bal, çörekotu, tarçın mucizem nur'ummmm

Adette basladim yumurtladigimda kestim tatlım
Bir önceki sayfada ya dha oncesinde uzun uzun yazmistim tatlim.dun diger arkadaşa anlatmıştı m.bilgisayara gittigimde uzun uzun yazacam konu acacagim inş
Çok saol cnm bütün Mesajları okudum nasıl kullandığını anladım inşallah bana ve kullanan herkese şifa olur:)

tatlım belki sana ümit olur.ben bugün test yaptım.hamileyim inş.darısı başına
merhaba öncelikli hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz :KK73:ben de bu ay çörek otu bal tarçın kullandım. Adetiniz geçince mi test yaptınız acaba? yani hangi gün çıktı testte?

merhaba öncelikli hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz :KK73:ben de bu ay çörek otu bal tarçın kullandım. Adetiniz geçince mi test yaptınız acaba? yani hangi gün çıktı testte?
sağol tatlım.hepberaber inş.benim adetime daha 5-6 gün var canım ama allahın hikmeti kendini gösterdi hemen. bu kürler sayesinde erken yumurtladığımı düşünüyorum

sağol tatlım.hepberaber inş.benim adetime daha 5-6 gün var canım ama allahın hikmeti kendini gösterdi hemen. bu kürler sayesinde erken yumurtladığımı düşünüyorum
ben de erken yumurtladım. ve üstelik testlerde 2 gün pik durumdaydı. 3 günü çok güzel değerlendirdik ben de umutluyum. He bir de yumurtalamadan 4-5 gün sonra kahverengi akıntım oldu. bat 5 haziran sabırsızlıkla bekliyorum. pozitif ya da negatif:KK9:bu karışımı bu ay ilk defa mı denedin acaba?inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini.

ben de erken yumurtladım. ve üstelik testlerde 2 gün pik durumdaydı. 3 günü çok güzel değerlendirdik ben de umutluyum. He bir de yumurtalamadan 4-5 gün sonra kahverengi akıntım oldu. bat 5 haziran sabırsızlıkla bekliyorum. pozitif ya da negatif:KK9:bu karışımı bu ay ilk defa mı denedin acaba?inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini.
he bir de öncki mesajlarında beliti yaşıyorum demişssin. Ne tarz belirtiler mesela?:KK6:

he bir de öncki mesajlarında beliti yaşıyorum demişssin. Ne tarz belirtiler mesela?:KK6:
ilk defa denedim canım evet.yumurtlama sonrası 6.gün adet olcam dedim resmen.öyle klasik kasık ağrısı değil baya ağrıydı.göğüslerimde damar çıkmıştı.ateşim yüksekti

Kızlar merhaba ben bu ay aşılama oldum ama tutmadı bugün adet oldum yarın dr a gitcem büyük ihtimal 2. Aşılama bu kürü yapsam yan etki olur mu acaba çünkü ilaç verir mutlaka

pkoluyum ben.ben de bu küre başlamak istiyorum.lütfen karışım ölçülerini yazabilir misiniz.ne kadar miktar karıştırılıcak ve ne kadar yenilicek???

pkoluyum ben.ben de bu küre başlamak istiyorum.lütfen karışım ölçülerini yazabilir misiniz.ne kadar miktar karıştırılıcak ve ne kadar yenilicek???
bir tatlı kaşığı saf bal üzerine parmağınla serpecek kadar taze çörekotu(yani çekilmemiş) yine parmağınla serpecek kadar tarçın aç karına sabahları adet zamanı başla 12.gün kes. ben böyle yapmıştım.farklı yapanlar da var

selam kizlar nasilsiniz...bende bu kuru uyguladim/...tabiki adetim bitmisti bir yapayim dedim...sabah aksam bir iki kasik yedim...bende yumurta olusuyor ama zayif...yedim ilacta kullaniyordum adetime 10 gun olmasina ragmen adet oldum...corek otundan mi bilmiyorum...birazdan doktora gidecem bakalim ne diyecek...ins bu ay hayirlisiyla hamis kaliriz...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Bal tarcin corek otuyla mi hamile kaldiniz

bir tatlı kaşığı saf bal üzerine parmağınla serpecek kadar taze çörekotu(yani çekilmemiş) yine parmağınla serpecek kadar tarçın aç karına sabahları adet zamanı başla 12.gün kes. ben böyle yapmıştım.farklı y
evet kizim.iki yasinda suan...8 haftalik ikinci bebegime hamileyimm...catlatma ignesi yapildi.bana ama bunuj da etksii var cunku yine yedim kizimda oldguu gibi dene derim sonucta bitkisel vucuda yarari var:KK54:
Allah bagislasin cok sagolun denicem insallah Allah banada nasip eder hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah

Back