Bakirelik Konusu Ve Tepki

Öncelikle bende teşekkür ederim güzel üslubunuz için, Size kesinlikle saygı duyuyorum. Fikir alışverişi yapmamız bana faydalı oldu ufkumun biraz daha geliştiğini düşünüyorum, sohbetiniz gerçekten hoştu başarılı ve mutlu bir hayat diliyorum.

Sizle de sohbet etmek keyifli gercekten, keske herkesle farkli dusunup bu seviyede konusmak mumkun olsa. Aksini cok gordugum icin pirlanta gibi geldiniz acikcasi. Cocugunuzu saglikla kucaginiza alirsiniz umarim, mutluluklar dilerim.

Belli bilimsel gerçekliklerin yadsınma ihtimaline inanılmaz şaşırıyorum. Aksi yok yani, olamaz.
Cidden baya garip bi durum. Gecen gün bi kütaj konusunda da vardı mesela. Biri o haftada bu bebek acı cekemez gerekli fiziksel özellikleri olusmamıstır diyo ama karsısındakiler hala acı cekebilir sen kendi inandıgını savunuyosun diyolar.
Bilim bu yani inanıp inanmamak gibi bi durum yok ki. Adı üstünde arastırılmıs ögrenilmis gerceklik

Son düzenleme:
Belli bilimsel gerçekliklerin yadsınma ihtimaline inanılmaz şaşırıyorum. Aksi yok yani, olamaz.

"Ne yaparsanız yapın, ister deney, ister makale, ister hakemli dergi konu dil olunca buradaki bilimsel gerçekliklerimizin günlük hayatta kıymeti yok, ağzı olan konuşacak, bu duruma dayanamayacak olan yeniden sınava girsin." demişlerdi bize de. İnsan gerçekten hayret etmiyor zamanla. Üslubunu koruyabilene her durumda saygım gerçekten sonsuz ama bunu en temiz hislerimle yazıyorum.

Ne kadar dogru söylemisler. Acı ama gercek. Eline saglık

Arkadas paylasmis ya bekaret kontrolu icin kizina tecavuz eden babayi.
Ben bu haberi daha once duymadim simdi okuyunca sinirlerim bozuldu.
Bunun adi ne cinsel egitimsizlik, ne bekarete verilen deger ya da degersizlik,ne cinsel ozgurluk, ne de cinsellikle alakali baska birsey.
Bunun adi bildiginiz hayvanlik.
Sirf bekaret icin mi bir baba kizina 5-6 kez tecavuz etmis, masallah hamile birakana anca anlamis heralde.
Bu anne nasil bir insandir, hangi cinsel egitim bu kadini insan eder.
Babasi benim cocuguma boyle birsey yapacak, hic dusunmem vururum, hem de universite mezun halimle.
Bir cocugu cinselligi tabu gibi gorup yetistirmek ne kadar yanlis ise cinsellik herkesle yasanabilir diye yetistirmekte o kadar yanlis bana gore.
Benim bu konuda ki dusuncem net.
Diger turlu dusunen cinsellik istenilen sekilde ve zamanda yasanabilir diyenede saygim var.
Ama bu sekilde yasanirken bile bunun ne kadar ozel oldugunu ve herkesle yasanmayacagini bilmeli bence bir insan.
Yoksa bu is tabudan cikip tam tersi ucta degersizlesir bence, insan kendi ruhunun ve bedenininde degerini bilmeli.

boşanmış olduğuma göre anne ik hakkım yok demekki ama o tip erkekler merak etmesin onların hastalıklı genetiğini yayacak değilim şahsen
Canım benim boşanmış ayrıdır o kaderdir ama ben sevdim diye sevişmek ayrıdır bu zinadır.Ayrıca yarın dul olmaycak garantisini hiç bir kadın veremez

Bence hayvanlığın üzerine bir de sapıklık ve ensest eğilim eklenmeli.

o kız şu anda nasıl bir durumda acaba?

Kalan hayatında ne yapacak, kime güvenecek, bir hayatı olacak mı gerçekten?

Offf çok zor çoooooookkkkkkkk

Her erkek boyle degil. Hatta bircok erkek boyle degil. Alinma ama ben dunyada baska erkek kalmasa da kocanla evlenmezdim lafi duyduktan sonra. Gerekirse cinsel olarak kadinlara yonelirdim yine de evlenmezdim.
Ne kadar korkunc heyecanla ve tutkuyla gecirmen gereken o romantik ilk geceni korku ve endiseyle gecirmissin.
Senin hakkin degil miydi o gece romantik muzik, kokulu mumlar ve ciceklerle suslenmis bir odada sevdigin adamla mutlulukla sevismek?
Kendine keske bu muameleyi reva gormeseydin.
Ne kacirdigini, neden mahrum birakildigini ah bir bilsen...

Son düzenleme:

O kişi benim zaten yine, hep aynı şeyle karşılaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…