bal, çörekotu, tarçın mucizem nur'ummmm

benim bu kurde onuncu gunum iki gun daha kullancam adetimin ikinci gunu basladim gunde bir kez kullaniyorum bir ymk kasigi bal bir tatli kacigi corek otu bir cay kasigi tarcin hergun taze hazirlayip hemen yiyorum hayirlisi olur insallah

anladm canm aslında öle hazırlasan hepsini daha iyi ben öle yapıcam inşallah hayrlı sonuçlar alırız :)

benim bu kurde onuncu gunum iki gun daha kullancam adetimin ikinci gunu basladim gunde bir kez kullaniyorum bir ymk kasigi bal bir tatli kacigi corek otu bir cay kasigi tarcin hergun taze hazirlayip hemen yiyorum hayirlisi olur insallah

inşallah canım.rabbim karşılığını versin emeğinin. bende yapıyorum bu ikinci ayım.

Arkadaslar merhaba yillardir cektigim sorunumu bu ay bal tarcin corek otu kuruyle yendim cok mutluyum bence bu karisim.bi mucize.yaklasik 6 yildir adet kanamalarim duzenliydi fakat 2gun suruyordu ve yok denecek kadar azdi bu surecte bi cok doktora gorundum cok fazla bir sorun cikmiyordu cok hafif bi fsh yukseligi vardi.doktorlar sorun yok dese de durumumda duzelme olmuyordu.2ay once evlendim ve bebekte dudundugum icin bu kuru bu uygulamaya karar verdim hatta bigun de gec basladim ve sonuc mucize evet hamile kalmadim ama adet kanamam ilk kez 6yil aradan sonra eskisi gibi normal geldi yanibu kuru sadece 10 gun kullandim ve bana cok iyi geldi bugun adetimin 2.gunu tekrar basladim insallah saglikli bi bebegide nasip edecegine inaniyorum

ben 2 aydır bebek istiyorduk olmamıştı bu ay bu karışımı denedim ve şimdi hamileyim belki tesadüstür çünkü genelde çevremdeki insanlar 3.aydan sonra hamile kalıyor ama paylaşmak istedim Allah herkese yaşatsın inşallah sağlıkla

ben 2 aydır bebek istiyorduk olmamıştı bu ay bu karışımı denedim ve şimdi hamileyim belki tesadüstür çünkü genelde çevremdeki insanlar 3.aydan sonra hamile kalıyor ama paylaşmak istedim Allah herkese yaşatsın inşallah sağlıkla
ya cnm ben ne yaptımsa corek otunu ezemedım robota cektırdım olmadı cekıcle yaptım olmadı nasıl yapacagım bu kürüü

esım aktarda cektırmıs ama ben bıraz olcusuz yaptım goz kaararı tadıda berbat bua rad bakalım esımed yedırıyorum
evet tadı biraz kötü ama dayanılamayacak kadar değil bende gözkararı yapmıştım ama eşime keçi boynuzu pekmezi içirdim oda pek düzenli içmedi ama belki faydası olmuştur

CNM BENDE UYGULUYORUM AMA COK FAZLA CIGNEYEMIYORUM ACAYIP MIDEMI BULANDIRYOR BENIM 5 GUNUM BUGUN

kızlar ben hazırlamıştım geçen ay aa dr kontrolunde kistim olduğu için kullanamadım güzelce ağzını kapatıp buzdolapta sakladım bu ay temiz şükür bişi yok geçen aydan hazırlamış olduğum bu karışımı yesem aynı etki olurmu yoksa yeniden mi hazırlamalıyım :( ziyan olsun isteiyorum yazık bala acıyorum :(

Günaydınlar hatunlar..
Acaba bu karışımı regl in 1. gününden itibaren sayarak mı 2. günü yiyeceğiz?
ben bittikten sonra anladım ve yarın başlamayı düşünüyordum...
acaba şimdi başlasam olur mu? yoksa regl iken mi başlamak gerekiyordu?
Yardımcı olursanız çok sevinirim... :(

Back