- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 123
bende öle düşünmüştüm okuyunca uzun süreli olmayacak sanırımBirazdan cok karisir buralarr 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öle düşünmüştüm okuyunca uzun süreli olmayacak sanırımBirazdan cok karisir buralarr 
Ama rabbim diyor kiBakin sizde diyorsunuz ki ucumuz ayri dusunuyoruz.burada ne sizin gibi dusunenleri yereriz,nedesizin gibi dusunmeyenleri.her insanin kendi yasam felsefesi vardir.ve kendi dogrularinizi kimseye empoze edemezsiniz.her insan kendinden sorumludur.siz nasilyasiyirsaniz yasarsiniz,ama dogru ama yanlis.ama kimseyi yargiliyamazsiniz.
sanırım din tarafına yönleniyoruzAma rabbim diyor ki
zina eden erkek sadece zina eden kadinla,veya bir musrikle evlenir.
Zina eden kadin da sadece zina eden bir erkekle veya bir musrikle evlenir.bu mumunlere haram kilinmistir.
sırf polemik için konu açmıssın yaa , bir yanda sevgilisiyle herşeyi yaşayan ama kızlıgını koruyan bir kız diğer yanda az şey yaşayan ama kızlığını koruyan bı kız diğer yanda da herbişeyi yaşayan sen... valla nerden vursam şasırdım ahah..
sırf polemik için konu açmıssın yaa , bir yanda sevgilisiyle herşeyi yaşayan ama kızlıgını koruyan bir kız diğer yanda az şey yaşayan ama kızlığını koruyan bı kız diğer yanda da herbişeyi yaşayan sen... valla nerden vursam şasırdım ahah..
aslinda diger arkadasin bahsettigini soylemeye calistim. Muhabbet pek dogal gelmedi bana. Kurgulanmis ve burda populer olsun diye yazilmis gibi.Yaniliyorsun. Gayet de anlatirlar
Birlikteliklerim üniden önce gerçekleşti ve diktirmek bana çok iğrenç geliyor. Kendimi o kadar aşağılayamam, kendime saygı duyuyorum çünkü.
Haklısın böyle tepkiler alınca ister istemez garipsiyor insan, acaba haklılık payları var mı diye düşünmeden edemiyor. Çok teşekkür ederim yorum için.
:)
Konu baya fake kokuyor. Bahsettigin her seyi yasamis kizlar kimseye anlatmaz bunu.
Ama rabbim diyor ki
zina eden erkek sadece zina eden kadinla,veya bir musrikle evlenir.
Zina eden kadin da sadece zina eden bir erkekle veya bir musrikle evlenir.bu mumunlere haram kilinmistir.
Bu arada siz yasadiginizin arkadinda durun evet ama her önüne gelenede bundan bahsetmeyin, konusu acilsada... Daha nekadardir taniyorsunuz ki o kizlari... Ciddi bi iliskiniz olur anlatirsiniz ama arkadaslariniz bilmek zorunda degil, bukadar dogrucu olmaya gerek yok, sonra üzülen yine siz olursunuz...
Bu arada siz yasadiginizin arkadinda durun evet ama her önüne gelenede bundan bahsetmeyin, konusu acilsada... Daha nekadardir taniyorsunuz ki o kizlari... Ciddi bi iliskiniz olur anlatirsiniz ama arkadaslariniz bilmek zorunda degil, bukadar dogrucu olmaya gerek yok, sonra üzülen yine siz olursunuz...