Hamile kalamamandaki sorun neydi canimbu mesajı yazdığımda kürlere başlamıştım bat 27 marttı ve mucize hamileyimmm
Bilinmiyo hormon testleri normaldi halbukiHamile kalamamandaki sorun neydi canim
inş canım çıktığın bu yol kutlu olur. bnde yaptım bu kürüönceki mesajlarımda var zaten. kızım şu anda 4 aylık.nur topu gibi.Üzerinden çokça zaman geçmiş ama birşeyi merak ediyorum belki mesajımı görüp cevap yazanlar olabilir umuduyla yazıyorumBende bu ay bu kürü uyguluyorum kendime, eşime de tabiki keçiboynuzu kürü içiriyorum. Benim hamile kalamama gibi bi problemim olmadı fakat hamileliklerim devam etmedi iki kez düşük yaptım. Belki bu kürler sayesinde kaliteli yumurta sperm oluşur, belki de vesilem bu olur umuduyla başladım bu kürlere. Bu kürleri uygulayıp hamile kalan arkadaşlar gebelikleriniz nasıl geçti peki? Sorunlarla karşılaştınız mı? İlk üç ayınız nasıldı kolay mıydı rahat mıydı? Soğan kürüyle hamile kalan üç tanıdığım var etrafımda ve üçünün de Allaha şükür hamilelikleri çok güzeldi çok rahattılar. Hiçbi problemle karşılaşmadılar. Benim midem hassas olduğu için soğanı hiç denemek istemedim. Bal tarçın çörek otuna başladım adetimin ikinci günü.Bakalım bu ay hamile kalabilecek miyim hayırlısını diliyorum Rabbimden. İnşaallah bir hüsrana daha uğramam, bi acı daha yaşamam. Cümlemizin hakkında hayırlısı....
Ayy ne güzel, maşallah, Allah bağışlasın yavrunuzuinş canım çıktığın bu yol kutlu olur. bnde yaptım bu kürüönceki mesajlarımda var zaten. kızım şu anda 4 aylık.nur topu gibi.hamileliğim ilk 3 ayı müğde bulantısı ile geçti sonra hiç hissetmedim bile. çok güzel bi hamilelikti.sonu da güzel oldu normal doğum ile kızımı kucağıma aldım. seninde güzel haberlerin olur inş
Merhaba çok merak ettim hamile kaldınız mı bu kürleÜzerinden çokça zaman geçmiş ama birşeyi merak ediyorum belki mesajımı görüp cevap yazanlar olabilir umuduyla yazıyorumBende bu ay bu kürü uyguluyorum kendime, eşime de tabiki keçiboynuzu kürü içiriyorum. Benim hamile kalamama gibi bi problemim olmadı fakat hamileliklerim devam etmedi iki kez düşük yaptım. Belki bu kürler sayesinde kaliteli yumurta sperm oluşur, belki de vesilem bu olur umuduyla başladım bu kürlere. Bu kürleri uygulayıp hamile kalan arkadaşlar gebelikleriniz nasıl geçti peki? Sorunlarla karşılaştınız mı? İlk üç ayınız nasıldı kolay mıydı rahat mıydı? Soğan kürüyle hamile kalan üç tanıdığım var etrafımda ve üçünün de Allaha şükür hamilelikleri çok güzeldi çok rahattılar. Hiçbi problemle karşılaşmadılar. Benim midem hassas olduğu için soğanı hiç denemek istemedim. Bal tarçın çörek otuna başladım adetimin ikinci günü.Bakalım bu ay hamile kalabilecek miyim hayırlısını diliyorum Rabbimden. İnşaallah bir hüsrana daha uğramam, bi acı daha yaşamam. Cümlemizin hakkında hayırlısı....
Merhaba çok merak ettim hamile kaldınız mı bu kürle
Çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin .bende bu ay yaptım bu kürü ama ben çörek otu yağı kullandım.cumA günü bat ım bakalım hayırlısı.5 aydır korunmuyorum bakalımCanım bu kürü uyguladığımda Ramazan ayıydı , o ay hamile kalamadım adet oldum.. Ardına hemen hamile kaldım ama tekrar etmedim bu kürü.
Yani korunmayı bıraktığımın ikinci ayında nasip etti Rabbim..
Ben bugün başladım buna,bir kaseye bal doldurdum,göz kararı çörek otu ve yine göz kararı tarçın koydum.koyu macun kıvamında oldu.tam ölçü cok ta şart değil yaniKızlar merhaba bu kürün tam ölçülerini yazarmısınız
sun canım benim çok sevindim çiçek balıyla yaptıgında mı hamile kaldın şuan hamilemisin?Kızlar ben bu kürü birkaç kez denedim tutmadı baya sonra hamile kaldım ama düşük yaptım düşükten sonra 2 ay adetleri 40 günü geçti 3. Ay tekrar bu kürü yaptım normal çiçek balı kullandım göz kararı yaptım sabah akşam 1 tatlı kaşığı kadar yuttum 12. Güne kadar yaptım sonra 13. Gün benden yumurta akı gibi bişey geldi ve 3 gün üstüste ilişki oldu ve o ay bir daha olmadı ve hiç ihtimal vermedim 38 gün oldu ve test yaptım ama umutsuzca veeee hamileyim benim adetlerim 33-35 günde bir olurdu eşimde de morfoloji bozukluğu vardı ben ne zaman bu kürü yapsam o ay 28 günde adet oluyodum ben bu kürü çok tavsiye ediyorum incir kürü yaptım 1,5 ay da adet oldum onu önermiyorum Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın biz çok uğraştık sürpriz oldu bize inşallah herkese faydası olur
amin canım inşaallah bir tane var çok şükür Allahım onu korusun oda soğan cücüğüm kardeş istioruz olmuyo bayadır soğanda işe yaramadı bu kez bakalım hayırlısı olsunAminnn inşallah canım herkese dua ediyorum çok zor bir süreç biliyorum ama dene görcek sin adetlerin düzenli olacak yani benim hep öyle oldu ve bol bol dua et Allah büyük ummadığın anda verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?