İnşallah baştaen erken merve dualar onun icin. baslasinsirayla
Hepimiz en doğru aanda inşallahİnşallah baştamerve olmak üzere isteyen herkes pozitifi görür çünkü gerçekten yokluğu zor. Sanki bebek olmayınca evliliğim eksik kalacakmış gibi hissediyorum biliyorum yanlış ama işte anlayın siz Beni
Niye ki kızzSilemezsin
onlarda bulmusda bebeyi consiyet derdindeYaa çok tatlısın. Ben dua gruplarında takılıyorum hep. Millete gıcık olmaya başladım kimisi 2.çocuğunun cinsiyeti için dua istiyo.Ama olurda gebe olursam gebelik istryenlere dua edicem hep. Öyle niyetleniyorum.
Yok öyle bir şey çünküNiye ki kızz
valla sonuna kadar anlihorum. bide su cevresel baskiİnşallah baştamerve olmak üzere isteyen herkes pozitifi görür çünkü gerçekten yokluğu zor. Sanki bebek olmayınca evliliğim eksik kalacakmış gibi hissediyorum biliyorum yanlış ama işte anlayın siz Beni
Aynen aynen karşıların da dişlerimi sıkmakdan ağzımda diş kalmayacakvalla sonuna kadar anlihorum. bide su cevresel baski
Aynen aynen karşıların da dişlerimi sıkmakdan ağzımda diş kalmayacakya da böyle giderse ben birinin dişlerini ağzının içine dökeceğim
Iyi geceler canım.cok uykum geldi malum bugun kaynanamin evinden tahliye oldum. gidiyorum
Ben iyi geceler
Naptın kız ne duruyon daha tembel yapsana bi bebek sevekbebek yokmu Hadi sira sizde
Yok öyle bir şey çünküNiye silesin geldi?
[/QUya ne bliyim silim dedim de aradım taradım yok dedim acaba sorun bendemi. :) neyse napak kalsın kızlar ben yarın test yapcam inşllh vardırsizede dua ediyorum inşllh bu ay hepinizin olur ALLAH kucağınızı boş bırakmasın ben bi kzım var çok şükür ama ikinci var mı yokmu düşüncesi insanı deli ediyo sizi daha çok anlıyorum Rabbim en kısa zamanda doldursun kucağınızı
İyi geceler canımcok uykum geldi malum bugun kaynanamin evinden tahliye oldum. gidiyorum
Ben iyi geceler
Teşekkürler canım. Merak ettiğim için açtım bu konuyu bende bu ay yeni denemeye başladım
Bildiğin regli kanaması mı canımm yerleşme faln mı acaba