• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakırköy devlet hastanesi bahçelievler yaşam hastanesi???

ben bügün mehtap hanıma gittim çok memnun kaldım ilk kez gittim daha önce gittigim doktor bişey yok deyip eve yolladı bugün gittigimde yumurtalık kisti çıktı şimdilik ilaçla tedaviye başladık inşallah bir şey olmaz mehtap hanımı kesinlikle bir deneyin güler yüzlü sempatik konuşkan bir bayan

merhaba
yaşam hastanesinde hijyen ve cihazlar ne durumda
mesela doktor odasındaki ultrason cihazı yeni mi ?
randevu sistemi artık başlamışmı eskisi gibi sabahdan gidip sıramı aldınız ?

ben bügün mehtap hanıma gittim çok memnun kaldım ilk kez gittim daha önce gittigim doktor bişey yok deyip eve yolladı bugün gittigimde yumurtalık kisti çıktı şimdilik ilaçla tedaviye başladık inşallah bir şey olmaz mehtap hanımı kesinlikle bir deneyin güler yüzlü sempatik konuşkan bir bayan

en doğru kararı vermişsiniz inanın mehtap hanım doğumda sizin için en doğru hangisi ona karar veriyo ben yaşladım ve tavsiye ediyorum

merhabalar yazdıklarınızı okudum mehtap hanımdan gayet memnunsunuz gördüğüm kadarıyla.. ben 2 yıllık evliyim artık zamanı geldi galiba bebegin onun için dr araştırması yapıyorum hem ilgilensin güler yüzlü olsun kendimi rahat hissedeyim hem hastane temiz olsun e biraz da fiyatlar uygun olsun istiyorum tavsiye ediyrmusunuz birde yaşam hastanesinde yenidoğan yoğunbakım ünitesi var mı acil bilgileri bekliyorum iyi günlerrrr...

merhabalar,28 haftalık hamıleyım yasam hastanesınde mehtap hanıma da gıttım erkan beyede.her ıkısıde cok ıyı fakat erkan beyden ayrı memnun kaldım.bırıncısı sıra bekleme gıbı bır sıkıntı olmuyor,ıkıncısı cok acıklayıcı,detaylı bılgı verıyor ve asla sızı telaslandırmıyor.aksıne pozıtıf dusunmenızı saglıyor.ılk etapta tereddut etmıstım erkek doktor oldugu ıcın fakat su an cok memnunum.ıstedıgım zamanda arayıp telefonda bılgı alıyorum,her aradıgımda uzun uzun acıklama yapıyor.kendısınden Allah razı olsun dıyorum ve herkese tavsıye edıyorum.

canım merhaba bende gebelik öncesi bir muayene olmak ve sürekli de o doktorla devam etmek istiyorum bu yüzden birkac yer arastırıyorum mehtap hanım ı cok meth etmişler gördügüm kadarıyla. nasıl biri bana biraz bilgi verirmisin yardımcı oluyormu ben biraz pimpirikliyim cok soru sormayı severim bana sabırla güler yüzle cevap verirmi acaba :)) sende bebiş var mı dogumları nasıl geçiyo merak ettim
MEHTAP HN.DA DOGUM YAPAN ARKADAŞLAR BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM:))

canım kusura bakma geç gördüm yazını bebişimiz doğdu biraz zor oldu ama atlattık bu sürecide 4 ayımız bitti şimdi mehtap hanıma yaptığı iyiliklerden dolayı hep minnettarım:))

:44: allah bağıslasın cnm bende doğm yaptım 12 şubatta:emir_bebek: :nazar: kendı doktorumu değıstırmedım

ben hem mehtap hemde erkan beye gitiş biri olarak erkan beyi öneririm.çünkü erkan beyde erkek oldugundan dolayı biz kadnlar utanıp çekindiğimiz için gitmediğimizden mehtap hnmdaki gibi uzun süre beklemiyorsunuz.erkan bey daha detaylı şekilde muayne ve bilgi veriyor....oldukça sakin oldugundan dolayı sizi kesinlikle rahatlatıyor...(doğumumun sonlarına doğru nst de sancılarım çıkmış..kağıtı götürdüğümde..bana tebessümle ececim senin düzenli sancıların var gel bi muayne edeilim dediğinde bile tüm korkularım uçup gitmişti.) benim gibi pimpirikli birirnin bile sosuz güvenini kazandı.

yaşam hastanesindeki 2 doktorda iyi ayrıca siğer önemli konu doğum sancısını kendi odanızda çekiyorsunuz sevdiklerinizden güç alarak..ve bebek hemşireleri inanılmaz şeker...hepsine çok tşk

yaşam hastanesi erkan beyi tawsiye ederim bende....pişman oLmazsınız..hemde fiyatLar uygun hiçç pahaLı da değiL..

Arkadaşlar bebek erken doğarsa yaşam hastanesi yeterli müdahaleyi, yoğun bakımı sağlayabiliyor mu? Bebeği erken doğup bu hastanede küvözde kalan var mı?

dr erkan bey mi mehtap hanım mı daha tecrübelli daha ilgilidir hastasına karşı? normal doğum düşünüyorum acaba erken doğum olursa hastane kapsamlı mıdır donanımı yeterli mdir? burda doğum yapmış arkadaşlar cevap verirseniz çook sevinicem...

dr erkan bey mi mehtap hanım mı daha tecrübelli daha ilgilidir hastasına karşı? normal doğum düşünüyorum acaba erken doğum olursa hastane kapsamlı mıdır donanımı yeterli mdir? burda doğum yapmış arkadaşlar cevap verirseniz çook sevinicem...

yok arkadaşlar donanımlı hastane isterseniz kesinlikle oraya gitmeyin ben doğumsonu kanama geçirdim beni heme çapaya attılar kesinlikle donanımlı değil hiç tavsiye etmem

sabahtan beri doktor ve hastane araştırması yapıyorum az önce burayı okudum ve yaşam hastanesini aradım bizzat erkan beyle görüştürdüler herhangi bir komplikasyon durumunda hastanenin durumunu sordum anne açısından tüm donanımların olduğunu,bebek içinse 3 küvez olduğunu ancak eleman yetersizliğinden çalışmadığını kendi sinin 2-3 hastaneye yönlendirdiğini söyledi büyük ihtimalle eylülde yeni eleman alımlarıyla küvezlerin hizmete gireceğini söyledi
doğum ücretini telefonda söylemiyorlarmış
muayene ssklılar 12 tl+20 tl fark=32 tl imiş
sanırım erkan beye gideceğim gibi özgeçmişini okudum benim ilk çocuğumu doğurduğum hastanede görev yapmış yıllar önce Ankarada bu açıdan da cazip geldi:)

sabahtan beri doktor ve hastane araştırması yapıyorum az önce burayı okudum ve yaşam hastanesini aradım bizzat erkan beyle görüştürdüler herhangi bir komplikasyon durumunda hastanenin durumunu sordum anne açısından tüm donanımların olduğunu,bebek içinse 3 küvez olduğunu ancak eleman yetersizliğinden çalışmadığını kendi sinin 2-3 hastaneye yönlendirdiğini söyledi büyük ihtimalle eylülde yeni eleman alımlarıyla küvezlerin hizmete gireceğini söyledi
doğum ücretini telefonda söylemiyorlarmış
muayene ssklılar 12 tl+20 tl fark=32 tl imiş
sanırım erkan beye gideceğim gibi özgeçmişini okudum benim ilk çocuğumu doğurduğum hastanede görev yapmış yıllar önce Ankarada bu açıdan da cazip geldi:)

peki bana niye kendileri hastanerinde müdehale etmediler? bende doğum sonrası komplikasyon geçirdim. aslında şikayet etmeliydim onları.

bende yeni gitmeye başladım çok ılgılenıyor ıkılı test yaptırdım yarın sonucunu alıp vereceğim bakalım nasıl çıkacak. birde kanda keratinin eksikliği çıktı anlıyamadımmm

bende mehtap hanıma gittim bi kaç defaa ancak muayne ücretleri ve test ücretleri çok pahalı arkadaşlarr öyle ahım şahım bi ilgi alaka yok ama çok pahalı :(

Back
X