Gebeliğe Hazırlık ⭐⭐⭐ BAL 🍯 ÇÖREKOTU TARÇIN ⭐⭐⭐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın merve topiğini paylaşınca ben de geleyim dedim :KK70: 12 nisan bat benim de o zaman başlayacağım ben de buna inşallah

Kürümün ilk günü bugün. Sabah aç yedim. Sanırım biraz midemi yaktı gibi diğer günler yemekten 2 saat sonra yemeyi düşünüyorum. :KK51:

Bugün ilk kez yaptım ve yedim. Kahvaltıdan 2 saat sonra falandı. İnanılmaz boğazım yandı nedense, yutkunurken yaktı geçti resmen 🤔

Bugün ilk kez yaptım ve yedim. Kahvaltıdan 2 saat sonra falandı. İnanılmaz boğazım yandı nedense, yutkunurken yaktı geçti resmen 🤔
Şifa olsun tarcın yapabilir böyle biraz. 🤷🏻‍♀️ ben de bugün ilk denedim. Senin de reglin 2. Günü müydü. 🤩

Bi arkadaştan öğrenip bende yaptım bu kürü. O da ilk ayda hamile kalmıştı. Bende yaptığım ilk ay hamile kaldım. Sonra başka bi arkadaşa önerdim o da hamile kaldı ama kimyasal oldu. Pıhtılaşma sorunu mu ne varmış. Sonraki ay tekrar denedi kan sulandırıcı içip sağlıklı hamilelik geçirdi çok şükür. Benim için mucizevi bi kürdür ☺ İnşallah deneyen herkeste işe yarar
corekotunu ogutmeden kiysak olmazmiki

Bugün kürün 2. Günü yine sabahtan içtim. Nedense mutfağa girince daha iyi olur gibi düşündüm öyle yaptım. :KK51:

Yaa ağızda öğütseniz de olur amaç içindeki yağı açığa çıkarmak. Mide öğütemiyor çünkü. Bi arkadaş madem yağı önemli o zaman çörekotu yağı koyayım demişti o da hamile kaldı. Bütün yutmadığınız sürece işe yarar ama tavsiye etmem çok acı bi tadı var ve dişleri simsiyah yapıyor çiğnemek

Yaa ağızda öğütseniz de olur amaç içindeki yağı açığa çıkarmak. Mide öğütemiyor çünkü. Bi arkadaş madem yağı önemli o zaman çörekotu yağı koyayım demişti o da hamile kaldı. Bütün yutmadığınız sürece işe yarar ama tavsiye etmem çok acı bi tadı var ve dişleri simsiyah yapıyor çiğnemek
Dur bakalım ciğniyom ben şimdi ben de böyle deneyeyim. 🤷🏻‍♀️

X