canım kusura bakma geç gördüm yazını bebişimiz doğdu biraz zor oldu ama atlattık bu sürecide 4 ayımız bitti şimdi mehtap hanıma yaptığı iyiliklerden dolayı hep minnettarım:))bebiş doğdumu canım
ben bügün mehtap hanıma gittim çok memnun kaldım ilk kez gittim daha önce gittigim doktor bişey yok deyip eve yolladı bugün gittigimde yumurtalık kisti çıktı şimdilik ilaçla tedaviye başladık inşallah bir şey olmaz mehtap hanımı kesinlikle bir deneyin güler yüzlü sempatik konuşkan bir bayan
ben bügün mehtap hanıma gittim çok memnun kaldım ilk kez gittim daha önce gittigim doktor bişey yok deyip eve yolladı bugün gittigimde yumurtalık kisti çıktı şimdilik ilaçla tedaviye başladık inşallah bir şey olmaz mehtap hanımı kesinlikle bir deneyin güler yüzlü sempatik konuşkan bir bayan
canım kusura bakma geç gördüm yazını bebişimiz doğdu biraz zor oldu ama atlattık bu sürecide 4 ayımız bitti şimdi mehtap hanıma yaptığı iyiliklerden dolayı hep minnettarım:))
dr erkan bey mi mehtap hanım mı daha tecrübelli daha ilgilidir hastasına karşı? normal doğum düşünüyorum acaba erken doğum olursa hastane kapsamlı mıdır donanımı yeterli mdir? burda doğum yapmış arkadaşlar cevap verirseniz çook sevinicem...
sabahtan beri doktor ve hastane araştırması yapıyorum az önce burayı okudum ve yaşam hastanesini aradım bizzat erkan beyle görüştürdüler herhangi bir komplikasyon durumunda hastanenin durumunu sordum anne açısından tüm donanımların olduğunu,bebek içinse 3 küvez olduğunu ancak eleman yetersizliğinden çalışmadığını kendi sinin 2-3 hastaneye yönlendirdiğini söyledi büyük ihtimalle eylülde yeni eleman alımlarıyla küvezlerin hizmete gireceğini söyledi
doğum ücretini telefonda söylemiyorlarmış
muayene ssklılar 12 tl+20 tl fark=32 tl imiş
sanırım erkan beye gideceğim gibi özgeçmişini okudum benim ilk çocuğumu doğurduğum hastanede görev yapmış yıllar önce Ankarada bu açıdan da cazip geldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?