- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
- 43
Slm cnm neler yaptin anlaturmisn ben bu ay asilama yaptrdm ve negatif cok uzgunumtatlım belki sana ümit olur.ben bugün test yaptım.hamileyim inş.darısı başına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm cnm neler yaptin anlaturmisn ben bu ay asilama yaptrdm ve negatif cok uzgunumtatlım belki sana ümit olur.ben bugün test yaptım.hamileyim inş.darısı başına
Adette basladim yumurtladigimda kestim tatlımCnm sen hangi günler nasıl kullanmıştın? Mesajlara baktım Detaylı yok
Bir önceki sayfada ya dha oncesinde uzun uzun yazmistim tatlim.dun diger arkadaşa anlatmıştı m.bilgisayara gittigimde uzun uzun yazacam konu acacagim inşSlm cnm neler yaptin anlaturmisn ben bu ay asilama yaptrdm ve negatif cok uzgunum
Adette basladim yumurtladigimda kestim tatlım
Çok saol cnm bütün Mesajları okudum nasıl kullandığını anladım inşallah bana ve kullanan herkese şifa olur:)Bir önceki sayfada ya dha oncesinde uzun uzun yazmistim tatlim.dun diger arkadaşa anlatmıştı m.bilgisayara gittigimde uzun uzun yazacam konu acacagim inş
merhaba öncelikli hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz ben de bu ay çörek otu bal tarçın kullandım. Adetiniz geçince mi test yaptınız acaba? yani hangi gün çıktı testte?tatlım belki sana ümit olur.ben bugün test yaptım.hamileyim inş.darısı başına
sağol tatlım.hepberaber inş.benim adetime daha 5-6 gün var canım ama allahın hikmeti kendini gösterdi hemen. bu kürler sayesinde erken yumurtladığımı düşünüyorummerhaba öncelikli hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz ben de bu ay çörek otu bal tarçın kullandım. Adetiniz geçince mi test yaptınız acaba? yani hangi gün çıktı testte?
ben de erken yumurtladım. ve üstelik testlerde 2 gün pik durumdaydı. 3 günü çok güzel değerlendirdik ben de umutluyum. He bir de yumurtalamadan 4-5 gün sonra kahverengi akıntım oldu. bat 5 haziran sabırsızlıkla bekliyorum. pozitif ya da negatifbu karışımı bu ay ilk defa mı denedin acaba?inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini.sağol tatlım.hepberaber inş.benim adetime daha 5-6 gün var canım ama allahın hikmeti kendini gösterdi hemen. bu kürler sayesinde erken yumurtladığımı düşünüyorum
he bir de öncki mesajlarında beliti yaşıyorum demişssin. Ne tarz belirtiler mesela?ben de erken yumurtladım. ve üstelik testlerde 2 gün pik durumdaydı. 3 günü çok güzel değerlendirdik ben de umutluyum. He bir de yumurtalamadan 4-5 gün sonra kahverengi akıntım oldu. bat 5 haziran sabırsızlıkla bekliyorum. pozitif ya da negatifbu karışımı bu ay ilk defa mı denedin acaba?inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini.
ilk defa denedim canım evet.yumurtlama sonrası 6.gün adet olcam dedim resmen.öyle klasik kasık ağrısı değil baya ağrıydı.göğüslerimde damar çıkmıştı.ateşim yüksektihe bir de öncki mesajlarında beliti yaşıyorum demişssin. Ne tarz belirtiler mesela?
Canım bebişin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinilk defa denedim canım evet.yumurtlama sonrası 6.gün adet olcam dedim resmen.öyle klasik kasık ağrısı değil baya ağrıydı.göğüslerimde damar çıkmıştı.ateşim yüksekti
aminn canım hep beraberCanım bebişin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
tatlım belki işine yarar. gebeliğim için yaptıklarım ve bu süreçte hissettiklerim diye bi konu açtımhe bir de öncki mesajlarında beliti yaşıyorum demişssin. Ne tarz belirtiler mesela?
aaaa hemen geliyorum oraya.supersintatlım belki işine yarar. gebeliğim için yaptıklarım ve bu süreçte hissettiklerim diye bi konu açtım
Pempepink çok sevindim bende bu ay kullanmiştim ya inş benimde kalır.Ay çok mutlu oldum bu kür bi mucize gerçekten.Allah kucağına almayı nasip etsin.tatlım belki sana ümit olur.ben bugün test yaptım.hamileyim inş.darısı başına
bir tatlı kaşığı saf bal üzerine parmağınla serpecek kadar taze çörekotu(yani çekilmemiş) yine parmağınla serpecek kadar tarçın aç karına sabahları adet zamanı başla 12.gün kes. ben böyle yapmıştım.farklı yapanlar da varpkoluyum ben.ben de bu küre başlamak istiyorum.lütfen karışım ölçülerini yazabilir misiniz.ne kadar miktar karıştırılıcak ve ne kadar yenilicek???
Bal tarcin corek otuyla mi hamile kaldinizselam kizlar nasilsiniz...bende bu kuru uyguladim/...tabiki adetim bitmisti bir yapayim dedim...sabah aksam bir iki kasik yedim...bende yumurta olusuyor ama zayif...yedim ilacta kullaniyordum adetime 10 gun olmasina ragmen adet oldum...corek otundan mi bilmiyorum...birazdan doktora gidecem bakalim ne diyecek...ins bu ay hayirlisiyla hamis kaliriz...
evet kizim.iki yasinda suan...8 haftalik ikinci bebegime hamileyimm...catlatma ignesi yapildi.bana ama bunuj da etksii var cunku yine yedim kizimda oldguu gibi dene derim sonucta bitkisel vucuda yarari varBal tarcin corek otuyla mi hamile kaldiniz
bir tatlı kaşığı saf bal üzerine parmağınla serpecek kadar taze çörekotu(yani çekilmemiş) yine parmağınla serpecek kadar tarçın aç karına sabahları adet zamanı başla 12.gün kes. ben böyle yapmıştım.farklı y
Allah bagislasin cok sagolun denicem insallah Allah banada nasip eder hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallahevet kizim.iki yasinda suan...8 haftalik ikinci bebegime hamileyimm...catlatma ignesi yapildi.bana ama bunuj da etksii var cunku yine yedim kizimda oldguu gibi dene derim sonucta bitkisel vucuda yarari var