Bakirelik Konusu Ve Tepki

Aslında herkesin düşüncesini merak ediyorum, iyi yada kötü.
O yüzden bekliyorum :)

Bence sende bir yanlışlık yok
Olması gereken bu
Arkasında durabileceğin bir şey yaşamışsan sadece seni ilgilendirir
Günümüzde bakire olmayanlarda gayet rahat evlenebiliyor, dürüstük kafi her şey için
Ancak bir küçük uyarı ; bunları kızlar gurubunun içinde konuşup, tartışma ; o her haltı yiyip sonra da namus da namus diye gezen kızlar yarın öbür gün kendilerine bakmadan, seni yedi mahalleye reklam ederler. Bu senin özelin herkesin bilmesine gerek yok

kendin gibi bekarete önem vermeyen biriyle ilişki yaşarsın bitti gitti... bunun üzerinden ahlak edebiyatı yapanları da sallama.

ilk regl olduğunda tokat mı atılır bunu senin ailen yaptıysa oldukça bağnazlarmış zira inan ilk defa böyle birşey duyuyorum.

konu için yorumuma gelince.erkeğinde kadınında zina işlemesi Allah katında haramdır.dini vecibelerine dikkat eden, Allahın kurallarına itaat eden biri böyle büyük günahlardan kaçınır.
"erkek yapınca iyi"sorun yok diye birşey yok. Ayetlerde temiz kadınların temiz erkekler için olduğu buyurulur. herkes eninde sonunda kendi gibi biriyle evlenir.
insanın helaliyle ilkleri yaşaması kadar büyük bir haz olamaz.

Simdiiiiii...
Kime ne isteyen bu tur konularda rahat olsun cani isteyenle yapsin..
Kimide hassas olup bu konularda kendini esine saklasin..
Bi birakin artik su polemikleriii.
Kizlik zarini onemsemeyenlere genis demekten, onemseyenleri de sen zar kadar degersizsin yada yobazsin demekten VAZGECIN..
Sadece insan olalim...

Hayır bana yapılmadı ama çevremden yapılanları duydum. Bahsettiğiniz ayetleri biliyorum. Ben zaten kesinlikle yapmam evlenmeden önce ama yapan kişi için iş işten geçmiştir artık biz artık hiçbir şey söyleyemeyiz.
Evet erkekler de öyle ama yine de ne olursa olsun erkek yapar mantığı devam ediyor ve devam edecek...

Kimsenin yasam tarzi veya bakış açısı kimseyi ilgilendirmez. Ben evlenince bazi şeylerin yasanmasi inancina sahibim ha ama başkası böyle düşünmez istediginde kendini hazir hissettiginde yasar ona da saygı duyar gecerim banane?
Ayrica birsey yasasaydim da evlenecegim kisiyi kandirip iki yuzluluk edecegime yaptigimin arkasinda dururdum.
"Zarar vermeden" biseyler yapinca cok mu dürüst olunuyor? Kılıfı da bulmuşlar aglarsin hata dersinmiş korkmayin kizlar madem yapiyosunuz korkuyorsaniz da yapmayin.

Kimseye cevap vermicem ama son cumlen icin tesekkur edip yorum yapmak istedim sadece, cunku herkesin gorusune saygin var. Dusuncelerine yorum yapamam onlar senin dusuncelerin genis mi dusunuyorum diye sorma kimseye cunku o herkese gore farklidir, gordugun gibi dogru duzgun bi yorum yapan da yok zaten :)

Fikirlerimizi sormussun ben kendi fikrimi soyleyeyim. Basta gunah olmakla birlikte ben evlenmeden once iliskiye girmek istemem canim. Cunku bana göre kizlik zari su anlamda onemlidir: eger kimseyle iliskiye girmediysen bunu evlenecegin adama gosterme firsati gibi bisey, yani kocam mutlu olacak ben ilkiyim diye bende mutlu olurum. Ama daha once iliskiye girildiysede bunu sevgiliye kocaya soylenmesi gerektigini dusunuyorum.

Soruna gelince: iliskiye girdin diye genis mi dusunuyorum? Hayir, bu tamamen senin dusuncelerin kimseyi ilgilendirmez.

Süperdi bu yorum

erkekle zarını bozmadan seviş seviş sonra bunlarda bakireyim diye ortalıkta dolaşsınlar...sonrada ahlak kumkuması kesilir..teyallam...ya bu erkeklere sormak lazım eşi olacak partneri bu kadar iyi sevişmeyi nerden ögrendi? erkegin aklına geliyormudur acaba böyle sorular...erkegin anlaması lazım sonuçta sekste tecrübe etmiş bayanı anlar gibime geliyor...aynı şekilde erkegin tecrübesini de bayan anlar...aman banane beh

isteyen sevişir istemeyen sevişmez kime ne...

ama şu çok terbiyesizce...bak o kadar sevişmeme ragmem kızlık zarım saglam edebiyatı...

Üniversitede bir arkadasim vardi bakire degildi ve gercekten bir erkekle yasadi cunku ev arkadasiydik. Basks bir arkadaşımız vardi zar haric anal,oral hersey vardi hatta belli cm e kadar penisin vajinaya girmesine izin vrrirmis kendi anlatirdi. Benim bildigim yirmi adamla bunlari yasadi. Ve elime el degmedi diye bir adamla evlendi cocujlari var simdi. Ilkarkadasta sonra sevdigi adama bakire degilim dedigi icin tterkedilmişti

çok enteresan bi arkadaş çevren varmış. pişmiş tavugun başına gelmez böyle arkadaş çevresi

Bu kadar terbiyeden gözlerim yaşardı. Galiba ahlak sandığınız kısmı doldurunca terbiyeden eksiltiyorsunuz.

Ayıp.

Sevişmekten daha ahlaksızca yazdıklarınız.

Çünkü Türkiyede ahlak demek cinsellikle eş anlamlı

kaldı ki sadece eşiyle yaşamış bir kadına etti bu lafı, bana

düşünmem yetti laf yemeye

. Bu durum geniş-dar düşünmekten ziyade farklı düşünmekle alakali. Sonuçta herkesin kendi hayatı kendi bakış açısıyla yön bulur.
Arkadaşlarınız o yaşa kadar boşa okumuş anlaşılan, hala kadinin degerini bacak arasindaki iki damla kana baglayabildiklerine gore. Kişi sorumluluğunu alip, arkasinda duramicagi seyler yasamamali. Herşeyi yapip, zarina dokundurmayip da ben bakireyim ayagina yatan kadinlari ben bakire olarak gormuyorum. Onlarin yaptiklari, erkeklerin bakire olmayanlar degersizdir düşücesini desteklemektir.
Ben, evlilik öncesi her türlü cinsel ilişkiye karşıyım. Bu karşı oluşum, benim inancımın doğrultusunda ki inandığım doğrular için. Oyüzden kişi inandigi gibi, dürüst yaşamalı. Birşeyi neden yapip-yapmadigini bilmeli.
Siz de kendi dogrularınizla yaşamaya devam edin. Hayat sizin. Kimsenin absürd yol gösterişlerinden etkilenipte aklinizi bulandirmayin. Bırakın onlar sizin dürüstlüğünüzden etkilensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…