Bal+Çörek otu +Tarçın ?

BEKLENEN ADET TARIHI

• DEMETNUR:14 OCAK

OY: 7 53,8%
  • UYGULADIGI KUR VEYE KURLER

OY: 6 46,2%

• Ankete Katılan
    13
Kızlar ben bu ay bu kürü agnucaston (hayıt hapı) kullanırken uyguladım. Progesteron hormonum düşüktü ( ilk ay 4.7 ikinci ay 4.4) dolayısıyla yumurtlama oluşmuyordu. Bu ay sonuç 10 çıktı doktor çok iyi olmuş yumurtlaman dedi. Sanırım gerçekten işe yarıyor. Ama birinin mi etkisi ikisinin mi , işte onu bilemedim :) umarım bebiş de vardır :dua:

Merhabalar. Bende çörek otu kullandim adet olmama yakın bir hafta kadar öncesinden. Normalde benim adetlerim düzenlidir hatta bikac gün önce bile geldigi oluyor. Yine adetim normal oldu ama busefer bittikten 5 -6 gun sonra tekrar kanamam oldu ayni adet oluyor gibi basladi ve 3 gün sonra adet biter gibi bitti. Ağrılarimda oldu ayni normal adet dönemi gibi. Ben daha öncede bu şekilde corek otu kullanmıştım ama hic böyle bir sorun yasamadim çörek otu yapmis olabilirmi .doktora da gittim korkup cok şükür bir problem gözükmedigini soyledi

evet kızlar ne yaptınız bende incir kürü yapıyorum bunuda yapsam mı sonuç alan var mı

selam kızlar, bende bal-tarcın-cörekotu denediğim ilk ay hamile kaldım.
ki ben ilaçsız yumurtlayamıyordum ve pkos vardı.
Allah hepinize tez zaman nasip eder ınşallah.
Sen nasıl kullanıyordun adetinden öncemi sonramı? Tarifi nasıl yapıyordun? Litfen yardımcı olurmusun?🙏🥹

Bende kullanmaya çalıştım ama iğrendim tarçiın sevmiyorum . Çörekotu bal yemeye çalışıyorum hergün inşallah işe yarar

X