Bakireyim, ilk ilişkim için çok zorlanıyorum..

Merhaba maalesef denemeyi durdurduk 2 haftadır uğraşmıyoruz çünkü olmuyor ben girişe izin vermiyorum
Bende sizin gibiydim aylarca uğraştım düşündüm taşındım ilk sefer yaptım acıdı kanadı diye devam etmedim bi keresinde alkol aldım gevşedim diye düşündüm yaptım ama yeterli ıslanma olmadığı için çok kanamam oldu tabi o sefer ben kendim üstüne geçtim kendim kontrolü aldım bir kere girdi çıktı canım yanmadı ama çok kanamam oldu hastanede durdurdular bunları sizi korkutmak için demiyorum siz çok islanırsınız sizin ki kolay olur ama kendinize güvenin bir sefer cesaretle yapin

Kayganlaştırıcı neden kullanmadınız resmen işkence çekmişsiniz Yeteli ıslanma olunca acıma olmaz mı diyorsunuz?

Kayganlaştırıcı neden kullanmadınız resmen işkence çekmişsiniz Yeteli ıslanma olunca acıma olmaz mı diyorsunuz?
İlkinde kayganlastirici kullandım ama yeterli olmadı sanırım ikincisinde de yeterli ıslanma olmadı acele oldu o yüzden doktor ıslanma olmadığı için yırtık olmuş dedi kanı tamponla durdurdu ben bakire değilim zar yırtıldı ama heralde her ilişkide hala yırtılmaya devam ediyor yeterli ıslanma kayganlik olursa sorun olmaz bence

Merhaba zamanla kolaylaştı demişsiniz bu kaç sefer sonra oldu 3-4 birliktelik sonrası mı? Bir de zevk alabildiniz mi ben içime tamamen yeni alabildim hafif acı da vardı ama zevk alamadım o yüzden soruyorum

Islanmakla alakası yok ki onun.yapısal.

Bende gayet ıyı kanama oldu dıye hatırlıyorum ama yanılıyorda olabılırım.

Oral yaptığı sırada en küçüğüne başlayıp dilatorleri kullansın erkek arkadaşın. Sonra işlem tamamlanır bence . Bol kayganlastiriciyi her aşamada kullanın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…