- 15 Aralık 2013
- 42
- 7
- 34
Ayy hayırlısı bakalım benimde yarın bitiyo doktora gitcem cuma günü bakalım kaç yumurta var.Ewt btti yedm bkalim ne olcak hayrlisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hayırlısı bakalım benimde yarın bitiyo doktora gitcem cuma günü bakalım kaç yumurta var.Ewt btti yedm bkalim ne olcak hayrlisi
Ins istedgin gibi olur bn gtmiorum su an doktra kendilignden ne olcak bkalimAyy hayırlısı bakalım benimde yarın bitiyo doktora gitcem cuma günü bakalım kaç yumurta var.
Ben de bu ay kullandım adetim 2 gün gecikti . BeklemedeyimHuhuu bu karisimi kullanan arkadaslar naptiniz hamile olup kactiniz mi :))
Merhaba bende pko yum klomen kullandım 2 kutu ikisindede fayda görmedim sonra merional iğne kullandım oda fayda etmedi ve sonra klomen kullandım oda fayda etmedi sonkez iğne verecekler Dr sonra tüp bebeğe geçecek mişim sen ne gibi tedavi gördün nasıl kullanıyordunselam kızlar, bende bal-tarcın-cörekotu denediğim ilk ay hamile kaldım.
ki ben ilaçsız yumurtlayamıyordum ve pkos vardı.
Allah hepinize tez zaman nasip eder ınşallah.
İnşallah canım hamiş olursun bende yedim çörek otu bal tarçın karışımı nı ama benim adet problemim var hiç adet görmüyorum o yüzden bana fayda etmedi belkide adetin 2.ci gününden itibaren kullansaydım tedavi süresince bi etkisi olurdu artık infertilife bölümüne gitmiyorum tüp bebeğe yönlendirdiler tedavi ye başlamadık daha senin bana önerin varmı tedavi sürecini nasıl ilerliyor hiç bilmiyorum biraz anlatırmısın bana nasıl neler yapılıyor tüp bebek bölümündeMerhaba arkadaşlar; ben 4. tüp bebek denemesinde negatif sonuç alıp her şeyi zamana bırakmış durumdayım. Problem eşimin azlık ve hareketsizlik sorunu. Çok yakın bir arkadaşım önerdi ve iddialı bir şekilde yediğin ay hamilesin dedi. Bal Tarcın Çörekotu kürü icin. O kadar ilacın yapamadığını bu basit kür yapabilir mi bilmiyorum.Öylesine başladım.Yediğim ilk gün (reglimin 4.günüydü)kasıklarımda acayip belirgin bir hareketlilik hissettim.Korktum bu nedenle gün asırı yemeye başladım. 8. günde Göğüslerimde inanılmaz şişkinlik ve sağ kasığımda feci hareketlilik hissettim.Sanki göğüslerim patlayacak gibi hissettim.Sonraki gun normale dondu hersey.Sadece ara ara kasıgımda bisiler hissediyorum.Bugun 10. gunum ve karışımı bıraktım açıkçası.Biraz korktum etkilerinden. Daha önce hiç böyle bir yumurtlama dönemi geçirmemiştim açıkçası.Sonuçtan umutlu olduğumu söyleyemem ama bu kürün bişileri etkilediği kesin.En azından belirtileri çok keskindi.Umarım tüp bebeğin yapamadığını basarır ve mucizem gerçekleşir. Cünkü bekliyorum...Ocak ayının ilk haftası regl donemim.Sonucu yine yazıcam.Herkese sevgiler
İnşallah canım hamiş olursun bende yedim çörek otu bal tarçın karışımı nı ama benim adet problemim var hiç adet görmüyorum o yüzden bana fayda etmedi belkide adetin 2.ci gününden itibaren kullansaydım tedavi süresince bi etkisi olurdu artık infertilife bölümüne gitmiyorum tüp bebeğe yönlendirdiler tedavi ye başlamadık daha senin bana önerin varmı tedavi sürecini nasıl ilerliyor hiç bilmiyorum biraz anlatırmısın bana nasıl neler yapılıyor tüp bebek bölümünde
Çok teşekkür ederim canım aşılama bölümü gibi benim bi türlü yumurtalık gelişmedi aşılama da olamadım inşallah tüp bebekte tutar hepimiz hamiş olup hayalimizi evlatlarımıza kavuşuruz tekrar teşekkür ederimBen Antalyada yasadığım için Akdeniz Üniversitesine gittim ve gayet memnundum ama sonuç alamadım.Herkes neden ozel bir yere gitmediğimi sordu ama ben hıc başka bir yer düşünmedim açıkçası.Laboratuvar cok önemli tup bebekte. Benım yumurtam çoktu ve kaliteliydi ama olmadı ama sadece tek kalitesiz yumurtası olupta hamile kalan bir suru ornek oldu onumde bu 4 denemede....
Neyse oncelikle sorun tespiti yapılıyor.Sen ve esin testlerden geçiyor. Sonrasında uygun tedaviye karar veriliyor.Tup bebek ise tedavi adetinin 3.gunu tedavi başlıyor.Yumurta geliştirici iğnelere başlıyorsun.Cok sık kontrole çağırılıyorsun ve her gittiğinde kan testi ile hormon değerlerin takip ediliyor aynı gun vajinal muayene ile de yumurta buyuklukleri ve rahim zarı kalınıgı takip ediliyor.Tum değerlere gore ilacın dozu sürekli ayarlanıyor.İstenen olgunluğa gelindiğinde yumurta çatlatma iğnesi veriliyor. Ve yumurta toplama işlemi için randevu veriliyor.Genel anestezi ile yumurtalar toplanıyor.Aynı gun eşinden de sperm alınıyor.Ve yumurtaların laboratuvar ortamında dölleniyor.Sonrasında oluşan embriyoların gidişatı ile ilgili telefonla bilgi veriliyor ve transfer için randevu veriliyor.Transfer sonrası da 10. gun hamilek testi için çağırılıyorsun.Ve sonuç...
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bol şans...Sevgiler
İnşallah hamilesindir canım inşallah Rabbim gönlüne göre versinBu kadar kuvvetli etkiler nedeniyle yumurta takibi yaptım ve 20 aralıkta net iki çizgiyi gördüm. Adetime yaklaşık 10 gün var. Dünden beri göğüslerimde feci sızlama hissi var ve acayip gazım var. Daha öncesinde adetime 1-2 gün kala olurdu. Ya psikolojik olarak oluştu yada bilemiyorum...Hayırlısı...
Sonucu merak ettim cnm, ne oldu?Merhaba arkadaşlar; ben 4. tüp bebek denemesinde negatif sonuç alıp her şeyi zamana bırakmış durumdayım. Problem eşimin azlık ve hareketsizlik sorunu. Çok yakın bir arkadaşım önerdi ve iddialı bir şekilde yediğin ay hamilesin dedi. Bal Tarcın Çörekotu kürü icin. O kadar ilacın yapamadığını bu basit kür yapabilir mi bilmiyorum.Öylesine başladım.Yediğim ilk gün (reglimin 4.günüydü)kasıklarımda acayip belirgin bir hareketlilik hissettim.Korktum bu nedenle gün asırı yemeye başladım. 8. günde Göğüslerimde inanılmaz şişkinlik ve sağ kasığımda feci hareketlilik hissettim.Sanki göğüslerim patlayacak gibi hissettim.Sonraki gun normale dondu hersey.Sadece ara ara kasıgımda bisiler hissediyorum.Bugun 10. gunum ve karışımı bıraktım açıkçası.Biraz korktum etkilerinden. Daha önce hiç böyle bir yumurtlama dönemi geçirmemiştim açıkçası.Sonuçtan umutlu olduğumu söyleyemem ama bu kürün bişileri etkilediği kesin.En azından belirtileri çok keskindi.Umarım tüp bebeğin yapamadığını basarır ve mucizem gerçekleşir. Cünkü bekliyorum...Ocak ayının ilk haftası regl donemim.Sonucu yine yazıcam.Herkese sevgiler
Hüsran...Sonucu merak ettim cnm, ne oldu?
Canım merhaba aslında mesaj çok önce atmışsın ama belki hala foruma üyesidir diye yazıyo bende çörek otu bal tarçın karışımı yaptım bu ay ama yumurtlama düzenim şaştı yanii çizgiyi hiç kopkoyu göremedim birde ben hep 13. Gün yumurtalarım ama bu ay saptı galiba bi yardımcı olur musunben bal çörekotu tarçına çok inanıyodum zaten bu ay 2. kez kullandım geçen ay da düzenli yedim bu karışımı ama çalışma yapamamıştık eşimle bu ay da yedim bugün adet günüm ve biraz evvel test yaptım 2. çizgiyi çok belirgin bir şekilde gördüm delikafadulden şoktayım kızlar!!! galiba hamileyim :)hala inanamıyorummm :))))))) Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu! kesinlikle bu karışımı deneyin arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum!!