• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakirelik Konusu Ve Tepki

Bakin sizde diyorsunuz ki ucumuz ayri dusunuyoruz.burada ne sizin gibi dusunenleri yereriz,nedesizin gibi dusunmeyenleri.her insanin kendi yasam felsefesi vardir.ve kendi dogrularinizi kimseye empoze edemezsiniz.her insan kendinden sorumludur.siz nasilyasiyirsaniz yasarsiniz,ama dogru ama yanlis.ama kimseyi yargiliyamazsiniz.
Ama rabbim diyor ki
zina eden erkek sadece zina eden kadinla,veya bir musrikle evlenir.
Zina eden kadin da sadece zina eden bir erkekle veya bir musrikle evlenir.bu mumunlere haram kilinmistir.

sırf polemik için konu açmıssın yaa , bir yanda sevgilisiyle herşeyi yaşayan ama kızlıgını koruyan bir kız diğer yanda az şey yaşayan ama kızlığını koruyan bı kız diğer yanda da herbişeyi yaşayan sen... valla nerden vursam şasırdım ahah..:KK70:

Polemik için açmamıştım ama öyle olmuş sanırım :KK57:
Olay aynen böyle yaşandığı için belirteyim dedim, direk mi sorsaydım ki.. Umarım şahsi hakaret işitmem.

sırf polemik için konu açmıssın yaa , bir yanda sevgilisiyle herşeyi yaşayan ama kızlıgını koruyan bir kız diğer yanda az şey yaşayan ama kızlığını koruyan bı kız diğer yanda da herbişeyi yaşayan sen... valla nerden vursam şasırdım ahah..:KK70:

Yaniliyorsun. Gayet de anlatirlar :KK51:
aslinda diger arkadasin bahsettigini soylemeye calistim. Muhabbet pek dogal gelmedi bana. Kurgulanmis ve burda populer olsun diye yazilmis gibi.

Birlikteliklerim üniden önce gerçekleşti ve diktirmek bana çok iğrenç geliyor. Kendimi o kadar aşağılayamam, kendime saygı duyuyorum çünkü.
Haklısın böyle tepkiler alınca ister istemez garipsiyor insan, acaba haklılık payları var mı diye düşünmeden edemiyor. Çok teşekkür ederim yorum için.

:)

Üni.nin özgürlüğü orada çoşan çok olur kimisi ben buyum der dik gururludur kimi diktirir vs keklerim der son sene değişmezsin umarım

Garip değil çok normal etrafındaki kızlara bak erkeklere değil anlarsın

Ankaralıyım, gerek üniversite hayatımda gerekse sonrasında böyle bir konunun sorun olduğunu hissetmedim. Kendimi birisine sunulacak sıfır km el değmemiş eşya gibi görmedim asla, çevremde de böyle insanlara yer yok kesinlikle.

Senin dediğin mevzuyu bir ile bağlamamak gerek, sosyol-kültürel farklılıkları baz almak daha mantıklı.

Nice kızlar vardı üniversitede anal ve oral yolla birliktelik yaşayıp o gerizekalı zarını muhafaza eden, bu ikiyüzlüler laf açılınca bakire olmayanlara verip veriştirirdi. Erkeklerin bekareti hala dayatması yüzünden kadınlar da kendilerini "mal" yerine koymaya başladılar. Toplumun dayatmalarının sonucunda da işte görüyoruz konu üzerine konu açılıyor zar diktirip kendilerini hediye ediyolar ve eşlerini kandırıyolar.

Şahsen üzülüyorum bu devirde böyle konular yüzünden sorun yaşanmasına.

Bu arada siz yasadiginizin arkadinda durun evet ama her önüne gelenede bundan bahsetmeyin, konusu acilsada... Daha nekadardir taniyorsunuz ki o kizlari... Ciddi bi iliskiniz olur anlatirsiniz ama arkadaslariniz bilmek zorunda degil, bukadar dogrucu olmaya gerek yok, sonra üzülen yine siz olursunuz...:ssz:

Hanımlar konu aynen böyle yaşandı. Biraz dumur olduğum ve garipsediğim için onların kendi ilişkileri hakkında söylediklerini de belirttim. Dilerseniz sadece benim durumum üzerine de yorum yapabilirsiniz. Ortalığın karışıp, şahsi tepki almayı istemem.

Ah bu ben ya.

Bu arada siz yasadiginizin arkadinda durun evet ama her önüne gelenede bundan bahsetmeyin, konusu acilsada... Daha nekadardir taniyorsunuz ki o kizlari... Ciddi bi iliskiniz olur anlatirsiniz ama arkadaslariniz bilmek zorunda degil, bukadar dogrucu olmaya gerek yok, sonra üzülen yine siz olursunuz...:KK14:
:KK51::KK51::KK9::KK9:
Dilay'a katılıyorum..

Bu arada siz yasadiginizin arkadinda durun evet ama her önüne gelenede bundan bahsetmeyin, konusu acilsada... Daha nekadardir taniyorsunuz ki o kizlari... Ciddi bi iliskiniz olur anlatirsiniz ama arkadaslariniz bilmek zorunda degil, bukadar dogrucu olmaya gerek yok, sonra üzülen yine siz olursunuz...:KK14:

Evet haklısın. Sonradan bende pişman oldum zaten fakat her ne kadar böyle tepkiler verseler de başkalarına söyleceklerini sanmıyorum. Yinede keşke tanımadığım bir şehirde ve kültürde bu kadar dürüst olmasaydım. Şu dilimi tutamıyorum hiç.

Herşeyi yaşayıp zarları durduğu için çok kıymetli onlar birini de çok kolay bulurlar artık.senin düşüncen doğru olan bana göre.ama bence arkadaş ortamında böyle özel konuşmalar yapılmamalı.ben güvenmiyorum,böyle konulara da girmiyorum artık.çünkü bi anda herkes namus yarışına giriyo.ki hiç alakası yok namusla bu konunun ama onlara göre öyle.ben şöyle yapmam ben böyle yapmam...şu şöyle yapıyo bu böyle yapıyo diye bi de dedikodu çevriliyo.kimse yapmıyo ama bu erkekler kimle birlikte oluyo merak ediyorum.özellikle arkadaş grubumun birinde çok yapılıyodu bu.neyseki artık görüşmüyorum.

Sonuçta mahalle baskısı. Olan bi ülkeyiz henüz bu gibi konular gizli kalmalı diye düşündü herhalde kızlar. Erkeklede 100tane kızla birlikte olsa yınede bakire bi kız istiyorlar malum (en azından çoğunluk öle)bu yüzden konu oraya gelmiştir siz pişmanlık duymuyorsanız sorun yoktur

Back