• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bal, çörekotu, tarçın mucizem nur'ummmm

Arkadaslar merhaba yillardir cektigim sorunumu bu ay bal tarcin corek otu kuruyle yendim cok mutluyum bence bu karisim.bi mucize.yaklasik 6 yildir adet kanamalarim duzenliydi fakat 2gun suruyordu ve yok denecek kadar azdi bu surecte bi cok doktora gorundum cok fazla bir sorun cikmiyordu cok hafif bi fsh yukseligi vardi.doktorlar sorun yok dese de durumumda duzelme olmuyordu.2ay once evlendim ve bebekte dudundugum icin bu kuru bu uygulamaya karar verdim hatta bigun de gec basladim ve sonuc mucize evet hamile kalmadim ama adet kanamam ilk kez 6yil aradan sonra eskisi gibi normal geldi yanibu kuru sadece 10 gun kullandim ve bana cok iyi geldi bugun adetimin 2.gunu tekrar basladim insallah saglikli bi bebegide nasip edecegine inaniyorum
Merhaba sizin sorununuzla benimki çok benzer benim de regl düzenli ancak iki gün sürüyor ve oldukça az probleminize çözüm bulabildiniz mi şuan hamilelik istememe rağmen oluşmuyor malesefki

Merhaba sizin sorununuzla benimki çok benzer benim de regl düzenli ancak iki gün sürüyor ve oldukça az probleminize çözüm bulabildiniz mi şuan hamilelik istememe rağmen oluşmuyor malesefki
Merhaba ben mesaji yazali baya bi olmus mesajdan 2 ay sonra hamile kaldım suanda oğlum 27 aylik ve ikinciye hamileyim 4 aylik zaten doğumdan sonra kanamalarim normale döndü hrrhangi bi tedavi vs ihtiyac duymadim evet fsh yuksekligi vardi viraz ama ben kolay hamile kaldim hatta 2. Supriz oldu bizim icin

Hayirli olsun:)

Bende sogan kuru ve bal tarcin corekotu kurunu ayni anda uygulamistim. Ve o ay ilk defa korunmuyordum hamile kaldim:) kurler mi etkiledi yoksa zaten kalacaktim da denk mi geldi bilmem ama pco yuzunden adet olmuyordum zaten bu kurleri ilk defa korunmayi biraktigimda yaptim ve adet oldum bence kesinlikle bu bir isaret:)

Merhaba uzun zamandır konu güncellenmemiş ama bende bugun başladım bu küre kızım 8 yaşına girecek 3 seneye yakın kardeş istiyoruz eşimde ve bende sorun yok ama neden olmuyor çok takıyorum kafaya inşallah bu ay olacak ümidimi kesmedim konuyu baştan sona okudum çok hamile kalanları görünce çok ümitlendim allahın izniyle olur inşallah

Merhaba uzun zamandır konu güncellenmemiş ama bende bugun başladım bu küre kızım 8 yaşına girecek 3 seneye yakın kardeş istiyoruz eşimde ve bende sorun yok ama neden olmuyor çok takıyorum kafaya inşallah bu ay olacak ümidimi kesmedim konuyu baştan sona okudum çok hamile kalanları görünce çok ümitlendim allahın izniyle olur inşallah
cnm faydasi oldumu kurun denedinmi

Yumurtlamadan sonraki hafta grip olcakmış gibi sırtım her yerim döküldü karnımda şişlik vardı ve test yapmadan bi kaç gün önce uyandığımda gögüslerim çok acıyordu ve yine aynı günlerde midem çok ekşidi acı su geldi ağzıma bi kaç kere

Yumurtlamadan sonraki hafta grip olcakmış gibi sırtım her yerim döküldü karnımda şişlik vardı ve test yapmadan bi kaç gün önce uyandığımda gögüslerim çok acıyordu ve yine aynı günlerde midem çok ekşidi acı su geldi ağzıma bi kaç kere
herkezinki farkli olurmus inslh bizimkide gelir buay

Back