tşk verdiğin cevaplar için.
devlet hastanelerinde adam gibi bakmıyolar it gibi azarlıyolar bu gittiğim bahçelievler polikliniği hiç bişey söylemiyo muayeneden sonra.soruyorum öyle söylüyo.bi ara kağıt havlu istiyolardı poliklinikte herkesten muayeneye girerken.tam bi rezilllik.
bende mehtap hma gideyim muayeneye.önceden randevumu almakmı gerekiyo telde.
bakırköyde sadece yeni mahalledemi doğum var.devlet hastanesi varya sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesi orası nasıldır?burda doğum oluyomu ki.10 haftalık hamileyim.dr ne tahlil yaptı kan,demir vss kilo hiç bişeyime bakmadı bide kilolu hamile kaldım korkuyorum işte
bende mehtap hanıma gidiyorum kısmetse 2 hafta sonra doğurucam çok memnunumm
hayırlı olsun sağlıkla kucağna almakta nasip olsun inşallah
bende 19 haftalık hamileyim özel muaynanede 100 tl veriyorum doğumumda özel hastanede olacak ama doktorumun bulunduğu hastanede 2.500 tl ye geliyor bana. okadar para vermek istemiyorum bende araştrdm yaşam hastanesinde MEHTAP hn.a bu hafta bende randevu alayım. kadn erkek hiç ayırmam aynı hastanede mahmut rıza diye bir doktor da var ama herkes mehtap hanımdan çok memnun kalmış bende tercihimi mehtap hanmdan kullancam....
birde arkadaşlar ilaç verme tahlil yapma konusunda titiz bir doktor mu?? mehtap hanımla ilgili olumlu olumsuz yönleri paylaşrsanz sevinirim :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?