kizlar ben bisey duymustum gögüslere kase veya tas kapamak ile ilgili tam anlamadim bu konuyu deneyen varmi yas siniri falan oluyomu lütfen cevap yazin belki isime yarar ben krem kullaniyorum 1 ay oldu daha tik yok ya senağlama
canim ama topiklerden birinde okudum sanki ama bulamadim sonradan hatta bi arkadasin teyzesimi ne kücük fincanmi ne koymus onun icin kücük oldular keske teyzem kase falan koysaydi demisti okudum bunlari burda ama bulamiyorum bilgisi olan varmi lütfen yassin
ergenlige girerken gogusler hafif cikmaya baslayinca, annemiz olmasini istedigi boyut olceginde bardagi goguslerin uzerine hafifce bastirir. Annemin gogsu cok buyuk oldugu icin bana en kucuk fincani kapamis ve benimde goguslerim kucuk olmus. Bizim ailede benim gibi 3 kuzenim daha var ayni sey olmus artik inanip inanmamak size kalmis:)
Arkadaşım söylemişti bana da.
Annesi ona fincan kapatmışakannehir
çünkü zamanında ona da kendi annesi kase kapatmış göğüsleri çok büyükmüş
kendi kızımın ki öyle olmasın diye fincan kapatmış o da
arkadaşım da annesine kızar durur çok küçük göğüsleri çünkü
ama bunun nasıl bir gerçekliği olur ben anlam veremiyorum
yinede denemek lazım ideal bir kase bulayım ben kendime en iyisi kaydirigubbakcemile3
oylee deme babanemınannesının goguslerı kucukmus babanem tass kapamıs suan goguslerını bı gorr coook buyuk kızım oluyo yanı hıc oyleee deme cocugun olursa denersın oluyomu olmuyormuu ayrıca kaybetcek bıseyınız yok denemekten ne olcak