http://www.youtube.com/watch?v=0K2mWL2ew2o kızlar bu videoda bal-tarçın-çörekotu ile hamile kalan bir arkadaş uygulamalı yayınlamış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.youtube.com/watch?v=0K2mWL2ew2o kızlar bu videoda bal-tarçın-çörekotu ile hamile kalan bir arkadaş uygulamalı yayınlamış
slm videoyu izledimde sanki eksik anlatılmş çörek otunun çekilmş olması lazım..bende hazırlıcam bu kürü iyice araştırıyorum.
meraba canım.çörekotu çekilmiş zaten.diğer türlü olsa böyle macun kıvamına gelmiyor.
anladım canm.. bende yapıcamda acaba adetliykenmi başlanıo bir bilgin var mı canım ?
benim bu kurde onuncu gunum iki gun daha kullancam adetimin ikinci gunu basladim gunde bir kez kullaniyorum bir ymk kasigi bal bir tatli kacigi corek otu bir cay kasigi tarcin hergun taze hazirlayip hemen yiyorum hayirlisi olur insallah
anladm canm aslında öle hazırlasan hepsini daha iyi ben öle yapıcam inşallah hayrlı sonuçlar alırız :)
aminnnnnnnn insallah hepimize hayirlisi nasip etsin Allah'im
benim bu kurde onuncu gunum iki gun daha kullancam adetimin ikinci gunu basladim gunde bir kez kullaniyorum bir ymk kasigi bal bir tatli kacigi corek otu bir cay kasigi tarcin hergun taze hazirlayip hemen yiyorum hayirlisi olur insallah
inşallah canım.rabbim karşılığını versin emeğinin. bende yapıyorum bu ikinci ayım.
amin inşallah canmm
aminnnnnnnn insallah hepimize hayirlisi nasip etsin Allah'im
ya cnm ben ne yaptımsa corek otunu ezemedım robota cektırdım olmadı cekıcle yaptım olmadı nasıl yapacagım bu kürüüben 2 aydır bebek istiyorduk olmamıştı bu ay bu karışımı denedim ve şimdi hamileyim belki tesadüstür çünkü genelde çevremdeki insanlar 3.aydan sonra hamile kalıyor ama paylaşmak istedim Allah herkese yaşatsın inşallah sağlıkla
bende kahve çekme makinası vardı ben onunla çektim çörekotunu başka nasıl olur pek bilgim yok aktarlar taze çekebilir belkiya cnm ben ne yaptımsa corek otunu ezemedım robota cektırdım olmadı cekıcle yaptım olmadı nasıl yapacagım bu kürüü
esım aktarda cektırmıs ama ben bıraz olcusuz yaptım goz kaararı tadıda berbat bua rad bakalım esımed yedırıyorumbende kahve çekme makinası vardı ben onunla çektim çörekotunu başka nasıl olur pek bilgim yok aktarlar taze çekebilir belki
evet tadı biraz kötü ama dayanılamayacak kadar değil bende gözkararı yapmıştım ama eşime keçi boynuzu pekmezi içirdim oda pek düzenli içmedi ama belki faydası olmuşturesım aktarda cektırmıs ama ben bıraz olcusuz yaptım goz kaararı tadıda berbat bua rad bakalım esımed yedırıyorum
CNM BENDE UYGULUYORUM AMA COK FAZLA CIGNEYEMIYORUM ACAYIP MIDEMI BULANDIRYOR BENIM 5 GUNUM BUGUNben 2 aydır bebek istiyorduk olmamıştı bu ay bu karışımı denedim ve şimdi hamileyim belki tesadüstür çünkü genelde çevremdeki insanlar 3.aydan sonra hamile kalıyor ama paylaşmak istedim Allah herkese yaşatsın inşallah sağlıkla
üstüne su içiyordum bende :) Allah sağlıkla hemen kavuştursun bebişlerimize inşallah :)CNM BENDE UYGULUYORUM AMA COK FAZLA CIGNEYEMIYORUM ACAYIP MIDEMI BULANDIRYOR BENIM 5 GUNUM BUGUN