Gebeliğe Hazırlık ⭐⭐⭐ BAL 🍯 ÇÖREKOTU TARÇIN ⭐⭐⭐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yapıcam bunu hadi bakalım hayırlısı❣ Eşimede içirebiliyormuyum birde sabah aç karnına mı olmak zorund akşam aç karnına olurmu akşam yemegı oncesı?
Ya sabah aç ya da yemekten 1.5 2 saat sonra. Eş içebiliyor mu bilgim yok. o_O

Baştan nasıl yapılacak ki
10 yemek kaşığı bir kere bal var :işsiz: :işsiz: :işsiz:
Günde bir yemek kaşığı kürü kullanacaksak çöpe mi atcaz geri kalanını :işsiz::işsiz:
Ben hiç anlamadım :KK43::KK43::KK43::KK43:
Kiz neden kafan karıştı. Kürü tarifteki miktara göre yapacak koyacan bi kavanoza sonra reglin 2. Günu başlayıp 12 gün yicen burdan. 🤷🏻‍♀️

Kızlar çörek otuda ölümden başka herşeye çaresi var bi yan etkisi de yok çakşır suyunun da öyle bi yan etkisi yok hatta bu virüs zamanlarında bağışıklık da güçlendiriyo bence ikisinide yapabilirsiniz ne olacak ki bizde mesela hem çakşır suyunu sabahları içtik akşamları da keçiboynuzu kaynatıp onu içtik (düzenli değildi bu aklıma geldikçe yaptım) sonucunda kendimi zinde de hissediyorum gayet güzel enerjide veriyo

➡10 tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
➡10 çay kaşığı tarçın
➡10 yemek kaşığı organik bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı, adetin ikinci günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 – 2 saat sonra yenir.

Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzene sokar. Dolayısı ile hamile kalma olasılığı yükselir.
🌸🌸🌸🌸🌸
Tarifimiz bu. Mevzuyla ilgili konular eskiydi. Ben yeni açmak istedim. Çörekotunun şifasına inanıyorum. Virüsten dolayı tedaviye ara verdiğimiz bu dönemde alternatif bir şeyler denemek istedim.
🌷🌷🌷🌷🌷
Henüz regl olmadım 1 gün gecikti. Ama malzemelerimi temin ettim. Bekliyorum. Burada gelişmeleri paylaşıcam. Umarım güzel sonuçlar alırım. 🤗
:anneadayı:
Merhaba hipo hipo hastasımısınız sizde

Çimento yemek iyi geliyormuş deseler onu bile yerim öyle her şeyi deneyecek haldeyim 😂 soğan küründen çok çok memnun kalan yok sanki çakşırla kıyaslayınca
Ben ilk üye oldugum zamamlar havalarda uçuşuyodu şöyle faydalı böyle faydalı. Şimdi isimleri hatırlamıyorum. Ama pko olan bi arkadaş devam ediyo. Rahim temizliyomuş filan. 🤷🏻‍♀️

Ben ilk üye oldugum zamamlar havalarda uçuşuyodu şöyle faydalı böyle faydalı. Şimdi isimleri hatırlamıyorum. Ama pko olan bi arkadaş devam ediyo. Rahim temizliyomuş filan. 🤷🏻‍♀️
Ben denedim bu ay da o kadar kötü bir koku olamaz lahmacun içiyormuşsunuz gibi. Bebek hatrına katlanıyoruz. Adetime 3 gün var pko bende de yok. Olumlu sonuç alirsam haber veririm 😊

Ben denedim bu ay da o kadar kötü bir koku olamaz lahmacun içiyormuşsunuz gibi. Bebek hatrına katlanıyoruz. Adetime 3 gün var pko bende de yok. Olumlu sonuç alirsam haber veririm 😊
Tabi haber ver. 🤗 Denemek isteyen olur. Inşallah sana da şifa olmuştur. Test yapsana çıkar aslında artık.

Tabi haber ver. 🤗 Denemek isteyen olur. Inşallah sana da şifa olmuştur. Test yapsana çıkar aslında artık.
Ovulasyon geç oldu bu ay bugün çatlamadan sonraki 7.gün. Dün test yapmıştım aslında kuruma cizgisi bile yok o kadar negatif 😂

Ben de bu kürü 7 ayın üzerine deneyip ilk ayda sonuç almıştım 🤗 tabi kürtaj olmak zorunda kalmıştım ama kesinlikle faydalı. Rabbim şifa halketsin dilerim hepinize 💕 hayırlı evlatlarla doldursun kucaklarımızı🥰

Ben de bu kürü 7 ayın üzerine deneyip ilk ayda sonuç almıştım 🤗 tabi kürtaj olmak zorunda kalmıştım ama kesinlikle faydalı. Rabbim şifa halketsin dilerim hepinize 💕 hayırlı evlatlarla doldursun kucaklarımızı🥰
Amin. İnşallah sen de sağlıkla al kucağına yavrunu 🤲🏻🤲🏻

X