• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakırköy gönül davet

benim aklımdada nişan için 2500 tl falan vermek var sonuçta kınada yapılcak bakırköyle görüşmek istiyorum arkadaşım bakırköyle 2000 tl ye anlaşmışlar çok kafam karıştı :59:

Fatih o kadet etmez canım biz geçen sene öyle tuttuk.
bence direk gidip Bakırköy ile konuş daha küçük ama sıcak bi mekan

günaydın kızlarrr bende kına için mekan arıyorum gönül davetle ilgili bir sürü olumlu yorum okudum.
peki kızlar bakırköydeki şubesinde h.içi kına fiyatları nedir biliyomusunuz ??????

canım ben aradım aradım telefonda görüştüm kına fiyatı için hafta içi 1.750 dediler.
haftasonu kına yapılmıyormuş mekanda bende kına için düşünüyorum ama yüzyüze görüşmekte fayda var.

Selam kızlar,
Fatih Gönül Davet ve Gaziosmanpaşa Gönül Davet için nişan fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?
Haftasonu gündüz veya gece için...

Nişanımı Fatihte yaptım. :24: ve çok memnun kaldım fiyat için telefon ile görüş geçen sene idi benim çünkü :9:

Geçen sene ne kadar ödemiştin peki, bir de servis falan nasıl canım hiç keşke şu da şöyle olsaydı dediğin bişi oldu mu

hiç bişey olmadı.
2700 TL ödedim. 500 kişilik int bakabilirsin gümüş menü :9:
demedim ve düğünümzde 1 ay sonra beşiktaş şubede

Burayı tanıtan arkadaştan allah razı olsun bayıldım doğrusu tam benim istediğim gibi bir havası var resimleri inceledim nişanıma 2 seneye yakın zaman olduğu için henüz mekanlara bakmıyoruz ama ben ufaktan ön hazırlık yapmadam duramadım doğrusu :D arkadaşlar gönül davetin Fatih , Bakırköy ve Beşiktaş solonları hakkında son fikirler, gidip görenler, orda nişan, düğün yapanlardan yeni yorumlar gelirse çok mutlu olurum şimdiden herkese teşekkürler :)

Fatihte nişanım oldu 10 üzerinden 20 verebileceğim bi yer hizmet mükemmel :37::37::37:
Beşiktaşta da düğünüm olacak kısmetse. 10 gün sonra.
Bakırköyü de gördüm yalnız çok ufak salon bilginiz olsun

Bizim düğün eylül ayında olacak. Nikah sonrası ortalama 150 kişilik falan yemek verelim diye düşünüyoruz. Geçen cumartesi bakırköy gönül davete gittik, cumartesi akşamları sadece yemekli organizasyonlar yapılıyormuş. 140 kişiye 6450 TL dediler :43: aslında mekanı çok beğendik herşey dahil fiyata ama bu kadar az kişi ile yapılan bi düğüne o kadar para vermek mantıksız geldi. Ama nişan için falan çok ideal ve güzel bir mekan tavsiye ederim.

Back