- 19 Kasım 2013
- 376
- 200
- 63
- 34
Tek tek cevap vereyim
1.Başka bir üyenin de belirttiği gibi, hoş bulmadığım kısım o kız/kadın ayrımı zaten, bu kelime de bu ayrımı güçlendiriyor. Herkes kadındır, belli yaştan önce kız çocuğudur.
2.Annesi tarafından bilinçlendirildiği için hata yapmaz demedim ama sizin hata olarak gördüğünüz 10 kişiyle yatma kısmı ona hata gelmeyebilir dedim, mesela bana gelmiyor.
3.Yerden yere vurma kısmını tam olarak yazdığım gibi ifade etmişsiniz. Yani bahsettiğiniz tarz erkekleri betimlerken normalleştirmeme ve olumsuz örnekler olduklarını belirtme taraftarıyım. Sui misal emsal olmaz.
4.Böyle erkeklere aşık olma kısmına gelince. Bahsettiğiniz türden istisnalar oluşabilse de inanın bu şekilde tarif ettiğimiz iki farklı grup birbirlerini pek çekici bulmazlar. Belirli dış görünüş özelliklerinden de ''genelde'' tahmin edilebilir. Ama genelde, her zaman değil.
Eğer dediğiniz gibi bir olay oluşursa da inanın artık pek öyle sonuçlanmıyor. Yani bahsettiğimiz bilinçli çocuğumuz eğer istediği için yaşadıysa belli şeyleri-yani karşısındaki istedi diye değil kendi istedi diye yaşadıysa- yerden yere vurulmayı bırakın, karşısındakinin fikirlerini anladığı an geri çekiliyor. Bahsettiğimiz yerden yere vuracak erkek de şaşırıp iyice bağlanabiliyor.
5. Üniversite mezunu olmayan kişilerle neden rastlaşmıyorum? Karşılaşıyorum mutlaka ama çevremi onlar oluşturmuyor. Yok yani şimdi tekrar düşündüm üniversite mezunu olmayan 1., 2. derece akrabam ya da arkadaşım yok. Bu örneği erkekleri genelleme yanlışı için vermiştim, yani belirli bölgelerde de bekareti hiç önemsemeyen erkekler çok yoğunlukta. Tutup ülke geneli istatistiklerini hiçbir şey için baz alamayız ki, bölgesel ve kültürel olarak hiç karşılaşmadığımız kesimler var.
Üslubunuz için öncelikle teşekkür ederim, çok kibarsınız ve özenle yazmışsınız o nedenle ben de biraz uzun yazdım kusura bakmayın.
Öncelikle bende teşekkür ederim güzel üslubunuz için, Size kesinlikle saygı duyuyorum. Fikir alışverişi yapmamız bana faydalı oldu ufkumun biraz daha geliştiğini düşünüyorum, sohbetiniz gerçekten hoştu başarılı ve mutlu bir hayat diliyorum.