kaliteli büyütmüş ben bu kürü beğendim o yüzden. Ama o bahsettiğim ağrı sol tarafımdaydı yumurta sağda gelişmiş. Soldan çatladıysa bile göremem dedi doktor üzerinden 3-4 gün geçmişti çünkü.Ya bende cok merak ediyorum benimde 9 10. Günü bi şişlik bi sancı tekrar adet olucam gibi ama geçti. İhtimal vermedim bu kadar erken çatlamaz başka belirti de yok zaten. Sizin geçti mi şişlik ve başka birşey var mı şuan