Gebeliğe Hazırlık BAL TARÇIN ÇÖREK OTU İLE HAMİLE KALANLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İstedi tabiki ama ben anlamıyodum canım o zaman yeniydim bu konuda hormon felan bilmezdim yani
Anladım canım şimdi doğal yolla mı deniyorsunuz? Yoksa bi tedaviye başladı mı doktor. Benim doktorum doğal yolla olmasına engel değil 4 ay sonra falan olmazsa gelirsin yumurta takibi yaparız dedi. Sonra aşılama çatlatma bişeyler yapılıyormuş heralde henüz onları araştırmadım doğal olur diye. Bişeyi de çok isteyince insan strese giriyor

Anladım canım şimdi doğal yolla mı deniyorsunuz? Yoksa bi tedaviye başladı mı doktor. Benim doktorum doğal yolla olmasına engel değil 4 ay sonra falan olmazsa gelirsin yumurta takibi yaparız dedi. Sonra aşılama çatlatma bişeyler yapılıyormuş heralde henüz onları araştırmadım doğal olur diye. Bişeyi de çok isteyince insan strese giriyor
Stres yapma diycem ama olmuyo gercekten şimdi bu kürü kullanıyorum dediğim gibi 2. Cocuk için

Kızlar koyulaşırsa haber verecegim ilk 5 dk da böyle cıktı
Kür vesile oldu sanırım 🥰

Eklentiler

• IMG_20210123_164514.jpg
    IMG_20210123_164514.jpg
    122,5 KB · Görüntüleme: 350
Merak eden olursa buda yeni testim sanırım oldu mucizem 🥰 bal tarçın çörek otu kürü kullandım
Bu mesaj burda dursun merak eden olursa ben gibi cevapsız kalmasın 🥰
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh 🤲
Allah bağışlasın bendede pko var demin bir kızçe önerdi bakarken size denk geldim. Denemeli miyim bu kürü

Merak eden olursa buda yeni testim sanırım oldu mucizem 🥰 bal tarçın çörek otu kürü kullandım
Bu mesaj burda dursun merak eden olursa ben gibi cevapsız kalmasın 🥰
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhh 🤲
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende bu kürü denedim ama 8 gün falan sadece
O da yumurtlama günüm geldiği için
Çörek otunu çiğnedim çektirmedim
Ovulasyon takibi yaptım
Yumurtam çatlamış görünüyor inşallah Allah'ın izni ile vesile olur bana bu kür
Testi kaçıncı gün yaptın acaba
Gecikmeden sonra mı
Bide belirti olarak ne yaşadın 😊

Ovulasyon takibi yaptım
Gecikmeden sonra mı
Canım testi yumurtlamadan sonra 10. Gün başladım yapmayan 12. Gün gözle görülür çizgi çıktı ama silikti yinede
Gecikmem olmamıstı yani adete 4 gün kala testte pek görünmedi 2 gün kala daha gözükür haldeydi
Belirti olarak yumurtlamadan sonra beyaz akıntı oldu kesildi adete 5 gün kala asırı derece de belim agrıdı adet olacak gibi hissettim ama olmadım
Diğer gün kesildi agrım ama beyaz akıntı eşliğinde şeffaf akıntı gelmeye başladı
Aslında hiç umudum Yoktu oğlum 5 yıl sonra oldu kür ilaç aşılama vs bunda sadece 3. Ayda bal tarçın çörek otu kürü yaptım ve oldu hemen daha dogrusu vesile oldu bana
Şükürler olsun rabbime
İnşallahhhhhh sanada vesile olsun canım 🥰🥰

Allah bağışlasın bendede pko var demin bir kızçe önerdi bakarken size denk geldim. Denemeli miyim bu kürü
Kesinlikle deneyin derim ben oğlumda 5 yıl uğraştım o hayıt ekstraktı omg3 ve soğan kürü ile oldu 5 yılın sonunda buda 3. Ay denememde oldu bal tarçın kürü vesilesi ile 🥰 rabbim sizede nasip etsin inşallah

Arkadaşlar bu yazdığınız besinlerin hepsi adet söktürücü olan şeyler, çok iyi biliyorum çünkü geçenlerde araştırdım daha.
Bir yerlerde hata var ama, bilemedim, lütfen dikkatli olun.

Ovulasyon takibi yaptım
Gecikmeden sonra mı
IMG_20210126_141421.jpg

Böyleydi canım testlerim merak edersen diye attım rabbim sanada böyle paylaşmak nasip etsin inşallahhhhhh 🤲🤲

Arkadaşlar bu yazdığınız besinlerin hepsi adet söktürücü olan şeyler, çok iyi biliyorum çünkü geçenlerde araştırdım daha.
Canım yumurta kalitesini artırıyo bende o yüzden kullandım pkoluyum pko olmasa bende kullanmam bilmeden
Oğlum soğan kürü buda bal tarçın çörek otu kürü ile oldu vesile diyelim
Pko var evet ama adetim düzenliydi madem adet söktürücü 2 kür de tesadüf müydü biri 5 yıl sonra biri 3. Ay denememde oldu kuzularım
Evet adet söktürmeyede faydalı ama yumurta kalitesinede faydalı bal kürü

Benim bildiğim de yumurtlamaya kadar kullanın deniyor
Bide ben başladığım ilk günler aşırı akıntım oldu ve de idrar yollarımdan bile enfeksiyon gibi birşey geldi afedersiniz
Yani adet söktürücü görev de görüyor olabilir hak veriyorum resmen içimi temizledi gibi oldu

Eki Görüntüle 2775048
Böyleydi canım testlerim merak edersen diye attım rabbim sanada böyle paylaşmak nasip etsin inşallahhhhhh 🤲🤲
Benimde şöyle canım bak

Tabi benimkiler ovulasyon :-)
O bile heyecanlandırdı beni
Darısı gebelik testine :)
Demek ki kafadan bi 13 gün beklemek lazım
Benim yumurtlamam reglimin 10.günü oldu
Beklediğimden erken yumurtluyormuşum

Canım testi yumurtlamadan sonra 10. Gün başladım yapmayan 12. Gün gözle görülür çizgi çıktı ama silikti yinede
Gecikmem olmamıstı yani adete 4 gün kala testte pek görünmedi 2 gün kala daha gözükür haldeydi
Belirti olarak yumurtlamadan sonra beyaz akıntı oldu kesildi adete 5 gün kala asırı derece de belim agrıdı adet olacak gibi hissettim ama olmadım
Diğer gün kesildi agrım ama beyaz akıntı eşliğinde şeffaf akıntı gelmeye başladı
Aslında hiç umudum Yoktu oğlum 5 yıl sonra oldu kür ilaç aşılama vs bunda sadece 3. Ayda bal tarçın çörek otu kürü yaptım ve oldu hemen daha dogrusu vesile oldu bana
Şükürler olsun rabbime
İnşallahhhhhh sanada vesile olsun canım 🥰🥰
İnşallah canım benim sağolasın ☺️

Eklentiler

• 20210202_133032.jpg
    20210202_133032.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 237
X