• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bal, çörekotu, tarçın mucizem nur'ummmm

Selam kızlar , soğan küründen buraya transfer oldum :KK28: benim bir sorum var, sizden öneri almak istiyorum. Geçen ay soğan kürü uyguladım. PCO'luyum normalde 35 günde bir adet olurum. Progesteron hormonum 2. seferde de 4,7 çıktı. Ovulasyon testine göre yumurtam oluşuyor fakat çatlamıyor:KK61: sizce benim için bal-tarçın -çörekotu kürü mü daha faydalı olur yoksa incir kürü mü? Var mı benimle aynı durumu yaşayan ya da bilgisi, tecrübesi olan? Şimdiden çok teşekkürler :KK68:

Selam kızlar , soğan küründen buraya transfer oldum :KK28: benim bir sorum var, sizden öneri almak istiyorum. Geçen ay soğan kürü uyguladım. PCO'luyum normalde 35 günde bir adet olurum. Progesteron hormonum 2. seferde de 4,7 çıktı. Ovulasyon testine göre yumurtam oluşuyor fakat çatlamıyor:KK61: sizce benim için bal-tarçın -çörekotu kürü mü daha faydalı olur yoksa incir kürü mü? Var mı benimle aynı durumu yaşayan ya da bilgisi, tecrübesi olan? Şimdiden çok teşekkürler :KK68:
soğan kürü denedim, bir sonuç alamadım.incir kürü de bir ay yaptım ama daha sonrasında prolaktin yüksekliği olduğunu öğrendim, o yüzden bu tarz kürleri dikkatli kullanmak gerekli. eğer prolaktin yüksekse incir,üzüm,dereotu,maden suyu gibi gıdalar yükseltiyor. bal-çörekotu-tarçın kürü kullanan çok fazla kişi var ben henüz denemedim. bu ay da olmazsa aslanpençesi yapacağım.

soğan kürü denedim, bir sonuç alamadım.incir kürü de bir ay yaptım ama daha sonrasında prolaktin yüksekliği olduğunu öğrendim, o yüzden bu tarz kürleri dikkatli kullanmak gerekli. eğer prolaktin yüksekse incir,üzüm,dereotu,maden suyu gibi gıdalar yükseltiyor. bal-çörekotu-tarçın kürü kullanan çok fazla kişi var ben henüz denemedim. bu ay da olmazsa aslanpençesi yapacağım.
Cevap için çok teşekkür ederim. Bende aslında prolaktin yüksekliği vardı ama 7-8 sene önce, son tahlillerimde normal bu seferde progestonum düşük:olamaz: Bende bi çörek otunu deniyim incir korkuttu. Zaten az da olsa PCO var. Zaten çok yumurtm varmış daha da çoğalması sorun yaratabilir. Yumurta çatlatmaya yönelik bişiler olması lzım :KK66: aslanpençesi nasıl yapılıyor ve neye yarıyor cnm?

Cevap için çok teşekkür ederim. Bende aslında prolaktin yüksekliği vardı ama 7-8 sene önce, son tahlillerimde normal bu seferde progestonum düşük:olamaz: Bende bi çörek otunu deniyim incir korkuttu. Zaten az da olsa PCO var. Zaten çok yumurtm varmış daha da çoğalması sorun yaratabilir. Yumurta çatlatmaya yönelik bişiler olması lzım :KK66: aslanpençesi nasıl yapılıyor ve neye yarıyor cnm?
testere dişli aslan pençesi hormon düzenleyici bir kür. sitede çok fazla başlıkta kullananlar var ben henüz denemedim. fsh ve prolaktin düzenlemek için,adet düzenlemek için kullanılıyor... ibrahim saraçoğlu'nun sitesinde ayrıntılı olarak var bakmak istersen. 1 tatlı kaşığı testere dişli aslan pençesi 1 bardak sıcak suda kısık ateşte 6 dakika demlenip günde 2 defa yemeklerden 1-2 saat sonra içiliyor( öğlen ve akşam) ardından birşey yenmemeli ve içine bal-limon gibi herhangi bir şey eklenmemeli... her defasında taze hazırlanmalı...ben de netten okudum ama henüz denemedim... eğer adet olursam buna başlayacağım...

testere dişli aslan pençesi hormon düzenleyici bir kür. sitede çok fazla başlıkta kullananlar var ben henüz denemedim. fsh ve prolaktin düzenlemek için,adet düzenlemek için kullanılıyor... ibrahim saraçoğlu'nun sitesinde ayrıntılı olarak var bakmak istersen. 1 tatlı kaşığı testere dişli aslan pençesi 1 bardak sıcak suda kısık ateşte 6 dakika demlenip günde 2 defa yemeklerden 1-2 saat sonra içiliyor( öğlen ve akşam) ardından birşey yenmemeli ve içine bal-limon gibi herhangi bir şey eklenmemeli... her defasında taze hazırlanmalı...ben de netten okudum ama henüz denemedim... eğer adet olursam buna başlayacağım...[/QUOTE
kızlar aynı sorunlar bende de var ilk soğan kürü yaptım bu ayda bu kürü yaptım aynı zamanda bu kürle birlikte adaçayı içtim bir bardak o süt hormonlarımı düşürüyor şuan beklemedeyim bakalım neolacak:)

Bu küre adetin 3.günü baslanabilirmi dün ve bugün kullandım birde ogutulmus diyor corekotu için ben havanda dovdum tam toz halinde olmadı tanecikli oldu yerken agzimda ezsem olurmu son olarak ölçü olarak çorba kaşığı okudum tatlı kaşığı ile tuketsem olurmu cvp verirseniz sevinirim

Bu küre adetin 3.günü baslanabilirmi dün ve bugün kullandım birde ogutulmus diyor corekotu için ben havanda dovdum tam toz halinde olmadı tanecikli oldu yerken agzimda ezsem olurmu son olarak ölçü olarak çorba kaşığı okudum tatlı kaşığı ile tuketsem olurmu cvp verirseniz sevinirim
Cnm bende senin gibi öğütülmüş çörek otundan yapacaktım , ama araştırmalarımın sonucu olarak öğütülmemesi gerektiğini , öğütülünce içindeki tüm yararlı uçucu yağların etkisinin gittiğini öğrendim. Bu sebepten balın içine öğütülmemiş olarak koyucam, yerken de ağzımda toz haline getirmeye çalışıcam :KK72:

kızlar bu kürü ben de bu ay yaptım adetim bir gün gecti ve test yaptım negatifti silik bile değildi çizgi çok umutluydum bu ay:( ama nasip değilmiş demekki adetlerimde çok düzensiz benim iki ayda bir fln oluyorum gebelik yok adetimde gelmedi düzenlemedi yani

Bu kürü arkadaşımdan duydum. Ve kk ya girip bi bakayım dedim. Hiç erinmeden tum sayfaları okudum. Genellikle olumlu sonuç alınmış. 4 yaşında bi kızım var. 2 yıldır bi çocuk daha istiyoruz ama olmuyor malesef. Bu ay ben de bu kuru uygulayacağım. İnşallah çoğunluk gibi ben de güzel bir sonuç alırım.

Bende simdi ilk sayfalari okudum cok umudum oldu herkes gibi bendede ise yarar insallah. Sogan kurunun 3.gunundeyim bittiginde adet olup hemen bu kure baslamayi dusunuyorum. Iki dusugum var artik anne olmayi o kadar cok istiyorum ki anlatamam. Rabbimin mucizesi bize de gelir insallah

Merhaba kızlar bu kürü yaptığımız ay mı çalışmalara başlamalıyız. Düşük sonrası korunma aşamasındayız da biz. Korunma bitince mi başlasam. Merak ettim.

Merhaba kızlar bu kürü yaptığımız ay mı çalışmalara başlamalıyız. Düşük sonrası korunma aşamasındayız da biz. Korunma bitince mi başlasam. Merak ettim.
Canim merhaba bende iki dusuk sonrasi ara verdim ve bu kuru uygulamaya basladim sorduklarim calismalara da basla dedi ama acelemiz yok bir ay daha beklesekbuseycik olmaz insalah diger aya daha saglikli hamisler oluruz. Ayni anda calismaya baslayan da var birakip diger ay baslayanda. Baktiginda ikiside fayda gormus artik Allaha kaldi isimiz

Şüphesiz Canımm Rabbim hayırlısını versin benimde 2. Kez düşük oldu maalesef 4 yaşında bi oğlum var benim ama kan pıhtılaşması testlerini falan yaptırdın mı peki sebebi bulundumu düşüklerinin. 2 ay oldu benimde düşükten sonra ama ben bi 2 3 ay daha toparlanmayı düşünüyorum henüz kendimi iyi hissetmiyorum.

Şüphesiz Canımm Rabbim hayırlısını versin benimde 2. Kez düşük oldu maalesef 4 yaşında bi oğlum var benim ama kan pıhtılaşması testlerini falan yaptırdın mı peki sebebi bulundumu düşüklerinin. 2 ay oldu benimde düşükten sonra ama ben bi 2 3 ay daha toparlanmayı düşünüyorum henüz kendimi iyi hissetmiyorum.
Allah o evladini sana bagislasin canim Arastirmaya gitmedik canim biz evlendikten sonra 5.ay hamile kaldim bos gebelikmis kurtaj oldum.5 ay ara verdim6.ay tekrar hamile kaldim gittim bu da kimyasal gebelikmis o da dustu. Iki ay once gecti gitti. Kontrole gittigimde bi sorunun yoktur sende kist var simdi dedi buyuk ihtimal pko lusun dedi. Artik napcam bilmiyorum 1.5yillik evliyim dogum kontrol hapi verdi doktorum ama ilactan yana degilim sogan kuru yapiyorum bakalim Rabbim hayirlisini nasip etsin

Allah o evladini sana bagislasin canim Arastirmaya gitmedik canim biz evlendikten sonra 5.ay hamile kaldim bos gebelikmis kurtaj oldum.5 ay ara verdim6.ay tekrar hamile kaldim gittim bu da kimyasal gebelikmis o da dustu. Iki ay once gecti gitti. Kontrole gittigimde bi sorunun yoktur sende kist var simdi dedi buyuk ihtimal pko lusun dedi. Artik napcam bilmiyorum 1.5yillik evliyim dogum kontrol hapi verdi doktorum ama ilactan yana degilim sogan kuru yapiyorum bakalim Rabbim hayirlisini nasip etsin
Amin Canımm inşallah bu sefer sağlıcakla alırız Bebişleri kucağımıza. Benimde boş gebelikti gelişmedi düşük oldu ikisinde de şimdi araştırılıyor pıhtılaşma var gibi yok gibi kesin bi sonuç çıkmadı. Muallakta bir durum. İnşallah Hakkı'mızda hayırlısı olsunnnn

merhaba kızlar.. aallah bağışlasın 6 aylık bir kızım var şuanda dünya tatlısı :)

daha önceden bir düşüğüm olmuştu. bebeşimin kalbinde aritmi problemi vardı iki gun sonrada kalbi durdu ve aldırmak zorunda kaldık

gençkızlığımdan beri adet düzensizliği çekiyorum evlenince zaman zaman devam etti. bir suru test doktor kontrolu ama bir neden bulamadılar. gebe kalmak içinde herhangi bir sağlıksız durum yoktu ne eşimde nede bende. şubat ayındaki düşükten agustos ayına kadar hiç bir neden olmamasına rağmen hamile kalmadım. ama bir yandanda araştımaya devam ettim. genç kızlığmda adet düzenlemek için senede bir kere soğan kurunu uygulardım ve cidden işe yarardı. ağustos ayında baktım olmıycak soğankuru yağmaya karar verdim yeniden. sonra kadınlar klubunde biraz araştırdım bal tarçın çörekotu kurune rastladım. uyguladım ve cidden o ay hamile kaldım. artık tesadüfmü dersiniz yoksa cidden işemi yaradı bilmiyorum ama sizinle paylaşmak istedim.. sonuçta denemenin bir zararı olduğunu düşünmüyorum bu karışım insanın kışa girmeden önce vucut direncini bile arttırmak için yapıldığını olurmuş. bence denemekte yarar var kızlar. allah herkese hayırlı sağlıklı sıhhatlı bir evlat nasip etsin inşallah en kısa zamanda :KK70:
melikeecgl melikeecgl

Back