Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah ne kadar çok gebe kaldı var bu kurle gerçi şaşırmıyorum Rabbim in şifadır dediği şeyler bal corekotu ve Kur'an . Bn de ilk defa denedim bugün bitirdim kürü 6 gün yaptım ben yumurtlama günüme denk gelsin diye her defasında 1 buçuk tatlı kaşığı yedim sabah akşam bakalım nasip .Canım sen çörek otu ile kaçıncı denemede hamile kaldın ben bu ay başladım bugün ilk günüm sizce aynı zamanda soğan kürüne de başlasam mı
Ne kadar süredir deniyordunuzŞuan bunu yazıyorum ama bi mucize ilk denememde tarcin bal corek otu kürüyle hamile kaldım sizde deneyin kızlar ❤
Konuyu baştan sona okudum en son sizin msjinizi gördüm bu ay bende başlamak istiyorum bı kızım var iki yaşında nasipse ikinciyi istiyorum bende pko var. İlkine ilaç tedavisiyle hamile kaldım ama ikinciye bu kürü denemek istiyorum belki vesile olur hormon tahlili yaptıricam reglimi bekliyorum sonuçları yazarımMerhaba kızlar ilk çocuğum 15 ay bekletti 15. Ay klomen kullanmıştım Rabbim nasip etti oldu. İkinci si için isteğimiz var Rabbim den . İlk ay olmadı şimdi bal corekotu tarçın kürü tevafuken gördüm başladım . Var mı benim gibi kür uygulayan gerçi çok olmuş konu başlığı açılalı
Hadi canim inşallah bnm de iki buçuk yaşında kızım var. İnşallah hemen nasip eder Rabbim bu kür vesile olur. Adetim e 10 gün var canım takmamaya çalışıyorum ama gelip gidiyor düşünceler tedavisi z dogalından sağlıcakla nasip etsin RabbimKonuyu baştan sona okudum en son sizin msjinizi gördüm bu ay bende başlamak istiyorum bı kızım var iki yaşında nasipse ikinciyi istiyorum bende pko var. İlkine ilaç tedavisiyle hamile kaldım ama ikinciye bu kürü denemek istiyorum belki vesile olur hormon tahlili yaptıricam reglimi bekliyorum sonuçları yazarım
İlki normal yolla mi oldu canım Allah bağışlasın kızımda Kasım'da iki buçuk oluyor hayırlısı olsunHadi canim inşallah bnm de iki buçuk yaşında kızım var. İnşallah hemen nasip eder Rabbim bu kür vesile olur. Adetim e 10 gün var canım takmamaya çalışıyorum ama gelip gidiyor düşünceler tedavisi z dogalından sağlıcakla nasip etsin Rabbim
Yok canım 15 ay bekledik hormon tahlilleri va zordu bizim için. Tedavi vesile oldu sanırım. Tabi Rabbim istedi ve oldu. O yüzden normal olsun çok istiyorum hayırlısıyla. İlk ay denedik geçen ay olmadı. Adetten d e bu kuru gördüm adetim in 3. Günü başladım 5 gün yedim sabah akşam birbucuk tatlı kaşığı. Genelde yumurtlama m 9. 10. Gün olur bnm. 5 hun uyguladığı m halde 13. Gün e kadar kasık ağrıdı hissettim . Bugün 14. Gün yumurtlama akıntısı geldi yöne çok az. Bklm nasıl etkiledi bilmiyorum canım hayırlısıİlki normal yolla mi oldu canım Allah bağışlasın kızımda Kasım'da iki buçuk oluyor hayırlısı olsun
İlkinde tedavin ne şekilde oldu. Bende pko var öyle her seferinde yumurtlamam olamiyo olsa ben denk getirmiyorm heralde. Karnimdan beş gün iğne vuruldum öyle yumurta elde ettik. Dün bende başladım bakalım hayırlısı inşallah tedaviye gerek kalmadan olur çok istiyorumYok canım 15 ay bekledik hormon tahlilleri va zordu bizim için. Tedavi vesile oldu sanırım. Tabi Rabbim istedi ve oldu. O yüzden normal olsun çok istiyorum hayırlısıyla. İlk ay denedik geçen ay olmadı. Adetten d e bu kuru gördüm adetim in 3. Günü başladım 5 gün yedim sabah akşam birbucuk tatlı kaşığı. Genelde yumurtlama m 9. 10. Gün olur bnm. 5 hun uyguladığı m halde 13. Gün e kadar kasık ağrıdı hissettim . Bugün 14. Gün yumurtlama akıntısı geldi yöne çok az. Bklm nasıl etkiledi bilmiyorum canım hayırlısı
Canım biz 5 ay olmayınca doktora gittik tiroid çıktı bnde . Olgunlaşmadan çatlıyordu yeterli büyüklüğe ulaşmadan. Çok paraci bir doktora catmistik o zamn hemen iğne tedavisi vs başladı iki üç ay olmadı mahvetti. Sonra bıraktım hormonları m da sıkıntı yoktu düzelmeSri. Kimyasal gebelik yaşadım. Başka doktora göründüm bir sene olmayınca klomen yazdı ilk defa kullanmıştım o ay hamile kaldım. Şimdi diyorum ki neden doğal seyler hiç aklıma gelmemiş hemen yok iğneydi hapti başlamışım hemen. . Tabi ki hiç birşey olmuyorsa çık uzun zaman çabadan sonra evet ama biz 5 ay olmayınca hiç olmayacak filan zannetmiştik o kafa vardı imtihandı geçti elhamdülillah. Halbuki corekotu nü balı tarçın ı çok çok severim. Hiç karşıma çıkmamış böyle kürler. Varmıştir bir hayır diyorum. Biraz uzun oldu canımİlkinde tedavin ne şekilde oldu. Bende pko var öyle her seferinde yumurtlamam olamiyo olsa ben denk getirmiyorm heralde. Karnimdan beş gün iğne vuruldum öyle yumurta elde ettik. Dün bende başladım bakalım hayırlısı inşallah tedaviye gerek kalmadan olur çok istiyorum
İnsallahcanim dogalindan olsun inşallah Bn de istiyorum. Bata 9 gün var bnm senn ne kadar kaldıİlkinde tedavin ne şekilde oldu. Bende pko var öyle her seferinde yumurtlamam olamiyo olsa ben denk getirmiyorm heralde. Karnimdan beş gün iğne vuruldum öyle yumurta elde ettik. Dün bende başladım bakalım hayırlısı inşallah tedaviye gerek kalmadan olur çok istiyorum
Canım şükür annelik duygusunu tattık Rabbim olmayanlara da versin bizim kızlara da bı kardeş nasip etsinCanım biz 5 ay olmayınca doktora gittik tiroid çıktı bnde . Olgunlaşmadan çatlıyordu yeterli büyüklüğe ulaşmadan. Çok paraci bir doktora catmistik o zamn hemen iğne tedavisi vs başladı iki üç ay olmadı mahvetti. Sonra bıraktım hormonları m da sıkıntı yoktu düzelmeSri. Kimyasal gebelik yaşadım. Başka doktora göründüm bir sene olmayınca klomen yazdı ilk defa kullanmıştım o ay hamile kaldım. Şimdi diyorum ki neden doğal seyler hiç aklıma gelmemiş hemen yok iğneydi hapti başlamışım hemen. . Tabi ki hiç birşey olmuyorsa çık uzun zaman çabadan sonra evet ama biz 5 ay olmayınca hiç olmayacak filan zannetmiştik o kafa vardı imtihandı geçti elhamdülillah. Halbuki corekotu nü balı tarçın ı çok çok severim. Hiç karşıma çıkmamış böyle kürler. Varmıştir bir hayır diyorum. Biraz uzun oldu canım
Ben şuan adet dönemindeyim dun hormon tahlili verdim yarın sonucu alicam doktoruma goturcem bal tarçın corekotuna başladım ikincigunu. Biraz daha yapıyım kuru hem yumurta oluşuyor mu kür işe yarıyor mu onu da takip ederimİnsallahcanim dogalindan olsun inşallah Bn de istiyorum. Bata 9 gün var bnm senn ne kadar kaldı
Canım bı de ben Mayıs ayında kızımı sütten kestim iki yaşında ama hala göğsümden süt geliyor doktorum bunun içinde ilaç vericek hormon sonucunu getirirken hatırlat demişti o da engel oluyormuş gebeliğe. Merak ettiğim soğan suyu süt hormonunu arttırıyor acaba çörekotu kürü de arttırıyor mu hiç okumadi.mİnsallahcanim dogalindan olsun inşallah Bn de istiyorum. Bata 9 gün var bnm senn ne kadar kaldı
Elhamdülillah canım çok şükrediyorum kızımın varlığına Rabbim nasip ettiCanım şükür annelik duygusunu tattık Rabbim olmayanlara da versin bizim kızlara da bı kardeş nasip etsinaynen bizde bı sene olmayınca hemen Dr tedavisiyle kaldım ama ben ilk ay klomen kullandım işe yaramadı benim yumurta çok sayıda oluyor ama ne buyuyo ne catliyodu öyle olunca vakit kaybetmeden iğneye geçmiştik
Aynısını düşünüyorum da acaba ağır gelir mi diye de bi düşündümCanım sen çörek otu ile kaçıncı denemede hamile kaldın ben bu ay başladım bugün ilk günüm sizce aynı zamanda soğan kürüne de başlasam mı
Bı yandan acaba erken mi diyorum kardeş için hem çok istiyorum hem yetemezsem korkusu yaşıyorumElhamdülillah canım çok şükrediyorum kızımın varlığına Rabbim nasip etti
İnşallah canımElhamdülillah canım çok şükrediyorum kızımın varlığına Rabbim nasip etti
Canım inşallah bu ay olur . Aynen canım başlı başına dozunda kullanıldığında şifa bence. En azından bal ve corekotu şifa kaynağı ya çok rahatlatıyor kafa olarak bunu bilmek bile. Devam bence deBen şuan adet dönemindeyim dun hormon tahlili verdim yarın sonucu alicam doktoruma goturcem bal tarçın corekotuna başladım ikincigunu. Biraz daha yapıyım kuru hem yumurta oluşuyor mu kür işe yarıyor mu onu da takip ederim
Evet biz deneyelim de takdiri Allah'a kalmış rabbim ne zaman nasip ederse herşey vesile olurİnşallah canım
Canım inşallah bu ay olur . Aynen canım başlı başına dozunda kullanıldığında şifa bence. En azından bal ve corekotu şifa kaynağı ya çok rahatlatıyor kafa olarak bunu bilmek bile. Devam bence de
Canım ben sütten kestim ocak ayında temmuz gibi kontrole gitmiştim prolaktin tiroit bakmisti doktor elhamdülillah hepsi iyiydi. Ama o zamanlarda geliyordu bi iki damla. Benim de aklıma geliyordu ama çok düşmüştü prolaktin yani normal Di . Soğan kuru rahmi temizliyor diye biliyorum hiç yapmadım. Saracoglunun sitesine bak canım mutlaka yapacaksanCanım bı de ben Mayıs ayında kızımı sütten kestim iki yaşında ama hala göğsümden süt geliyor doktorum bunun içinde ilaç vericek hormon sonucunu getirirken hatırlat demişti o da engel oluyormuş gebeliğe. Merak ettiğim soğan suyu süt hormonunu arttırıyor acaba çörekotu kürü de arttırıyor mu hiç okumadi.m
Aynen öyle canım. Dediğim gibi ben bu ay kullandim kuru kafa olarak çok rahatladım ya bilmiyorum. Yani teslimiyet hissi oluştu bnde. Daha önce niye görmedim duymadım bu kürü dedim çokEvet biz deneyelim de takdiri Allah'a kalmış rabbim ne zaman nasip ederse herşey vesile olur![]()