- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
benim aklımdada nişan için 2500 tl falan vermek var sonuçta kınada yapılcak bakırköyle görüşmek istiyorum arkadaşım bakırköyle 2000 tl ye anlaşmışlar çok kafam karıştı
bu hafta sonu bakırköye gidicem teşekkürler canım
zamanı daha belli değil yaza doğru düşünüyoruz veya yazın doğrusu zaman mekana bağlı desem daha doğru olur
bişey değil inşallah gönlüne göre bulabilirsin zaman belli mi*
günaydın kızlarrr bende kına için mekan arıyorum gönül davetle ilgili bir sürü olumlu yorum okudum.
peki kızlar bakırköydeki şubesinde h.içi kına fiyatları nedir biliyomusunuz ??????
hayır ama pazar günü oradayım seminere gidicez..
canım daha önceden hiç gitmedim ismini bile burda öğrendim desem yeridir...
kına org.katılan varmı içimizde kızlarrrrrrr:92:
günaydın kızlarrr bende kına için mekan arıyorum gönül davetle ilgili bir sürü olumlu yorum okudum.
peki kızlar bakırköydeki şubesinde h.içi kına fiyatları nedir biliyomusunuz ??????
canım ben aradım aradım telefonda görüştüm kına fiyatı için hafta içi 1.750 dediler.
haftasonu kına yapılmıyormuş mekanda bende kına için düşünüyorum ama yüzyüze görüşmekte fayda var.
Nişanımı Fatihte yaptım.ve çok memnun kaldım fiyat için telefon ile görüş geçen sene idi benim çünkü
Geçen sene ne kadar ödemiştin peki, bir de servis falan nasıl canım hiç keşke şu da şöyle olsaydı dediğin bişi oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?