Bakmadan Geçme Topiği :)

gulenkalp

Ruh yaşlanmasın yeter..
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
2.291
1
şöyle bir baktım da bir eksik var bu sitede o da ne BEN :KK1: hemen üye oldum tabii.

biz kadınlar için birbirimizi çekemediğimizi kim söylediyse halt etmiş ve bu siteyi görmemiş
:KK1:

yeni üye olmama rağmen büyük bir cesaret örneği gösterip başlık açtım Allah sonumu hayretsin :18::KK76:

DİPNOT: kalpleriniz hep gülsün kk'nın güzel hatunları.. :KK17::21:​

şöyle bir baktım da bir eksik var bu sitede o da ne BEN :KK1: hemen üye oldum tabii.

biz kadınlar için birbirimizi çekemediğimizi kim söylediyse halt etmiş ve bu siteyi görmemiş
:KK1:

yeni üye olmama rağmen büyük bir cesaret örneği gösterip başlık açtım Allah sonumu hayretsin :18::KK76:

DİPNOT: kalpleriniz hep gülsün kk'nın güzel hatunları.. :KK17::21:​

ben komşu topiğin sahbiyim cnm hoşgeldin :KK16::KK16:

bu sitenin misafirperverliğine bayılıyorum :KK1:

çok sağol canım sende benim evime hoşgeldin
:nazar::KK16:

daha yeni olduğum için misafirim az ama kapım size hep açık kızlar istediğiniz zaman gelin sohbet edelim ama ben şimdilik çıkıyorum gelirde beni evde bulmazsanız üzülmeyin :KK1:

:92:kendinizi çok önemseyin. :KK19:

yuhhhhhhhhhhhhh senindemi topigin vardiiiii anam bu neee agzi olan konusuyorrrr:KK60:
saka maka hayirli ugurlu olsun gordugun uzere bakmadan gecmedimmm :KK1:

her başlığı kirletmeyelim diye bend açtım ki birbirimize saldırırken belli yerlerde olalım.:KK1:

senin olurda benim olmaz mııı :21:

olur niye olmasinnnn...

ahada bir tanidik DENIZINKIZI selaammm beni hatirladinmiiii gebelik bolumundennn gelismeler varmi bebek felannnn:KK76:

X