bakırköy gönül davet

Asla sıradan kaçmaz mekan çok hoş bizim 140 kişi falan nişanımız oldu bence az kişi için ideal!!!

beşiktaş gönül daveti nişan için arastırırken gıdıp bakmıstım baya büyük bi yer yemeksiz için fiyat vermişti 6000 fln demişlerdi düğün için ama ozaman tutsaydık öleydi eylül ayına erken tutunca indirimleri oluyor ya öle..bi git gör derimm..

AMA 700-800 kişilik orası biz bakırköye 250 kişiye 2000 ödedik aslına bakarsan çokta pahalı değil yemeksiz ama yine kanepe tabağı fln oluo resim+kamera+pasta..biz düğün düşünmediğimiz için kaldı öle zaten...ama büyüklük olarak iyi..

Bende geçtiğimiz cuma günü canım Fatihte Nışan yaptık 2650 YTL bunların hepsi dahil hemde 500 kişilik. Beşiktaşı çok beğendim 750 kişilikti.
Mesela gaziosmanpaşa da grand düğün salonu var orası yemekli 7000 YTL ama salonda salon yani.

Gerçi ben yemekli istemiyorum bi gidip konuşmamız lazım net olarak.

grand düğün salonu yemekli değil canım biliyorum nişan arastırması yaparken bizde gidip bakmıstık oraya cok güzel ama hiç bişey yok içinde yemek flnda yoktu..otel gibi yapmıslar cok şık cok güzel..bende ilk önce fatihe bakmıstım sonra bakırköyü görünce fikir değiştirmiştim..fatihte güzeldi..

Ben orayı yemekli seçenekleri de var diye biliyorum..
Bakırköyü resimden gördüm güzel ama Fatihi herkeze tavsiye edebilirim

yemekli seçeneği var ama verdikleri 7000 fiyatında yemek yok yemek istenirse artıo fiyat..biz şubat için fiyat sorduğumuzda fiyat daha uygundu fatihte..sanırım ay farkından sizinki daha pahalı..bakırköyden daha uygundu ozaman fatih..ama ikiside güzel..

Fatih 500 kişilik Biz 2650 YTL verdik bahşiş+album+Resim+pastalar+içindeki herşey dahil extra ücret vermedik yani.

Neyse Düğün için araştırma yapıyordum beşiktaşı düşünmüştüm:

merhaba arkadaşlar yaza nişanım var sizden gelen olumlu yorumlar üzerine fatih gönül davetle görüştüm ama fiyatı çok pahalı geldi istanbul avrupa yakasında önereceğiniz başka mekanlar var mı

gönül davette en uygun yer bence fatih.
beşiktaş çok daha büyük ve pahalı.
bakırköy olabilir daha küçük kına için uygun

yeni araştırmaya başladığım için bu konularda pek bilgim yok fatihteki salon 500 kişilik olduğu için 200 kişide 300 kişide katılsa fiyatta indirim yapılmıyor.

yeni araştırmaya başladığım için bu konularda pek bilgim yok fatihteki salon 500 kişilik olduğu için 200 kişide 300 kişide katılsa fiyatta indirim yapılmıyor.

tabiki de canım. sonuçta sen komple salonu işgal ediyorsun.
kaç kişillk salon bakıyorsun bide ne zaman ne kadara kadar arıyorsun

hayır adreslerine gittim öyle yemekli falanda değil standart kanape tabağı dondurmalı pasta vs.. sigara altı olarak tabir edilen atıştırmalık olacağını iletti. çok şaşırdım

hayır adreslerine gittim öyle yemekli falanda değil standart kanape tabağı dondurmalı pasta vs.. sigara altı olarak tabir edilen atıştırmalık olacağını iletti. çok şaşırdım

anladım canım bizde orada yaptık 500 kişi tam yetti bize. 2650 TL söylemiştim zaten.
ama 4000 TL eder mi dersen Evet eder. şimdi beşiktaş şubesini tuttuk. düğün için.

Daha az kişi daha uyguna bakırköy şube ile konuş ama illa orası olsun biraz indirim yapsın dersen.
bende konuşabilirim aramız iyi

benim aklımdada nişan için 2500 tl falan vermek var sonuçta kınada yapılcak bakırköyle görüşmek istiyorum arkadaşım bakırköyle 2000 tl ye anlaşmışlar çok kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…