• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakırköy devlet hastanesi bahçelievler yaşam hastanesi???

TozToprak

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
358
merhaba kızlar hastane konusunda kararsız kaldım.bahçelievler yaşam hastanesi yada bakırköy devlet hastanesi.
doktorları nasıldır acaba?Sürekli doktorda değiştirmek istemiyorum.
Bu gittiğim doktor bahçelievler semt polikliniği doktoru.gittiğimde ne kiloma bakıyo ne tansiyonumu ölçüyo bide gittiğimde neyin vardı diye soruyo.piyasada toplatılan ilaçlardan yazmış geçenlerde vitamin olarak vazgeçtim artık gitmeyeceğim o doktora.bilgilerinizi paylaşırmısınız???

doktorum mehtap hanımdı.hamile olduğumuda o söyledi,doğumumu da o yaptırdı.9ay ona gittim yani memnun kaldım.her gittiğimde tansiyonuma kiloma bakılırdı,unutulursa ben söylerdim ölçerlerdi.ilgili ve sabırlı bi doktor.ben aşırı pimpirikli bir insanımdır.kadını canından bezdirdim.şimdi muayene ücreti 22lira olmuş.geçen gün kontrole gittim.tek sorun çok hastası var,bazen çok sıra bekliyorsun.evin yakınsa kaydını yaptırıp eve gider sonra dönersin.ben karşıdaki öğretmenn evine gidiyordum,çay kahve,yemek,bahçe bilgisayar herşey var oturup dönüyordum

int sitesinden baktım dr erkan akan yazıyo
methap hm muayenesinde üsttenmi bakıyodu
doğumun nasıl oldu senin normalmi sezeyanmı o kadar çok soruyorumki kusura bakma malüm ilk bebek olunca

önemli değil canım ne istersen sor,elimden geldiğince yardımcı olurum.erkan akan yeni doktorun adı.iki kadın doğumcu var şu anda,biri mehtap şentürk çiçek biride erkan bey.mehtap şentürk çiçek yaz internete istersen.ilk haftalarda bebek üstten görünmüyordu diye mecburen alttan baktı ama karnımdan görünmeye başlayınca hiç alttan muayene etmedi.doğumum sezeryan oldu,normal istiyordum,son ana kadarda herşey yolundaydı.doğum yaptığım gün suyum geldi akıp bitti ama ne açılma ne de sancım olmadı 6saat bekledik.suni sancı istemedim sezeryanla aldılar.bi komşum var aynı anda hamileydik,o tutturdu ben yenimahalle kadın doğuma gidicem diye.ordaki doktorlar daha tecrübeli,ayrıca yeni doğan bakım ünitesi var dedi.gitti şimdi bebeği 6aylıkken yeniden hamile kaldı,bu doğumumda asla gitmem diyor.bin pişman olmuş.doğru söylüyor doktorlar daha tecrübeli olabilir ama insana it muamelesi yapıyorlar.hele ilk doğumsa zaten insan korkuyor,orda iyice psikolojin bozuluyor.arkadaş diyorki:birsürü kadın aynı anda aynı odada,çatalda, yardım edin diye ağlıyorum,ebeler önümüzde yemek yiyor,şu anda yapacağımız bişey yok bekle diyorlarmış.orda doğum ne kadar zor olursa olsun çok ciddi bir tehlike yoksa illa normal doğurtmaya çalışıyorlar,suni sancı veriyorlar artık ne kadar sürerse.
sen kaç haftalık hamilesin?

bu arada ben bir kez bakırköy devlete gitmiştim hamileyken.ikili test yaptırmam gerekiyordu,dışarda biraz pahalı gelmişti.devlette yaptırayım dedim,karnına bi jel sürüyorlar ultrasonla bakabilmek için,onu silmek için bi kagıt bile vermiyorlar insana ben de hep özele gittiğim için akıl edip mendil almamıştım öyle yapış yapış çıktım geldim.birde ikili test yapılırken ultrason görüntüsü alınıp hemen arkasından kan alınıyor.ikisi kıyaslanıyor.ultrasonla görüntüsüyle kan alımı arasında en fazla 24saat olması lazım yoksa yanlış çıkıyor.devlette adam muayene etti,ultrason kağıdını elime verdi şimdi labarotuar kapalı 2gün sonra gel kan ver dedi.doktorumu aradım çüş dedi kadın.gittim bidaha özelde yaptırdım.
bir kez de yenimahalleye gittim,kaydım olsun belki acil bişey olur gelmnem gerekirse diye,daha önce gitmemişsen ilk defa doğum zamanı gidiyorsan azarlıyorlarmış kızıyorlarmış,bugüne kadar nereye gittiysen git o doğurtsun diyorlarmış diye gittim bi dosyam olsun dedim.bi baktım ki odaya kadınları beşer onar alıyorlar hastane pis leş gibi iğrenç bir tuvalet kokusu,tıklım tıklım insan dolu.öyle portatif bir perde yapmışlar arkasında muayene ediyorlar.hiç beklemeden çıktım eve döndüm.

tşk verdiğin cevaplar için.
devlet hastanelerinde adam gibi bakmıyolar it gibi azarlıyolar bu gittiğim bahçelievler polikliniği hiç bişey söylemiyo muayeneden sonra.soruyorum öyle söylüyo.bi ara kağıt havlu istiyolardı poliklinikte herkesten muayeneye girerken.tam bi rezilllik.
bende mehtap hma gideyim muayeneye.önceden randevumu almakmı gerekiyo telde.
bakırköyde sadece yeni mahalledemi doğum var.devlet hastanesi varya sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesi orası nasıldır?burda doğum oluyomu ki.10 haftalık hamileyim.dr ne tahlil yaptı kan,demir vss kilo hiç bişeyime bakmadı bide kilolu hamile kaldım korkuyorum işte

tşk verdiğin cevaplar için.
devlet hastanelerinde adam gibi bakmıyolar it gibi azarlıyolar bu gittiğim bahçelievler polikliniği hiç bişey söylemiyo muayeneden sonra.soruyorum öyle söylüyo.bi ara kağıt havlu istiyolardı poliklinikte herkesten muayeneye girerken.tam bi rezilllik.
bende mehtap hma gideyim muayeneye.önceden randevumu almakmı gerekiyo telde.
bakırköyde sadece yeni mahalledemi doğum var.devlet hastanesi varya sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesi orası nasıldır?burda doğum oluyomu ki.10 haftalık hamileyim.dr ne tahlil yaptı kan,demir vss kilo hiç bişeyime bakmadı bide kilolu hamile kaldım korkuyorum işte

yaşam hastanesinde telefonla randevu sistemi yok.gidip beklemek gerekiyor.o yüzden dedim öğretmen evine gidiyordum karşıya diye.yenimahalle dediğimiz özellikle kadın doğum ve çocuk hastanesi.sadi konuktada doğum yapılıyor galiba,ama eğer bir devlet hastanesi olacaksa sadi konuk olacağına yenimahalle olsun.mehtap hanıma git dene,memnun kalmazsan değiştirirsin daha çok yenisin.yaşamda doğum da uygun.sosyal güvencen varsa.medikanada düzgün bey diye bi doktor var hem doktor hemde insan olarak çok iyi biri ama o hastane çok pahalı.tam soyguncular.
bana ilk haftalarda kan tahlili yapılmıştı,hemen kan ilacı ve folik aside başlamıştım.kaç kilosun?korkma biraz dikkat edersin.

bugün polikliniğe gittim ama aynı doktora değil halük seyrekbasan dr adı.kan tahlili ve idrar tahlili istedi sonuçları alıp bi daha gideceğim bebiş 10+1 günlükmüş birde bi çıktı verdi değerler yazıyo diğer dr hiç bişey söylemiyodu.decavit hap verdi günde bir tane,folik plus verdi günde 3 tane
ama mehtap hnm ada gideceğim allah kısmet ederse doğumu yaşamda yapmak istiyorum.
yaşam hastanesinde hangi saatler çok yoğun olurki birde c.tesi geliyomu acaba mehtap hm.

cumartesi günleri öğleye kadar ssk geçerli,öğleden sonra özele giriyor.yoğunluk belli olmuyor ama bazen 4,4buçuk gibi azalmış oluyor.evin hastaneye yakınmı?

ilk muanelerimi mehtap hnm yaptırıyordum fakat inanılmaz kuyruk sıra yüzünden hizmette meltem hnmla devam ettim doğumu yaşamda yaptım hizmet phalıydı çünkü muane için hizmeti doğum için yaşamı tavsiye ederim..

ya kızlar aynı dert bendede var 15 haftalık hamileyim özel huzurda kontrollere gidiyorum hamileliğimin başından beri fakat bende doktorumu begenmedim folikasitmiş ağrı kesiciymiş ben hep kendi araştırmalarımla aldım.doktorum hiçbişey söylemedi ilaçları aldıktan sonra ona danıştım kullanabılırsın diye yanıtladı beni.oraya gidiyorum çünkü bana en yakın hastane huzur ya haseki devlete gidicem ya özel huzura ikisi yanyana zaten.ama doğumu kesinlikle orda istemiyorum.ben normal doğum istiyorumda arkadaş beni korkuttu herkes yanyana kurbanlık koyun gibi onuda istemem.yokmu normal doğumu destekleyen özel hastaneler ya.özellerde doktorlar uğraşmamak için direk sezeryana yönlendiriyor diyolar.

bende mehtap hanıma gidiyorum kısmetse 2 hafta sonra doğurucam çok memnunumm

hayırlı olsun sağlıkla kucağna almakta nasip olsun inşallah :emir_bebek:

bende 19 haftalık hamileyim özel muaynanede 100 tl veriyorum doğumumda özel hastanede olacak ama doktorumun bulunduğu hastanede 2.500 tl ye geliyor bana. okadar para vermek istemiyorum bende araştrdm yaşam hastanesinde MEHTAP hn.a bu hafta bende randevu alayım. kadn erkek hiç ayırmam aynı hastanede mahmut rıza diye bir doktor da var ama herkes mehtap hanımdan çok memnun kalmış bende tercihimi mehtap hanmdan kullancam....

birde arkadaşlar ilaç verme tahlil yapma konusunda titiz bir doktor mu?? mehtap hanımla ilgili olumlu olumsuz yönleri paylaşrsanz sevinirim :ecrin_bebek:

hayırlı olsun sağlıkla kucağna almakta nasip olsun inşallah :emir_bebek:

bende 19 haftalık hamileyim özel muaynanede 100 tl veriyorum doğumumda özel hastanede olacak ama doktorumun bulunduğu hastanede 2.500 tl ye geliyor bana. okadar para vermek istemiyorum bende araştrdm yaşam hastanesinde MEHTAP hn.a bu hafta bende randevu alayım. kadn erkek hiç ayırmam aynı hastanede mahmut rıza diye bir doktor da var ama herkes mehtap hanımdan çok memnun kalmış bende tercihimi mehtap hanmdan kullancam....

birde arkadaşlar ilaç verme tahlil yapma konusunda titiz bir doktor mu?? mehtap hanımla ilgili olumlu olumsuz yönleri paylaşrsanz sevinirim :ecrin_bebek:

benim geçen sene karnımda öldü 7 haftalıktı doktorum mehtap hn değildi ama bu hamileliğimi öğrenir öğrenmez mehtap hanıma gittim bende hassas davrandı ilk düşüğüm olduğu için kan ve idrar tahlili çok yaptırdım ama sebebi kan değerim çok düşük çıktı halada kan hapı kullanıyorum artmışmı diye baktı hep idrardada bakteri çıktıı ondada ilaç kullandım yani gereksiz tahlil değildi iyikide yaptırmış ikili test yaptırdım sonuç iyi çıktı 3 lü ve 4 lü test yapmıycam risk yok dedi gereksiz testler yapmıyo anlıyacağın telden her zaman arabiliyosun gece gündüz sorun yapmıyoo ben olumsuz bi yönünü görmedim cnm pazartesi son muayneme gidicem inş. sonraki haftada doğuma darısı başına cnmm

Son düzenleme:
yaşam hastanesinde doğum esnasında nasıl davranıyorlr sancı odalarına yakınlar alınıyormu birde doğum ücretlrini bilen varmı muayene 12 tl doğum için bilgi verilmiyor bilenler yardımcı olursa çok sevinirim

Back
X