Bakirelik Konusu Ve Tepki

iyi de niye dikkate alıyorsunuz ki şahsiyetleri.Bir arkadaş demiş burada bu konudaki cinsellik tercih meselesidir hata yaptım bir kere oldu vs. değil. Yaşadıysanız bunun getirilerine katlanmayı da göze alıyorsunuz ki ülkemin dinini ve yasakları ve haramları biliyorsunuz. Bu konuyu gidip misal amerika ingiltere tarzı yerde açsanız kimse takmaz sizi.Sizde çok iyi biliyorsunuz. Burada polemik oluşturmak ve yaptığınız tercihi insanların gözüne sokmak sanki meşru birşeymiş gibi bu yönde tercihe meyil ediyorsunuz kimilerini. Ne gerek var amaç ne? Yaşadıysanız yaşadınız veya olağan görüyorsanız görüyorsunuz. Oooo dostum evet yaptın süpersin arkandayım tarzı cümlelermi gelsin istiyorsunuz. Her koyun kendi bacağından asılır her davranışın bir getirisi bir götürüsü vardır ve kişi bu yolun sonunda tek başına hesap verir. Başka sorunuz?

Aynen ya
Kınarlar hep kiskancligini gizlemeden..
Sanane kardes yaşamamis sonuçta senin yaşadığın kadarını neden çekemiyorsun. . Demek gelir içimden hep..
Bakire veya bakir olmadan evlenenler esini sahiplenmiyor mu ? Sen o dar acindan bakip konusuyosun hayatta bakire kalmakla ovunen aciz insanlar kafilesi olarak.. bekaretinin nesini kiskansinlar soylermisin veya neden cekemesinler dogustan herkezde var bu degil mi belli bi kesime ozel zar verilmis olsaydi hadi bi nebze anlicam ayyh kiskaniyolar demeni ama herkeste olan bisey korumak kotumamakta tercihe kalmis birsey ? Ovu ecek marifet sayilcak bise goremiyorum burda bakirelige onem verende vermeyende yazmis akillica hepsine saygi duydum ama gozume bi senin sacma sapan yazilarin batti sadece

ayrıca benim kendi adıma kimseyi aşağılama gibi durumum yok bakireykende sevişir çatır çatır sonra evlenirken ben cinsellik yaşamadım kimseyle der.yalan söylemek adam kandırmak ta bir çeşit özgürlük elbetteki:)

Evet konu yavas yavas atesleniyor... Bosa tartisiliyor... Herkesin kendi tercihi... Evlenmeden önce cinselligi yasamanin avantajlarida var dezavantajlarida... Erkekler rahatca yasiyorken gidip bakire birinle evleniyorlar, kizin o yasa kadar beyni yikandigi icin korkudan ve utanctan belkide iliskiye giremiyorlar, eeee suclu yine kim? Kadin! Adam karisi yatakta iyi degil diye degisiklik ariyor diye gidip aldatiyor, suclu kim? Kadin!!! Bi adami elinde tutamadi, cilveli olamadi... Yada söyle bisey var, ten uyumu, yada erkegin cok bencil olmasi... Bu liste uzar gider... Bi evlilikte cinsellik hersey olmasada cok önemli bi mevzudur.... Bu durumlarda aslinda en mantiklisi evlilik önceside cinselligi tatmak, tabii her önüne gelenle degil, gelecek planladigin biriyle, olur olmaz evlilik orasi mechul.... Biyandanda kendini sadece esine saklamakta cok güzel bisey, sevdigin insan hos bi hediye, arti bizim toplumumuzda basin agrimaz... Yani uzun lafin kisasi, eger arkasinda durabiliyorsa herkes istedigini yasasin... Bunu, genel anlamda evlilik öncesi cinsellige (kadin icin) karsi olan biri olarak yaziyorum... Karsi olmamin en büyük sebebise, erkegi sirf bu nedenden evlilige zorlamak ve sonrada mutsuz evlilikler, bunu ceken cocuklar...

bie erkek arkadaşım vardı evlendi bakire bir hanımla öylesini istiyordu ,daha dün bir lafladık arasıra eşini aldatacağından söz etti.gecelik ilşkilerin aldatma olmayacaını savunuyor kendisibunu da kalabalık bir ortamda söylüyor yani,birbirimize bakakaldık.adamın kendi yaşam biçimi ne diyim oda onun özgürlüğü işte
uzar gider bu konular herkes kendi doğrusuna göre yaşasın ne diyim

Yaniliyorsun. Gayet de anlatirlar
Aynen. Kadin muhabbeti erkeklerinkinden beterdir. Her seyi en ince ayrintisiyla anlatirlar ustelik. Kiz arkadaslarimin hepsinin cinsel hayatini biliyorum, hic sormadigim merak dahi etmedigim halde. :)

her bekaret konusunun vazgeçilmez ögesi ;

- her şeyi yaşamış ama bekaretini koruyan kız.. !

o kızlar neredeyse çıksınlar ortaya...toplumca öfkemizi kusmak istiyoruz...
"sen nasıl bakiresin pisliiikkkk , sen bakireysen bizler neyiz" diyelim..

sevgilisiyle yatıp ayrılmış kızlar gelsin;
"ben hiç değilse sen gibi yapmadım, sevdim de yattım hıhhhh " diye ağlasın , günah çıkartsın (!)

toplumca ihtiyacımız var artık bu kızların ortaya çıkmasına...
bir rahatlamalı, bir namuslarımızı göstermeliyiz.. !!!!!!

..
bence herkes kendinden sorumludur...
kendilerine günah ölçütü olarak neden o kızları örnek alıyorlar? aslında kendileri de hata ettiklerini biliyorlar da benden daha kötüsü var diye kendi hatalarını hafifletmeye mi çalışıyorlar??

kötüye bakıp kendini rahatlatma, iyiye bakıp kendi hatanı gör... ancak o zaman hayatın yoluna girer diye düşünüyorum...
yaptıklarından pişmansan tabi...

ama yaptıklarından da pişman değilsen, ben modern bir insanım (?) diyorsan;
yatana kalkana oturana koşana neden laf ediyorsun ki ? nedir bu kendini aklama çaban ? ondan daha iyiyim diye ısrarlar?herkese yaptığının doğru olduğunu kabul ettirmeye çalışmalar???
evet sevdim ve yaşadım de... dimdik bir duruş sergile..
ne diye her şeyi yaşayan ama bakire olan o meşhur kızı örnek verip, kendini aklama çaban? komik duruma düşmen !

cidden anlamsız...
çünkü onlar kendilerini böyle savununca birileri çıkıp ee ben gerçekten bakireyim ben ne olacağım şimdi dediği zaman çok da doğru söylemiş oluyor...kusura bakmayın..

sen her şeyi yaşamış kızdan daha ahlaklısın,
ben hiçbir şey yaşamadım senden daha ahlaklıyım,
hiç sevgilisi olmamış birisi benden daha ahlaklı...
oooooo bunun sonu yok..

o yüzden bırakın artık şu her şeyi yaşamış ama bakire olan kız örneğini vermeyi..
kendinize ve sizden bir üst seviyede iyi olan insanlara bakın... konu ne olursa olsun,
aşağıya değil yukarıya bakmak lazım

Aynen. Kadin muhabbeti erkeklerinkinden beterdir. Her seyi en ince ayrintisiyla anlatirlar ustelik. Kiz arkadaslarimin hepsinin cinsel hayatini biliyorum, hic sormadigim merak dahi etmedigim halde. :)
O arkadaşlardan bende de var ya bir de sana sorarlar öpüştünüz mü bilmem ne diye.Ben ne sorarım ne de sorulmasını isterim.En yakın arkadaşım olsa bile anlatmayı saçma,gereksiz buluyorum.Hayır bana ne ki sizin neler yaptığınızdan,size ne benim neler yaptığımdan?

Ben hiiç öpüşmedim diye övünen kızlar var bakirelik ne ki..Tamam sana ters olabilir de neyiyle övünüyorsun?Zekanla övünürsün,başarılarınla övünürsün de bekaret nedir arkadaşım? Sahip olduğun tek vasıf bu mu senin?

şahsen benim hayat görüşüm her ne yaptıysan arkasında durmaktır.
karşındaki insanın hassasiyeti bekaret yönündeyse adamı kandırmayacaksın
adam bakire olduğun halde gene sevişmemişini istiyorsa sende sevişmişsen onu da anlatacaksın
yani yalan olmayacak adamla aranda
senin doğruların onunla çelişiyorsa zaten mutlu olman mümkün değil
seninde adamdan istediklerin vardır katlanamadığın şeyler vardır mutlaka oda sana yalan söylemeden anlatacak
bu benim görüşüm ama herkesin de hayat görüşü farklı sen şöyle yapmalısın böyle yapmalısın diyemem
kimseyi de yargılayamam,cinsellik yaşadı diye de benim için dünyanın ahlaksızı değildir o kişi
bana nasıl davranıyor,çevreye nasıl davranıyor, insanları arkasından vuruyormu,milletin hakkını çatır çatır yiyormu,milletin yuvasını yıkıyormu, ben bunlara bakarım
gerisi benim için o insanın özel hayatıdır banane

Ben evlilik öncesi öpüşmeye bile karşıyım zaten seven insan bırakmaz evlenince herşey yapılıyor.Ben eşimle öpüşmedim bile zaten evlenince oluyor iyikide böyle bişey yapmamışım.Tabi bu benim fikrim yaşam tarzım inanışlarım yetişme tarzım.Ama bir gerçek var canım erkek ne olursa olsun ilk ben olayım der inşallah sizin gibi düşünen çıkar karşınıza

Hayatta cabalayarak bir yere gelebilmis, kendini gelistirmis, kendi ayaklari uzerinde durabilmis, bagimsiz, kulturlu, guclu, ne istedigini bilen, ve bakire olmayan bir suru kadin var. Oyle auralari var ki bu kadinlarin, bircok erkek boyle kadinlara asik oluyor. Ama bu erkeklerin bircogu da kendi dar gorusleri, daha dogrusu gorussuzlukleri sebebiyle evlenmek icin boyle kadinlari degil, baska cogu seyi dikkate almaksizin sadece bekaretini korumus (ya da yeniden kazanmis, bilemiyoruz) kadinlari seciyorlar. Erkeklerin hepsi degil tabii ki, ama Turkiye'de cogunlugu.

Durum boyle olunca bakire olusuyla ovunen kadinlari anlamak cok zor degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…