- 8 Nisan 2017
- 57.164
- 302.799
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
Kankim çok teşekkür ederimKanki ev islerini salmana degmisharika olmus ellerine saglik
![]()
cımbızla tek tek uğraştım zor oldu bir daha yaparmiyim hayır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kankim çok teşekkür ederimKanki ev islerini salmana degmisharika olmus ellerine saglik
![]()
Ye bakalım dünyayı ye gel benide ye vijjjjdansızzzBen yedim valla yarın belli olur zaten pazartesi tartıda![]()
Çok teşekkür ederim canım hepimize başarılar artık bu geceyi bekliyoruz değil miEllerine sağlık canısı, valla şahane olmuş![]()
Evet size özel oldu hiç unutmam artık ilk kk gördü fırının pisirmesini :)))Eline sağlık canım firinin da siftahini gördük güzel pisirmis![]()
Sen yemeden mı artık çıkıyorsunYe bakalım dünyayı ye gel benide ye vijjjjdansızzz![]()
Hepimize başarılar ablam begenmene sevindim :))Nefis olmuş canımİyi ki fırın yetişmiş
Ellerine sağlık, başarılar dilerim canım❤![]()
Çok beğendim canım, ilk kez gördüm:) Deneyeceğim mutlakaHepimize başarılar ablam begenmene sevindim :))
Ben ilk defa yaptığım için ölçüleri vermiş bulundum ama çok güzel oldu içi fazla geldi birde kadayıf bir bardak çok geldi abla bir su bardağından iki parmak eksik koy sen :)) çocuklar yedi komsuya da verdimÇok beğendim canım, ilk kez gördüm:) Deneyeceğim mutlaka![]()
Başka bişey düşünelim bu tatlıya cimbiz olmamış tek tek uğraşKankim çok teşekkür ederim
cımbızla tek tek uğraştım zor oldu bir daha yaparmiyim hayır![]()
Bereketli olmuş işte, komşu da nasiplenmişBen ilk defa yaptığım için ölçüleri vermiş bulundum ama çok güzel oldu içi fazla geldi birde kadayıf bir bardak çok geldi abla bir su bardağından iki parmak eksik koy sen :)) çocuklar yedi komsuya da verdimbitmedi hala :))
Ben bundan yemedim çünkü yoktu bunu yemek vicdansızlıkSen yemeden mı artık çıkıyorsun![]()
Zalım senin şerbete attığın gobekler çok fenaBen bundan yemedim çünkü yoktu bunu yemek vicdansızlık![]()
Ertesi gün varya poğaça gibi hamur oluverdiZalım senin şerbete attığın gobekler çok fena![]()
Ben de düşündüm aklıma bişey gelmedi maşa ile yapsan dedim o da çok kalın birde cımbız bile eli yoruyor ufak bişey olmalıBaşka bişey düşünelim bu tatlıya cimbiz olmamış tek tek uğraş
O tür tatlılar öyle hemen şerbetten çıktığı gibi yutcan tuğla gibi yerleşecek mideyeErtesi gün varya poğaça gibi hamur oluverdi![]()
Yerleşti 300 grlık tuğlaO tür tatlılar öyle hemen şerbetten çıktığı gibi yutcan tuğla gibi yerleşecek mideye![]()
Ben çıkmaya korkuyorum sözde bugün maydanoz kürü yapacaktım yalan oldu :))Yerleşti 300 grlık tuğla![]()
Bende künefe bekliyorum :))Ben Karakuş tatlısı da bekledim kimse yapmadı
Teşekkür ederim canım çok sağol :))Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim :)