• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakırköy gönül davet

arkadaşlar ben ekim 2010 da bakırköy gönül de evlendim yaklaşık 130 kişiydik herşey cok güzeldi mekan küçük 150 kişi sonrasında sorun olabilir, müzikleri yapanlarda tanıdık cıkınca herşey cok daha güzel oldu ,cok memnun kaldım ekstra hiç bir ücret ödetmediler sadece biz ekstra garsonlara ücret ödedik.
etli olan menüsünü aldık yemekler bile lezzetliydi içki olayında isteyen alıp ödeyebileceği şekilde yaptık zaten fiyatlarıda cok uygun,
burada yapmayı düşünenler hiç düşünmesin pişman olmazsınız :)

merhaba, bakırköy gönül davet turkuaz salon hakkında fikri olan var mı? fiyat aldık uygun geldi ancak mekanı gidip görme fırsatımız olmadı. sizce düşünülebilir mi? ferah,şık ve aydınlık bir mekan istiyoruz çünkü:26:

turkuaz'ın netteki fotoğrafları çok şirin, nezih duruyor. peki 150kişilik düğün için sizce ideal mi? bir de yağmur ihtimaline karşı önlemleri neler, tente mi yoksa kapalı alanları mı var? orada yaz düğünü yapan olduysa yazabilir mi??

edit: bahsettiğim turkuaz değilmiş. orkide bahçesiymiş.

Son düzenleme:
Back