- 13 Ocak 2020
- 44.951
- 170.982
- 33
Imza kısmında 38. Hafta filan yazıyo gibi geldi de. Nasip olsun insallah canım. Ne kadardır istiyorsun?Hayır değilim canım istiyorum inşallah nasip olursa Hepimize inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Imza kısmında 38. Hafta filan yazıyo gibi geldi de. Nasip olsun insallah canım. Ne kadardır istiyorsun?Hayır değilim canım istiyorum inşallah nasip olursa Hepimize inşallah
imza kısmını düzeltemiyordum evet yazıyordu ama sen aöleyince bi daha denedim düzeldi bu kez 1-2 aydır deniyorum ben, nasipImza kısmında 38. Hafta filan yazıyo gibi geldi de. Nasip olsun insallah canım. Ne kadardır istiyorsun?
Yeni istiyosun yani. Hayırlısi inşallah hakkında.imza kısmını düzeltemiyordum evet yazıyordu ama sen aöleyince bi daha denedim düzeldi bu kez 1-2 aydır deniyorum ben, nasip
Corek otu markette satilanlardan dimi canım tane tane oluyo yanlış olmasın diye sordumYeni istiyosun yani. Hayırlısi inşallah hakkında.
Evet canım. sen naptın aşılama işlerin vardı senin. Denklesemedik bayağıdı.Corek otu markette satilanlardan dimi canım tane tane oluyo yanlış olmasın diye sordum
Olmadi canım tup bebek yaptircsm artik virüs olayı geçince bakalimEvet canım. sen naptın aşılama işlerin vardı senin. Denklesemedik bayağıdı.
Canım her gün taze mi yapmamız gerek yoksa basta yapsak olur mu aynen tedaviye bende ara verdim gitmiyorum doktora en iyisi kendimiz bişiler yapmak➡10 tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
➡10 çay kaşığı tarçın
➡10 yemek kaşığı organik bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı, adetin ikinci günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 – 2 saat sonra yenir.
Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzene sokar. Dolayısı ile hamile kalma olasılığı yükselir.
Tarifimiz bu. Mevzuyla ilgili konular eskiydi. Ben yeni açmak istedim. Çörekotunun şifasına inanıyorum. Virüsten dolayı tedaviye ara verdiğimiz bu dönemde alternatif bir şeyler denemek istedim.
Henüz regl olmadım 1 gün gecikti. Ama malzemelerimi temin ettim. Bekliyorum. Burada gelişmeleri paylaşıcam. Umarım güzel sonuçlar alırım.
Baştan yapıcaz canım belki ilerleyen günleede durdukca iti olur.Canım her gün taze mi yapmamız gerek yoksa basta yapsak olur mu aynen tedaviye bende ara verdim gitmiyorum doktora en iyisi kendimiz bişiler yapmak
Evet hem bayan hem erkek kullanıyor bakınız ben ilk aydan faydasını görenlerdenim
Saf olarak mi içtiniz ? Suyla veya başka birşeyle mi karıştırdınız? Bi de kokusu çok kötü diyorlar doğru mu acabaEvet hem bayan hem erkek kullanıyor bakınız ben ilk aydan faydasını görenlerdenim
Yarım su bardağı çakşır suyu doldurun üstünü içme suyuyla tamamlayıp sabahları aç karnına için ikinizdeSaf olarak mi içtiniz ? Suyla veya başka birşeyle mi karıştırdınız? Bi de kokusu çok kötü diyorlar doğru mu acaba
Baştan nasıl yapılacak kiBaştan yapıcaz canım belki ilerleyen günleede durdukca iti olur.
İnşAllah fayda buluruz canım ya pufBaştan yapıcaz canım belki ilerleyen günleede durdukca iti olur.
Bilemiyorum ki canım. DeneyecezBenim yumurtam ignesiz büyüyüp catlamiyo hipoyum yani denesem faydası olurmu acaba canım buyuturmu o kadar ❤