- 23 Şubat 2017
- 1.887
- 5.464
- 158
- Konu Sahibi nededinsenn
-
Ego canım ego. İki iltifat alsınlar boğaya dönüyorlar. Aslında arada özgüvenlerini yıkmak lazım. Dozunda olacak tabiiAynen oyle benim icin delirirdi beni elde etti simdi disariya gozu kayiyo hayretler icersindeyim
Aynen bari burdan kontrol ediyorumTasinmasi daha sıkıntı iş yeri karşısında bakkalın.
Canım genç olsan da senin vaktini çaldı ve adın dula çıkacak o s....siz yüzünden. Doğru insanı bulman iki kat daha zor dul geçinmek kolay değil. Dul bayanlar maalesef daha çok keklenmeye çalışılıyor erkekler tarafından. Sonuçta bekarlığındaki hayatın gibi olmayacak boşansan bile. Tamı tamına düzgün olmayacak. Sırf bunun için hayatını biplerim onun.Ben bosandiktan sonra hayatini biplesem nolacak onume bakarim
Sorma ben adamin yuzune gulmeye basladikca buna bi ozguven geldiEgo canım ego. İki iltifat alsınlar boğaya dönüyorlar. Aslında arada özgüvenlerini yıkmak lazım. Dozunda olacak tabii
Canım ben bı kerede otur düzgün konuş bitir diyorum.bi dahada konusunu acma. Tekrar tekrar konuşursan lackalasir zaten. Konuş hallet. Gerekirse ben gidiyorum sende iyi düşün başkasını istiyorsan bitsin yok beni seviyorsan ona göre davran de. Tabi sonucunu göze aliyorsan sende. Eşin çünkü sadece bakismayi sevmis gibi geldi bana ilerisini sanmıyorum. Ama bellide olmaz. Giderken aklına terketme fikrini sokarsan korkar belki sen yokken bişey değil yapamaz gibi geliyor. Ama sen bilirsin ya.Demi.bir aksama sigdirmim ben bu konusmayi devam eden gunlerde tavrim devam etsin.simdi konusup gitsem hem etkili olmaz cunku basinda yokum hem de bidaha konussam konu siradanlasin
nasil ulasabilirin oyle bi urune
Ben ona cok katilmiyorum dul olsam utanmam beni utanilcak konuma dusurulmesine de izin vermem ama ailen cok uzulur onu dusunuyorum benCanım genç olsan da senin vaktini çaldı ve adın dula çıkacak o s....siz yüzünden. Doğru insanı bulman iki kat daha zor dul geçinmek kolay değil. Dul bayanlar maalesef daha çok keklenmeye çalışılıyor erkekler tarafından. Sonuçta bekarlığındaki hayatın gibi olmayacak boşansan bile. Tamı tamına düzgün olmayacak. Sırf bunun için hayatını biplerim onun.
Aynen oyle benim icin delirirdi beni elde etti simdi disariya gozu kayiyo hayretler icersindeyim
Ay bak bu da cok mantikli.hem ben de yokum ya binevi terketme alistirmasi gibi olur yoklugumda ozler ve degerimi anlar.bide sana soyle soylim ben gecen gun gidince annemlerde 10 gun kalacagim sen de kafani dinlersin sıkılmıssin benden dedim allahini seversen 10 gun kalma diye yalvardi.resmen defalarca allahini seversen nolursun 1haftayi gecirme diyo.bu adam beni aldatirmi yani normalmi aklim almiyo bana karsi ilgisi sevgisi iyi memlekete gittim mi 10 saat once otogara gider orda sabahlar benim eve gelmemi bekler otogarda bekleyince daga cabuk gelecegimi dusunuyomus.iste bu adam boyle biriydi yani simdi o yuzden inanamiyorum beni aldattigina.inanmak istemiyorumCanım ben bı kerede otur düzgün konuş bitir diyorum.bi dahada konusunu acma. Tekrar tekrar konuşursan lackalasir zaten. Konuş hallet. Gerekirse ben gidiyorum sende iyi düşün başkasını istiyorsan bitsin yok beni seviyorsan ona göre davran de. Tabi sonucunu göze aliyorsan sende. Eşin çünkü sadece bakismayi sevmis gibi geldi bana ilerisini sanmıyorum. Ama bellide olmaz. Giderken aklına terketme fikrini sokarsan korkar belki sen yokken bişey değil yapamaz gibi geliyor. Ama sen bilirsin ya.
Orda siparis edim canim gelince sana hadiye getirdim derimgoogle' da kol saati şeklinde gizli kamera diye aratırsanız bir sürü ürün çıkar , uygun fiyatlı bir tanesini alın 1 gün içinde gelir zaten. memlekete gitmeden halledin derim ben.
Ay durun bide o cikmasin basimaAyık olmak iyidir tabide inşallah öyle değildir
Sen evde yokken telefon dökümanlarına bakarım diyosun da eğer bi haltlar yiyosa ve dediğin gibi temkinli biriyse başka bir simkart kullanıyordur önce bunu bi netleştir gitmeden
Orda siparis edim canim gelince sana hadiye getirdim derim
Ne konussam kiYerinde olsam kızla konuşurdum hemde büyük bir zevkle. Aralarında bir şey yoksa bile bir gözdağı verirdim varsa zaten yapabilecek bir şey yok.
Zaten aldatmiyordur cnm. Dedim ya bakismasi hoşuna gidiyor heralde. Bunun içinde madem bu kadar düşkün sana terketmekle tehdit et git. Yüzümü göremezsin bı daha falan de. Guvenimi boşa cikaracak şeylerden uzak dur de. Sal korkuyu çek git sonra.Ay bak bu da cok mantikli.hem ben de yokum ya binevi terketme alistirmasi gibi olur yoklugumda ozler ve degerimi anlar.bide sana soyle soylim ben gecen gun gidince annemlerde 10 gun kalacagim sen de kafani dinlersin sıkılmıssin benden dedim allahini seversen 10 gun kalma diye yalvardi.resmen defalarca allahini seversen nolursun 1haftayi gecirme diyo.bu adam beni aldatirmi yani normalmi aklim almiyo bana karsi ilgisi sevgisi iyi memlekete gittim mi 10 saat once otogara gider orda sabahlar benim eve gelmemi bekler otogarda bekleyince daga cabuk gelecegimi dusunuyomus.iste bu adam boyle biriydi yani simdi o yuzden inanamiyorum beni aldattigina.inanmak istemiyorum
Kuzum o hic olmaz o kadar imkanim mobese mi takacam sokaga isyerinin icine taksam da bakkalim icini goremez anca disini gorur e bunlar da zaten mahallleli yuzunden disarda konusup oynasamazlaraslında işyerinin bakkalı gören bir yerine de uygun bir gizli kamera takabilirsiniz bakkala girip çıkmasını kızla konuşup konuşmadığını da görürsünüz. telefonu kullanmadığına göre yüz yüze haberleşiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?