- 10 Eylül 2009
- 4.410
- 822
olduğu kadar
yüzsüzüm yaahuu zorla getirdim seni buraya
şimdi bakabilecek durumda değilim gözlerim kapanıyo yatıcam canım yarın bakmaya çalışırım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olduğu kadar
yüzsüzüm yaahuu zorla getirdim seni buraya
şimdi bakabilecek durumda değilim gözlerim kapanıyo yatıcam canım yarın bakmaya çalışırım :)
Haydaaa bakmaya heveslenen de kaçıyor. Ne yapsak ki?
halbuki iç açıcı bir fala benziyor değil mi?
Valla hiç anlamadığımdan bakmadım bile...
Kara kara düşünen bir erkek vaar ne yaptın çocuğa yazık. Sırtında iki tane yükü var, çok dertli çok… senin için çok sıkıntılı olmayan ama girmek de istemediğin bir ortama giriyorsun. İkili muhabbetler dönüyor genelde. Sen de bundan hoşlanmıyorsun. Hane içinde bir bayan var saçlarını topluyor, kısa sanırım saçları. Hane dışına yönelmiş, evden biri başka bir yere mi gidiyor acaba? 3 vakti var. O kişinin gidişindne memnun olmayan biri daha var o da bayana benziyor somurtuk suratlı biri. Ucube diyesim geldi :) t ve e harfi gördüm aynı kişide olan harfler olabilir iki ayrı kişi olabilir bilemiyorum, sana haber geliyor bu kişiden. Hane dışından canını sıkacak üç olayın var, bişey duyabilirsin bişey yaşayabilirsin…