Bal+Çörek otu +Tarçın ?

BEKLENEN ADET TARIHI

• DEMETNUR:14 OCAK

OY: 7 53,8%
  • UYGULADIGI KUR VEYE KURLER

OY: 6 46,2%

• Ankete Katılan
    13
Selam hanimlar. Bu karisimi bnde denemek istiyorum ama toz halinde bulamadim.
Marketlerde satilan kucuk paketten almistim.
Hani su pogacalarin ustune felan atilan :26:
O sekilde balla tarcinla karistirip yesem faydasi olurmu ? Pcolu olup faydasini goren oldumu ?

Son düzenleme:
O sekilde balla tarcinla karistirip yesem faydasi olurmu ? Pcolu olup faydasini goren oldumu ?

Canim okudum ilk sayfalada biri yazmis pko olmasina ragmen ilk ayda hamile kalmis bu küre basladiktan sonra:KK16:

bence mesela sarmisak dövecegi varsa onda da ezip kullanabilirsin,emin degilim ama cünkü hazim konusunda toz seklinde olmasi daha iyi olabilir

ben de ondan kullaniyorum, dislerimle ogutuyorum. bal ve corek otu ile karistirmiyorum, muhtemelen onlar acisini almak icin...

bende adetimin 2. günü başladım. Bugün kullanmaya başlayalı 3 gün oldu. İnşallah hayırlı haber olur da yazarım buraya:) Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

ya kızlar bu sayfayı ilk defa az önce okudum.malzemler evde vardı hemen yaptım.akşam yemeğinden önce yerim diye baya da bi heycanandım:)
ama ilerki sayfalarda adeti düzenli olanlar kulanmasın yazılmış.ben 28 günde 1 adet oluyorum.kullanmayımmı yani ?

benimde düzenlidir çok şükür adetim. Ama zararlı şeyler gibi durmuyor. Kullanma süresini çok uzatmadığın da ve aşırı miktarda yemediğinde sorun olmaz inşallah.

ya kızlar bu sayfayı ilk defa az önce okudum.malzemler evde vardı hemen yaptım.akşam yemeğinden önce yerim diye baya da bi heycanandım:)
ama ilerki sayfalarda adeti düzenli olanlar kulanmasın yazılmış.ben 28 günde 1 adet oluyorum.kullanmayımmı yani ?

yok arkadaşım düzenle felan alakası yok adetin 2. günü başlıyosun 10 veya enfazla 12 gün yiyorsun hiçbir zararı yok benimde kistim vardı zararsız minik önce soğan suyu içtim kist gitti ilk ayda adetin 2. günü başladım o karışımı yemeye o ay hamile olduğumu öğrendim adetlerimde çok düzenliydi 26. gün sabah olmazsa akşam mutlaka olurdum rahat ol

aynen canım bende o şekilde kullandım tarçından dolayı biraz acı oluyo ehh çörek otunuda dişlerle öğütmek biraz yorucu ama bebek için herşeye değer yanlız pcolu kadınlarda deneyip hamiş olan varmı bilmiyorum ben 2 ay önce bebeğimi kaybettim kalbi durdu ilk adetimi 55. gün olduğumdan ne yazıkki 2 adet döneminin geçmesini bekliycem sonra bu karışımı tekrar deniycem umarım herkezin sağlıklı bebekleri olur

aynen canım bende o şekilde kullandım tarçından dolayı biraz acı oluyo ehh çörek otunuda dişlerle öğütmek biraz yorucu ama bebek için herşeye değer yanlız pcolu kadınlarda deneyip hamiş olan varmı bilmiyorum ben 2 ay önce bebeğimi kaybettim kalbi durdu ilk adetimi 55. gün olduğumdan ne yazıkki 2 adet döneminin geçmesini bekliycem sonra bu karışımı tekrar deniycem umarım herkezin sağlıklı bebekleri olur

InsAllah canim,ben corek otunu karisimsiz sadece cigneyerek yuttum,her gun yemeklerden once.. Ama degisiklikler oldu vucudumda normalde bende adet doneminde goguslerim agrimaz corekotuyla agrimaya basladi..
su anda klomen tedavisindeyim ben... Allah yardimcimiz olsun

InsAllah canim,ben corek otunu karisimsiz sadece cigneyerek yuttum,her gun yemeklerden once.. Ama degisiklikler oldu vucudumda normalde bende adet doneminde goguslerim agrimaz corekotuyla agrimaya basladi..
su anda klomen tedavisindeyim ben... Allah yardimcimiz olsun

:KK1: bu karışım zağten klomen etkisi yaratıyo 2 tane hatta 3 tane bile yumurta gelişe biliyo :) beşizlerin olmasın dikkat et :KK9: allah hepimizin yardımcısı olsun :)

yok arkadaşım düzenle felan alakası yok adetin 2. günü başlıyosun 10 veya enfazla 12 gün yiyorsun hiçbir zararı yok benimde kistim vardı zararsız minik önce soğan suyu içtim kist gitti ilk ayda adetin 2. günü başladım o karışımı yemeye o ay hamile olduğumu öğrendim adetlerimde çok düzenliydi 26. gün sabah olmazsa akşam mutlaka olurdum rahat ol

içimi rahatlattın çok sağol..
bende başladım dün bakalım hayırlısı :)

selam kızlar adetimin 3.günü bu kürü uygulamaya başladım ama kafama takılan tek soru çörek otunu çekilmiş halde aldım ama ne zaman çekildiğini bilmiyorum nette okumuştum çekildikten hemen sonra balla karıştırın diyolar,ne yapayım tekrardan bi karışım mı yapayım yoksa devam edeyim mi?

selam kızlar adetimin 3.günü bu kürü uygulamaya başladım ama kafama takılan tek soru çörek otunu çekilmiş halde aldım ama ne zaman çekildiğini bilmiyorum nette okumuştum çekildikten hemen sonra balla karıştırın diyolar,ne yapayım tekrardan bi karışım mı yapayım yoksa devam edeyim mi?

pıst leyle konunun uzmanı burda hahha
benım 2 numara cörekotu bebesı ben hıc cektırmeden paket aldım cnm dışleırmle ezdım en etkılı o sekıldeymış

ben de senin gibi çekilmiş aldım. ama o zaman taze olması gerektiğini bilmiyodum şimdi yine yapçak olsam çekilmemiş alır ağzımda çiğnerim.
ben çekilmiş almama rağmen bu ay bayağı sağlam yumurtladığımı hissettim. umarım çatlamışımdır. ay sonunda test edip onaylıycam :KK9:

bende 2 aydır bu karışımı kullanıyorum ama hiçbietki etmedi henüz.bide adet belirtilermi 2 hafta filn önceden hisstirdi neden böyle oldu acaba :S

bende bugün başladım bal-tarçın-çörek otuna...adetin 2.günü 12 güne kadar yapcam, bişey kaybetmem en azından..

Ben gecen ay bal çörek otu tarcin yaptim yumurta yi erken buyutuyo onu gördüm ama düzenli ilişki olmadi isten dolsyi.buay sadece çörek otu bircay kaşifi sabah aksam yiyorum hem de çekilmemiş olanindan. Bakalim ise yarayacakmi

X