• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bal, çörekotu, tarçın mucizem nur'ummmm

Canım her zaman ki gibiydi hatta uzayan akıntı olmamıştı çok çok azdı. Dedim yumurtlama olmadimi diye. Canım Bnm battan 9 10 gün kadar önce nokta kadar kahverengi leke gelmişti o gün rahmimde yanma hissettim yerleştiği ni çok hissettim o kadar erken olmasına rağmen. Şükür yerlesmeymis . Senin belirtin dağa belirgin inşallah öyledir vardır
Canım aynı bende de öyle oldu ama bende üç gündür nokta nokta kahve leke geliyor ve kasık ağrım var. Adete on gün kala başladı bu leke. Şimdi adetime yedi gün var test yaptım çıkmadı ama hem leke durdu ama kasik ağrısı devam ediyor

Canım aynı bende de öyle oldu ama bende üç gündür nokta nokta kahve leke geliyor ve kasık ağrım var. Adete on gün kala başladı bu leke. Şimdi adetime yedi gün var test yaptım çıkmadı ama hem leke durdu ama kasik ağrısı devam ediyor
Canım nasılsın zaman geçmiş baya bakamadım

Ya bende çörek otu kürü yapıyorum ikinci günden beri ama bende acayip balgam söktürüyor kaç gündür için dışıma çıktı oksurmekten içinizde böyle olan var mı

Bugün adet oldum malesef sabah baya krizli geçti kendime anca gelıyorum klomen ve çatlatma iğnesinden sonra birde bunu deneyeyim diyorum adetin 2. Günü başlanıyor değil mi?

merhaba kızlar.. aallah bağışlasın 6 aylık bir kızım var şuanda dünya tatlısı :)

daha önceden bir düşüğüm olmuştu. bebeşimin kalbinde aritmi problemi vardı iki gun sonrada kalbi durdu ve aldırmak zorunda kaldık

gençkızlığımdan beri adet düzensizliği çekiyorum evlenince zaman zaman devam etti. bir suru test doktor kontrolu ama bir neden bulamadılar. gebe kalmak içinde herhangi bir sağlıksız durum yoktu ne eşimde nede bende. şubat ayındaki düşükten agustos ayına kadar hiç bir neden olmamasına rağmen hamile kalmadım. ama bir yandanda araştımaya devam ettim. genç kızlığmda adet düzenlemek için senede bir kere soğan kurunu uygulardım ve cidden işe yarardı. ağustos ayında baktım olmıycak soğankuru yağmaya karar verdim yeniden. sonra kadınlar klubunde biraz araştırdım bal tarçın çörekotu kurune rastladım. uyguladım ve cidden o ay hamile kaldım. artık tesadüfmü dersiniz yoksa cidden işemi yaradı bilmiyorum ama sizinle paylaşmak istedim.. sonuçta denemenin bir zararı olduğunu düşünmüyorum bu karışım insanın kışa girmeden önce vucut direncini bile arttırmak için yapıldığını olurmuş. bence denemekte yarar var kızlar. allah herkese hayırlı sağlıklı sıhhatlı bir evlat nasip etsin inşallah en kısa zamanda :KK70:
Merhaba bir sorum olucak size. Bu karışımdaki çörek otunu öğütipmğ ettiniz yoksa olduğu gibimi yaltınız?

Back