Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm cnm ne guzel hamileymissn...2 yildir olmuyo yazmissn sorun neydi ve sadece bu kurle mi hamile kaldnBende başladım bu küre ama sadece bir çay kaşığı çörekotunu ağzımda dişimle iyice çiyneyip yutuyorum üç sefer gecen ay soğan kürü yaptım bu ayda çörekotu ve incir kürü arada hayıt çayı içiyorum bat 27 mart bakalım ne olacak bu arada 2 yıldır uğrasıyoruz
Slm cnm ne guzel hamileymissn...2 yildir olmuyo yazmissn sorun neydi ve sadece bu kurle mi hamile kaldn
canım sebepsiz interfilite dedi dr hormonlarım normaldi sadece biraz tsh yüksekti ben bu kürleri uyguladıgım ikinci ay hamile kaldım sizde deneyin benceSlm cnm ne guzel hamileymissn...2 yildir olmuyo yazmissn sorun neydi ve sadece bu kurle mi hamile kaldn
Cnm bana umut oldun...Benimde 20 aydr olmadi bastan bisey yoktu sonra bi ara bi gittim cikolata kisti ve yumurta catlamiyo dediler sogan suyu ictim kist bayagi kuculdu en son bi kac gun once dr gittim sebepsiz sizin dedi bu kist kucuk engel olamaz dedi sogan ise yaradi bu arada bu kuru bu ay 10 gun kadar yedim ve ovulasyon testi kullandm bakalm ne olacak...oomazsa asilamaya gececez cok uzuluyorun ben...C
canım sebepsiz interfilite dedi dr hormonlarım normaldi sadece biraz tsh yüksekti ben bu kürleri uyguladıgım ikinci ay hamile kaldım sizde deneyin bence
Hiç üzülme ben bu kürlerle hamile kaldım inanarak yaparsan faydasını görürsün şifa olsun inşallah...Cnm bana umut oldun...Benimde 20 aydr olmadi bastan bisey yoktu sonra bi ara bi gittim cikolata kisti ve yumurta catlamiyo dediler sogan suyu ictim kist bayagi kuculdu en son bi kac gun once dr gittim sebepsiz sizin dedi bu kist kucuk engel olamaz dedi sogan ise yaradi bu arada bu kuru bu ay 10 gun kadar yedim ve ovulasyon testi kullandm bakalm ne olacak...oomazsa asilamaya gececez cok uzuluyorun ben...
Canım Bebeğini Allah analı babalı büyütsün inş. Bende bu ay başladım kullanmaya. Sana bi sorum olucak kullandığın zaman yumurtalıklarında sancı ve karnında şişlik oldumu ?Hiç üzülme ben bu kürlerle hamile kaldım inanarak yaparsan faydasını görürsün şifa olsun inşallah...
İncir ve çörekotu kullandığım ay öyle olmuştu hata iki gün önceden yumurtlamıştım bu kür yumurtayı büyütüp olgunlastırdığı için yumurtlamayı daha cok hissediyorsun muhtemelen yumurtlamayı sende bu kürü uyguladığında hissedeceksin bu günlerde çalış boş geçirme ben hergün ilişkide bulunmuştum yumurtlamada özellikle o gün sabah akşam ilişki oldu hafi inşallah tutturursun sende Allahın izniyleCanım Bebeğini Allah analı babalı büyütsün inş. Bende bu ay başladım kullanmaya. Sana bi sorum olucak kullandığın zaman yumurtalıklarında sancı ve karnında şişlik oldumu ?
Benim daha hastalığım bitmedi canım inş yarın son. Eşimin işi nedeniyle hergün burda olamıyor malesef. O yüzden ovülasyon testi aldım onu takip ederek giricez. Karnım çok şişti batıyor sanki yan yatınca sancı veriyor ama sadece bal çörekotu tarçın kullanıyorum ben canım.İncir ve çörekotu kullandığım ay öyle olmuştu hata iki gün önceden yumurtlamıştım bu kür yumurtayı büyütüp olgunlastırdığı için yumurtlamayı daha cok hissediyorsun muhtemelen yumurtlamayı sende bu kürü uyguladığında hissedeceksin bu günlerde çalış boş geçirme ben hergün ilişkide bulunmuştum yumurtlamada özellikle o gün sabah akşam ilişki oldu hafi inşallah tutturursun sende Allahın izniyle
Bu ballı karışımda iyi ama ben arastırmıştım taze yapılanın daha etkili olduğunu okuyunca çörekotunu hergün agzımda çiğneyerek yutmuştum Allah şifa eder inşallah düzenli yaparsan kürleri ve inanarak şifasını bulursun canımBenim daha hastalığım bitmedi canım inş yarın son. Eşimin işi nedeniyle hergün burda olamıyor malesef. O yüzden ovülasyon testi aldım onu takip ederek giricez. Karnım çok şişti batıyor sanki yan yatınca sancı veriyor ama sadece bal çörekotu tarçın kullanıyorum ben canım.
Dua ederek kullanıyorum zaten canım inş şifa olur. Allah razı olsun canım çok Teşekür ederimBu ballı karışımda iyi ama ben arastırmıştım taze yapılanın daha etkili olduğunu okuyunca çörekotunu hergün agzımda çiğneyerek yutmuştum Allah şifa eder inşallah düzenli yaparsan kürleri ve inanarak şifasını bulursun canım
slm kızlar bende klomen kullanıp yumurtlama olusmadı suan yarın kontrolum var gene 3 gundur basladım bu kuru yemeye ınsss hemen etkı ederrr çörek otunu cıgneyıp yıyıorum.bende prolaktın yukseklıgıde var o yuzden korkuyorum bole kurlerden amaa anne olmak ıstıyorumm artıkk.
canım prolaktin yüksekliğine doktor ilaç vermedimi çünkü prolaktin yüksekliği gebeliğe engel oluyor mutlaka sor doktorunaslm kızlar bende klomen kullanıp yumurtlama olusmadı suan yarın kontrolum var gene 3 gundur basladım bu kuru yemeye ınsss hemen etkı ederrr çörek otunu cıgneyıp yıyıorum.bende prolaktın yukseklıgıde var o yuzden korkuyorum bole kurlerden amaa anne olmak ıstıyorumm artıkk.
onun ıcın ılAC kullanıyorumm..hatta bıtmek uzeree bende yumurtlama sorunu varmıs bugun gene kontrole gıttım hıc yumurta olusmamıs bıdakı ayda klomen kullanıcakmısım dozu attırdı..gene olmazsaa ıgne tedavısıne gecıcez dedııı ..canım prolaktin yüksekliğine doktor ilaç vermedimi çünkü prolaktin yüksekliği gebeliğe engel oluyor mutlaka sor doktoruna
Merhaba pempepink bende bu ay bu kürü uyguluyorum 5 mayısta başladım daha 2 günüm var senin bitmiştir kürün ne durumdasın bilgi verir misin?Kizlat bende her sabah ac karina iyiyorum.dogal bal gevti elime bunun icin degerlendireyim dedim.ama ben corekotunu ezmeden yiyorum.olur mu ki.bide ne zaman baslayip bitirilecek