• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakırköy gönül davet

Adaşımmmmm (aslında adaşız) tatlım valla bende göremedim orkestrayı ama diğer forum sitelerinde pek bir övmüşler. Ayrıca biz gittiğimiz gün bize bir nişanı izlettiler orada orkestra izleyenleri bayağ bir coşturuoyordu hadi ellerrr hop kopkaydirigubbakcemile3

Umarım öyledir müzik çok önemli çünkü buarada nişanıma 20 günden az kaldı inşallah güzel geçer de sizlerle paylaşırım burada...

o zaman senin düğüne geliyoruz tatlımm.. evet bende bir gitmek istiyorum bir ara iice bakmak için. Slayt yapıcak mısınız siz?

Evet bize salondakiler jpg resim getirin dedi biz yaparız
ama ben kendim yapıcam cd vericemkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Kesinlikle beklerim hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bakıköy gönül davetin eğlencesini merak eden arkadaslar benım de 28 şubatta nişanım oldu herhangı bır extra masraf almadılar bıçak kesmıo vs gibi..fakat nişanın bitmesine yakın garsonıye parası bırakmıstı nişanlım..tavsıye edıyorum arkadaslar..

Arkadaşlar slm geçen hafta sonu bakırköy gönül davette nişanım oldu çok ama çok güzeldi anlatamam kaygılarım falan hep boşmuş 3 hafta önce ödemeyi yapmıştık hiç bir extra çıkmadı garsoniye ücreti ödedik sadece çıktık ne bıçak kesti parası ne bilmem ne parası...orkestra o kadar eğlenceliydi ki.. çok eğlenceli orkestra çok nezih bi mekan herkesin söylemiydi çok kalabalık olmamak üzere nişan kına mutlaka düşünün bence çalışanlar da ilgili seviyeli ne diyim ya herşey çok güzeldi...

Kızlar benimde temmuz sonu nişanım olcak bakırköydeki salonda.Gittim baktım nakit ödedim cıktım..Burayı sürekli okumustum memnun olmayan yoktu , bence düğün olmaz da nişan ya da kına için ideal gibi geldi bana görünce...ınsallah güzel olur nişanım.

merhaba, gonul davet bakirkoy subesini temmuzda dugunum icin dusunuyorum. bir arkadas dugun icin olmaz demis. neden acaba? benim esim fransiz, ailesinden 3 kisi gelicek, yani dugunde kiz tarafi olacak sadece. 100-150 kisilik tutucaz. dugun icin cok mu siradan kacar yoksa ufak diye mi oyle dediniz? fransada oldugum icin salonu gorme sansim da sadece resimlerden. ailem gordu begendi. ben kararsiz kaldim.

yok canm yokk gayette şık ve güzel olurr;)biz küçük die düğün olmaz diyoruzz!biz nası sığdrcamızı düşnmekteyizdeee!yani en azndan ben öleyim:)))) hayrlı olsn gülm siznkide;)

Kızlar hiç çekinmeden şartları size uyarsa tutun ben herşeyi çok inceleyen biri olarak kızımın kınasında çook memnun kaldım....

Back