• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bakmadan geçmeyin lütfeeenn?Fikirleriniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 859
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende kendi rengime dönmek istedigimde ne yaparım cok düsündüm =) kestirmek istemiyorsan kendi rengin uzadıkca alttaki kısımları kendi saç rengine yakın bi renge boyamak en iyisi olur sanırım fisfisfis

1 arkadaş forumlardan 1ine bahsetmiş saçındaki boyayı akıtmış siyah mı neymiş c ile başlayan 1 maddeyle hiç de zararı yok demişti

ama benm istemediğim renk sarımsı bsy cnm keske siyah olsa hiç birine gerk kalmaz da.. =|

yada hiç boyatma saçını uzadıkça boyalı yerleri kestir kurtulursun doğal rengine dönmenin tek yolu bu boya silicisi diye bir şeyden sözedildi bir ara bu forumda ama okuduklarıma göre kimse tam olarak güvenememiş o yola da başka seçeneğin yok kısacası

yakın bi renge boyatman ama sık sık bakım yapman gerek cnm =)

bakım yapıyorum o sayede sacım hala başımda kaydirigubbakcemile5 evet sanırım en doğrusu boyatmak mafoldumben axe dediğini düşündüm de uzadıkca yarısı kahve yarısı sarı olacak b garip duracak o da...cok kısalttırmayı da istemiyorum :1ninca:

Merhaba bayanlar...b sorum olacak yine :kedi: saçım açık küllü kumralın biraz daha açığı uçlarda da kızıllıklar var..dipten 2 cm kadar kendi saçım uzadı..ben istiyorum ki kendi saç rengimöi kullanayım boya namına birşey değmesin saçıma..saç rengim hoş değil..3 seçeneğim var..kısa kestirmek..ki bunu hiç istemiyorum..şimdi dipten 2 cmden itibaren saç rengime yakın b renge boyamak..3-4 cm daha uzaynca boyalı kısmı kendi saç rengime yakın b renge boyamak...?sizce hangisi daha mantıklı??kuaföre boyatacağım bu sefer..diplerden çıkan kenbdi saçımı boyamadan diğer kısımları boyar degil mi??

bence o boyalı kısımları kendi saçına yakın renge boyast en mantıklısı bu bende saçıma boya sürdüğüme çok pişmanım keske sürmeseydim doğal olan en güzel

bence de boyalı kısımları kendi rengine yakın bi renge boya, birkaç boyamada oturur zaten renk..diplerine hiç boya sürme..uzadıkça arada bir de uçlarından kestirir, yavaş yavaş kendi saçına dönersin..tabi bu uzun bi süreç olduğu için yarısında filan sıkılır yine saçını bambaşka bi renge boyayıverirsin :))) kendimden biliyorum :)))

Delrcem cıldırcam!!!!kestane renge boyadım herşey iyi güzel tamam ama arkada bir tutam saç boyayı iyi tutmamıs acık duruyor ve baya belli ne yapacagımı sasırdm annem babamla aram acılıyor bu saç boya vs yüzünden şeytan diyor git kazıt!

Back