Gebeliğe Hazırlık ⭐⭐⭐ BAL 🍯 ÇÖREKOTU TARÇIN ⭐⭐⭐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu mutlaka yapın. 3ay boyunca klomen kullandım yeterince büyümedi yumurtalarım en fazla 18 mm oluyordu hissetmiyordum bile. Ama bu ay bunu yaptım yumurtlama gününde resmen yumurtladığımı hissettim ve ovulasyon testinde tasdikledim. İnşallah şifa olmuştur ❤️ İnşallah sizlerede çok iyi gelir

➡10 tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
➡10 çay kaşığı tarçın
➡10 yemek kaşığı organik bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı, adetin ikinci günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 – 2 saat sonra yenir.

Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzene sokar. Dolayısı ile hamile kalma olasılığı yükselir.
🌸🌸🌸🌸🌸
Tarifimiz bu. Mevzuyla ilgili konular eskiydi. Ben yeni açmak istedim. Çörekotunun şifasına inanıyorum. Virüsten dolayı tedaviye ara verdiğimiz bu dönemde alternatif bir şeyler denemek istedim.
🌷🌷🌷🌷🌷
Henüz regl olmadım 1 gün gecikti. Ama malzemelerimi temin ettim. Bekliyorum. Burada gelişmeleri paylaşıcam. Umarım güzel sonuçlar alırım. 🤗
:anneadayı:
Canım her gün taze mi yapmamız gerek yoksa basta yapsak olur mu aynen tedaviye bende ara verdim gitmiyorum doktora en iyisi kendimiz bişiler yapmak

Canım her gün taze mi yapmamız gerek yoksa basta yapsak olur mu aynen tedaviye bende ara verdim gitmiyorum doktora en iyisi kendimiz bişiler yapmak
Baştan yapıcaz canım belki ilerleyen günleede durdukca iti olur. 🤷🏻‍♀️

Benim yumurtam ignesiz büyüyüp catlamiyo hipoyum yani denesem faydası olurmu acaba canım buyuturmu o kadar ❤😓

Bende yapıcam bunu hadi bakalım hayırlısı❣️ Eşimede içirebiliyormuyum birde sabah aç karnına mı olmak zorund akşam aç karnına olurmu akşam yemegı oncesı?

Saf olarak mi içtiniz ? Suyla veya başka birşeyle mi karıştırdınız? Bi de kokusu çok kötü diyorlar doğru mu acaba 🤔
Yarım su bardağı çakşır suyu doldurun üstünü içme suyuyla tamamlayıp sabahları aç karnına için ikinizde
Tadı da bana kötü gelmedi açıkçası yani çok hafif bir yağ tadı geldi eşim beğenmedi ama kesinlikle iğrenç bişey diyemem koklamadan burnunu kapat iç gitsin

X