bakmadan geçmeyin

06beyza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
72
3
28
Ankara
image.jpg orjinal adidas 38 beden 10 tl
image.jpg atletler hediyeydi hiç kullanılmamıştır bu part 7 tl
image.jpg kemer koleksiyonum geneli markadır komplesi 15 tl
image.jpg flarlar ve saç bandı 5 tl

image.jpg club 85cm
image.jpg maka değil ama kaliteli 105cm
image.jpg vakko 85 cm
image.jpg lacoste 80 cm
l image.jpg marka değil 95 cm
image.jpg 70 cm lastikli ama

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    118,7 KB · Görüntüleme: 99
BAKMADAN GEÇİN :) PORTOLOZ DAN ALDIĞIM ÜRÜNLER TER KOKUSUYLA (TOMMYSWEAT) PAKETLENMİŞ. GERİ DÖNÜŞ YAPMAMIŞTIR. MEMNUNİYETSİZLİK TOPİĞİNE YAZDIM BURADA DA PAYLAŞMAK İSTİYORUM. 36 BEDENİM DEDİĞİM ALDIĞIM ETEK TRİKO VE 40 BEDENE BELİ BOL GELİR. KENDİSİNE BURDAN DA YAZIYORUM. CİDDEN ÇOK KIRILDIM!!! İSTER 10 KURUŞ İSTER 1000 KURUŞ OLSUN PARA VERDİK O ETEĞİ İNSAN NASIL 36 BEDENE OLUR 38 OLUR DİYE SATAR YA. BEN GÜVENMİYORUM BU SATICIYA .

ben de portolozdan kıyafet aldım ama hiç problem yaşamadım. gayet güzel bir alış-verişti benim açımdan.

BEN YAŞADIM ARKADAŞIM. VE DİLE ĞETİRMEK İSTEDİM. BANA BÖYLE Bİ DURUM DENK GELMİŞ OLABİLİR AMA TWEK KELİME GERİ DÖNÜŞ YAPMADI BURADA NİKİNİ İFŞA ETMEK BİLE BENİ RAHATSIZ ETSEDE DİĞER ALIŞVERİŞ YAPACAK ARKADAŞLARA KARŞI SORUMLULUK DUYGUSU İLE BİLGİ VERDİM.. HERKESE İYİ ALIŞVERİŞLER.

ŞUAN FORUMDA YANIT VERSEDE VERMESEDE AÇIKÇA SÖYLEDİM. GÖREVİMİ YAPTIM HERKES BENCE DUYARLI OLSUN.

whatsapptan sordum size beğendiniz mi aldınızmı kargoyu diye ilgilendim ayrıca siz geri iade etmek istedinizde ben mi geri almadım bir bayan olarak bu hitapları size yakıştıramadım bu şekilde tarzınızıda belli ettiniz bende kimsenin hakkı kalmaz iade ederim paranızı.

BEN YAŞADIM ARKADAŞIM. VE DİLE ĞETİRMEK İSTEDİM. BANA BÖYLE Bİ DURUM DENK GELMİŞ OLABİLİR AMA TWEK KELİME GERİ DÖNÜŞ YAPMADI BURADA NİKİNİ İFŞA ETMEK BİLE BENİ RAHATSIZ ETSEDE DİĞER ALIŞVERİŞ YAPACAK ARKADAŞLARA KARŞI SORUMLULUK DUYGUSU İLE BİLGİ VERDİM.. HERKESE İYİ ALIŞVERİŞLER.

ŞUAN FORUMDA YANIT VERSEDE VERMESEDE AÇIKÇA SÖYLEDİM. GÖREVİMİ YAPTIM HERKES BENCE DUYARLI OLSUN.

aldıklarınızı ister atın ister yakın ben sizin paranızı iade edicem

burda insanlar kıyafetlerini ya ihtiyaçtan satıyorlar yada dolaplarını yenilemek için satıyorlar bunları düşünürek yazsaydınız ben ihtiyaçtan sattım keşke satmasaydım etek belini cm cmine söyledim bide

Kargoyu aldım sizede yazdım. memnuniyetsizliğimi nezaketle ifade ettim asla seviyesiz saygısız ve düzeysiz konuşmadım. whatsaptan mesajıma yanıt vermediniz. . geri dönüş yapmadınız. Üzgün olduğumu ve kırıldığımı yazdım sesiniz çıkmadı.
SİZDEN NE PARA İADESİ
NE ÜRÜN İADESİ

TALEP ETMEDİM.
sadece geri dönüş yapmanızı ne nezaketen özrünüzü yada varsa benim yalnış anlamam dile getirmenizi istemiş Kibarca DİLE GETİRDİM AKSİNİ ŞUAN DA DA DAHİL ASLA KENDİME YAKIŞTIRMAM. BEN EN HAFİF LİSANLA ÜZĞÜN OLDUĞUMU SÖYLÜYORUM.

Burda sizi ifşa edince bu şekilde kabalaşmaya ve polemiğe girmeye gerek yok. ben üzerime düşeni yaptım.

İNSANLARIN TARZI USLUBU KULLANDIĞI KELİMELERİ KİŞİLİĞİNİ ZATEN BELLİ EDER. KONU BU DEĞİL ZATEN.

SİZ AYIPLI ÜRÜN SATTINIZ VE BENDE ALDIM. BUNU KİMSE KİMSEYE YAPMASIN. DUYARLILIĞIMIN ÜYELERCE TAKTİR EDİLDİĞİNİ BİLİYORUM.

SEVİYELİ Bİ TARZLA HATANIZI KABUL EDİN. SİZDEN ÖZÜR HARİCİ BİR TALEBİM YOK.

SİZİNDE BENİMDE YAZDIĞIMIZ MESAJLAR GEREK TELEFONUMUZDA GEREKSE SİZEDE ÜYELİĞİMİZDE KAYITLIDIR.

KURCALAMIYCAM. HATANIZ VAR VE NE YAPARSANIZ BOŞUNA. BİR DAHA BEN ALMAM SİZ SATAMAZSINIZ. DİĞER ARKADAŞLARIMDA SİZDEN ALIRKEN UYARIR SİZDE DAHA DİKKATLE DAVRANIRSINIZ HEPSİ BU. İYİ SATIŞLAR.

whatsaptan yazılan herşeye cvp veririm bana hiç birşey gelmedi en son yazınız kargomu aldım eve geçince açıcam dediniz onuharicinde birşey yazmış olsanız ben gerekeni yapardım. ama sırf satmak için yalan söyleyecek kadarda düşmedim.
beni anlamanız için benim durumda olmanız gerek neyse insanları kırmak bu kadar kolaysabende buradan alışveriş yaptım geleni görseniz ama insan karşındakini kırmamak için uluorta söyleyince sizi yüceltmez bunu gerçekten sadece benim durumuma düşünce anlayacaksınız. kalp kırmak bu kadar kolay olmamalı ve heryerdede artık yazabilirsiniz hiç birşey satmıyorum benden almamaları içinde çaba göstermenize gerek yok.

Şimdi söyler misiniz o tommy sweat i n kokusu nedir_? nasıl kargoladınız._? sürekli pişkinlikle burada hala devam ettiriyorsunuz polemiği BUYRUN YANIT VERİN!!

si<z ne yanıt verirseniz ben cevaplamıycam yeterinde uzadı.

BAKIN amacım kırmak veya siz nasıl anladıysanız ki anladığınız tamamen yalnış. amacım bu değildi. sanırım fazlasıyla dağıldı. polemik olmasın ben üzerime düşeni gereğinden fazla kelime kullanarak anlattım yada anlattığımı sanıyorum. kolay gelsin.

etek ölçüsünü verdiğim kişi farklı biriymiş yanlış hatırlamışım sweet konusundada daha titiz olmalıydım kusura bakma
artık kimse benimle alışveriş yapmak zorunda değil çünkü birşey satmıycam sizlere hayırlı alışverişler

Back