iyi de niye dikkate alıyorsunuz ki şahsiyetleri.Bir arkadaş demiş burada bu konudaki cinsellik tercih meselesidir hata yaptım bir kere oldu vs. değil. Yaşadıysanız bunun getirilerine katlanmayı da göze alıyorsunuz ki ülkemin dinini ve yasakları ve haramları biliyorsunuz. Bu konuyu gidip misal amerika ingiltere tarzı yerde açsanız kimse takmaz sizi.Sizde çok iyi biliyorsunuz. Burada polemik oluşturmak ve yaptığınız tercihi insanların gözüne sokmak sanki meşru birşeymiş gibi bu yönde tercihe meyil ediyorsunuz kimilerini. Ne gerek var amaç ne? Yaşadıysanız yaşadınız veya olağan görüyorsanız görüyorsunuz. Oooo dostum evet yaptın süpersin arkandayım tarzı cümlelermi gelsin istiyorsunuz. Her koyun kendi bacağından asılır her davranışın bir getirisi bir götürüsü vardır ve kişi bu yolun sonunda tek başına hesap verir. Başka sorunuz?Hanımlar merhaba :)
Konumu buraya açtım çünkü her ne kadar cinsellik gibi görünse de aslında içeriğinin biraz kültürle alakalı olduğunu düşündüm. Umarım yanlış olmamıştır.
Ben kısa bir süre önce yaşadığım yerden Ankara'ya taşındım okul için. 22 yaşındayım. Üniversiteye yeni başladım bu sene çok istediğim bir bölümü kazandığım için göze aldım onca seneyi.
Şimdi konu şu. Bu süreçte burada 3 kızla tanıştım. Yaşları 20-21 civarı. Geçen cinsellik konusu açıldı aramızda. Cinsellik dediysem öyle erkek arkadaştan, ilişkilerden vs konu oraya geldi. Ben daha önce birliktelik yaşadım ve bunu ayrıntıya girmemek şartıyla üstün körü söylerim kızlar arasında konusu açıldığında. Saklama gereği duymam. Benim ahlak kurallarıma göre çok "basit, absürd" birşey değildir çünkü. Fakat bana öyle tepkiler verdiler ki canım sıkıldı.
Acaba dedim ben mi çok geniş düşünüyorum.
Sevgilisiyle herşeyi yaşadığını ama hala kızlığını koruduğunu belirten bir kız bana "burada böyle şeylere çok önem verirler, seninle evlenicek birini zor bulursun" dedi.
Sevgilisiyle çok birşey yaşamadığını iddaa eden diğeri ise "böyle birşey yaşamayı düşündüm ama iykide yaşamamışım yoksa kendimi yerden yere vururdum, bence sende birlikte olduğun insana söyleme bu durumunu, söylersende hata yaptım diyerek ağla" dedi
Bana başta bu düşünceler ve yorumlar biraz çocukça ve ataerkil geldi. Fakat sonra kendimi sorgulamaya başladım ister istemez. Ben sevdiğim insanla yakınlaşmayı normal buluyorum ve şimdiye kadar tek bir kötü söz, aşağılanma hissetmedim. Zaten birlikte olduğum insanın düşüncelerini kafamda tartıp, tanıyıp, ona göre adım atarım belkide o yüzden. Fakat biraz hassasımdır. O yüzden bu kızların söylediklerini de düşünmeden edemiyorum, sizce haklı olabilirler mi? Onlara "kendi karakterimden asla taviz vermeyeceğimi, ağlamayacağımı, ilişkinin gidişatına göre olgunlukla düşüncelerimi ve durumumu söyleyeceğimi" belirttim. Ben sevdiğim adamla belli bir yıldan, zamandan sonra birtakım şeyler yaşamadan evlenmeyi pek doğru bulmuyorum kendi kalıplarıma göre. Sizce çok geniş mi düşünüyorum?
Samimi fikirlerinizi bekliyorum hanımlar. Hepsini dikkate alacağım.
Bi' daha mi gelecegiz dunyaya
Seviyorsan sevis gitsin
Sevmiyorsan da sevisebilirsin tabi kime ne
Bakire veya bakir olmadan evlenenler esini sahiplenmiyor mu ? Sen o dar acindan bakip konusuyosun hayatta bakire kalmakla ovunen aciz insanlar kafilesi olarak.. bekaretinin nesini kiskansinlar soylermisin veya neden cekemesinler dogustan herkezde var bu degil mi belli bi kesime ozel zar verilmis olsaydi hadi bi nebze anlicam ayyh kiskaniyolar demeni ama herkeste olan bisey korumak kotumamakta tercihe kalmis birsey ? Ovu ecek marifet sayilcak bise goremiyorum burda bakirelige onem verende vermeyende yazmis akillica hepsine saygi duydum ama gozume bi senin sacma sapan yazilarin batti sadeceAynen ya
Kınarlar hep kiskancligini gizlemeden..
Sanane kardes yaşamamis sonuçta senin yaşadığın kadarını neden çekemiyorsun. . Demek gelir içimden hep..
Aynen. Kadin muhabbeti erkeklerinkinden beterdir. Her seyi en ince ayrintisiyla anlatirlar ustelik. Kiz arkadaslarimin hepsinin cinsel hayatini biliyorum, hic sormadigim merak dahi etmedigim halde. :)Yaniliyorsun. Gayet de anlatirlar
O arkadaşlardan bende de var ya bir de sana sorarlar öpüştünüz mü bilmem ne diye.Ben ne sorarım ne de sorulmasını isterim.En yakın arkadaşım olsa bile anlatmayı saçma,gereksiz buluyorum.Hayır bana ne ki sizin neler yaptığınızdan,size ne benim neler yaptığımdan?Aynen. Kadin muhabbeti erkeklerinkinden beterdir. Her seyi en ince ayrintisiyla anlatirlar ustelik. Kiz arkadaslarimin hepsinin cinsel hayatini biliyorum, hic sormadigim merak dahi etmedigim halde. :)
Ben hiiç öpüşmedim diye övünen kızlar var bakirelik ne ki..Tamam sana ters olabilir de neyiyle övünüyorsun?Zekanla övünürsün,başarılarınla övünürsün de bekaret nedir arkadaşım? Sahip olduğun tek vasıf bu mu senin?Bakire veya bakir olmadan evlenenler esini sahiplenmiyor mu ? Sen o dar acindan bakip konusuyosun hayatta bakire kalmakla ovunen aciz insanlar kafilesi olarak.. bekaretinin nesini kiskansinlar soylermisin veya neden cekemesinler dogustan herkezde var bu degil mi belli bi kesime ozel zar verilmis olsaydi hadi bi nebze anlicam ayyh kiskaniyolar demeni ama herkeste olan bisey korumak kotumamakta tercihe kalmis birsey ? Ovu ecek marifet sayilcak bise goremiyorum burda bakirelige onem verende vermeyende yazmis akillica hepsine saygi duydum ama gozume bi senin sacma sapan yazilarin batti sadece
Sevmeden sırf zevk için mi bu hoş değil tabi bana göre
Ben hiiç öpüşmedim diye övünen kızlar var bakirelik ne ki..Tamam sana ters olabilir de neyiyle övünüyorsun?Zekanla övünürsün,başarılarınla övünürsün de bekaret nedir arkadaşım? Sahip olduğun tek vasıf bu mu senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?