bakırköy yeni mahalle doğum evinde doğum yapanlar lütfen yazın

05_07_2008

bebişim seni bekliyorum
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
62
0
20 kasımda yeni mahalle doğum evinde doğum yapıcam sezeryanla ama o kadar çok şey duydum ki hem iyi yönde hem kötü yönde çok bunalmış durumdayım lütfen tecrübelerinizi yazarmısınız.

Biraz geç kaldım sevgili arkadaşım. Doğumun gerçekleşmiştir. Başka bilgi almak isteyenler okur belki. Ben bu iğrenç hastanede doğum yaptım. Kabus ötesi bir hastane. Ölsen kimsenin umrunda değil. Her taraf kan gölü. Doğum yapan kadınları açık seçik görüyosun. Su diye yalvalaranlarımı, öldürün beni diyenlerimi,.. ne ararsan var. Ve hemşireler, doktorlar ellerinde çay bardakları yada elma,armut o kan gölünün içinde yiyip içebilcek kadar midesizleşmişler. Ben ölümüne ıkınırken benim ilgisiz doktorum elinde elma hem yiyip hem beni doğurtmaya çalışıyodu !!!! Tam 12 saat boyunca bas basa bağırıp normal doğum yaptırılmaya çalışılan bir kadın vardı, baktılar kadın ölecek hemen sezeryana aldılar.kadının akibetini bilmiyorum sonra. Benim kızımın bir gözü sorunlu doğdu bu kasap doktorlar yüzünden. Doğum yaptım bir su verenim yoktu. Bir dünya dikiş altımda ne kalkabiliyorum bunu bırakın yerimde doğrulamıyorum bile korkunç sancılar içindeyim ve benim gibi inim inim inleyen 6-8 kadın daha aynı odada. Bebeklerimizi bile emziremedik çünkü ayağa zar zor kalkıyoduk.. Bizi odaya atıp bir dahada yanımıza kimse uğramadı. Refakatçide yasaktı. testere filmi gibiydi aynı. Daha neler neler.... Beni anlamanız için yaşamanız lazım ama hiç tavsiye etmem.

ayyy çok üzüldümm yaaa resmenn korkuu filmii gibi çok çok geçmiş olsun... benim bi arkadaşımın ablasında yenimahallede doğum yapmış ablası çok üşüyorum,çok üşüyorum diyomuşş aferdersiniz yeter beee madem götün yoktu doğum yapmaya ne bok yemeğe kalkıştın madem üşüyosun evinden battaniye getirseydin demişler onu duyduğumdada çok üzülmüştüm Allah hepimizin yardımcısı olsun sanki bedavaya doğum yaptırıyolar bedavaya çalışıyorlar bizim verdiğimiz vergilerlee orda olduklarını maaş aldıklarını çok çabukk unutmuşlar.... umarım herkes rahat bi doğum yapar :sinifsinif:

tanrım ne korkunç şeyler ya inanamıyorum.buna benzer hikayeleri 2kişiden daha dinledim aynı hastane için.aldıkları maaş zehir zıkkım olsun ne diyeyim.her ay devlete dünyanın pirimini ödüyoruz,sonra hastanelere işimiz düşünce böyle kanı beş kuruş etmez insan müsvettelerinden gördüğümüz muameleye bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…