• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakırköy gönül davet

[B]Valla kızlar cuma günü gönül davete bakmaya gidicem canlı canlı görimm. Otintik havası çok hoşuma gitti. Sadece yakınları çağırıcam bakalım inşallah beğenirim.[/B] Oyun pisti yeterli ise sanırım düğünüm burada olacak

Çok sağol kombineciğim teşekkürler..Diğer şubeleri pak bilmiyorum ama bakırköy mekan olarak çok hoş..

Hakkaten otantik ortam taş yapı olması beni cezbetmişti..Eğer sadece yakınlar diyorsan ideal bence..Ben de nişan için o yüzden tuttum bakalım nişandan sonra paylaşırım...

Selam kızlar ben de dün fotolarına baktım bakırköy subenin gayet güzel.Zaten semte göre fiyat daha da ucuzluyor.Örneğin bayrampaşa çok daha ucuz ama bakırköy cok sirin.Benimde nişanım kısmetse haziran ya da temmuz olacak ama 2 ay full hafta sonları dolu.O nedenle cuma aksamıda olabilir sonucta nisan.Ben de 100-120 max kişi olucak diye düşünüyorum.Ayrıca cok fazla menu secebeği var..Sizlerin yorumları ile daha da kesinleştirdim kafamda.Fiayatlarda cok cesitliydi...Bakalım kısmetse orada olcak.

Bizde yarın gidicez görmeye .Oyun pisti de yeterli gelir ise yapıcaz orda . Size haberlerini vericem. Bakırköy de olması değişik olması ve şirinliği ile beni çok etkiledi. Ailemiz de çok beğendi.

kartal gönül davet hakkında bilgisi olan var mı? 150-200 kişilik bir organizasyon düşünüyoruz düğün için lütfen net kişi başı fiyatları yazar mısınız bilgisi olanlar ve hizmete neler dahil ediliyor?

Speedyyyyy, Merallll tuttuk kıslarrrr bugün. Hatta biz gittiğimizde bir düğün vardı orada. Nişanlımın tüm akrabaları Balıkesirde olduğu için küçük bir yer arıyorduk ve bulduk,, ve evet yüzyüze görüşünce gerçekten fark ediyor....Teşekkürler güzel gelin adayları siziolumunekankayizsmile

Speedyyyyy, Merallll tuttuk kıslarrrr bugün. Hatta biz gittiğimizde bir düğün vardı orada. Nişanlımın tüm akrabaları Balıkesirde olduğu için küçük bir yer arıyorduk ve bulduk,, ve evet yüzyüze görüşünce gerçekten fark ediyor....Teşekkürler güzel gelin adayları siziolumunekankayizsmile

Hadi hayırlısı canım :lepi:

hımmm söyledim canım sana çok sevindimm Vallahi yaw sempatiksalakcinni
hadi hayırlı uğurlu olsun eee zaman ne zamandıı peki
Bizde hala gidicez bi düğün izlemeye ama hala gidemedik bilmiyorumkismile

Yasmenecim çok sevindim hadi hayırlısı benim de yakında nişanım orda olcak orkestra müzik falan nasıl sence?Biz o kısmına çok dikkat etmedik de...

hımmm söyledim canım sana çok sevindimm Vallahi yaw sempatiksalakcinni
hadi hayırlı uğurlu olsun eee zaman ne zamandıı peki
Bizde hala gidicez bi düğün izlemeye ama hala gidemedik bilmiyorumkismile

Benim düğüne gel işte oynarık karşılıklı... Tarih 10.10.2010 kuşumm

Yasmenecim çok sevindim hadi hayırlısı benim de yakında nişanım orda olcak orkestra müzik falan nasıl sence?Biz o kısmına çok dikkat etmedik de...

Adaşımmmmm (aslında adaşız) tatlım valla bende göremedim orkestrayı ama diğer forum sitelerinde pek bir övmüşler. Ayrıca biz gittiğimiz gün bize bir nişanı izlettiler orada orkestra izleyenleri bayağ bir coşturuoyordu hadi ellerrr hop kopkaydirigubbakcemile3

Back