[QUOTE="pelin66, post: 37823804, yim, 3 yasinda bir kizim var, ilerde ona hymen in ne işe yaradigini bilimsel olarak aciklayacagim, cinsellikle ilgisöylemeninesi gerekenleri ogretirim. Kontrolsuzsorun yok. Saglikli her birey icin dogal bir ihtiyac olan cinselligi neden yasaklayayim ki.
Ikinci olarak su bakire olmayan kizigumun annesi yapmam diyen adam ve onun kafa yapisindaki turevleri ile dunya yansa da ikimiz kalsak birlikte olmazdim zaten, onun nesli ureyecegine insanligin sonu gelsin daha hayirli olur :)
Su yari yolda birakma saygi duymama meselesine gelince, ben 2004 de bitirdim universiteyi, arkadaşlarımın buyuk bolumu bakire degildi, bazilari o zaman birlikte olduklari sevgilileriyle bazilari baskslariyla evlendi, coluk cocuga karistilar, hicbirinin en ufak bir saygisizlik gordugune sahit olmadim, duymadim, hepsinin cok mutlu evlilikleri var -ben dahil, 4 yil ayni evi/yatagi paylastiktan sonra evlendim esimle, 10 yildir
Daha da mutlu olursunuz insaallah.
Daha oncede belirttim; karsidakilerin dusuncesibden dolayi bekareti savunmuyorum.Tamamn kendi ahlaki goruslerimden kaynakli yazdiklarim.
Ben evlendigimde ne bu konu acildi ne gecmisimiz. Evliligimi bunun uzerine yapmadim. Cevremizdeki erkrkler uzerine yorum yapmayi birakalim sadece bu forumda bundan dolayi terk edilen onlarca kadin var.
Evladiniz buyudugunde ona o bilinci verebilirsiniz bu elbetteki herkesin yasam bicimiyle sekilleniyor. Fakat daha 3 yasindaykrn bunu bu kadar rahat soylemeniz normal.
Cinsellik egitimi gormedim ailem tarafindan. Tamamen saygi ve sevgiyle buyudum. Her dedigim ret edilmeden yapildi. Hayatim kendi kararlarimla sekillendi.
Verilmeyen cinsel egitim yuzunden eksilmedim. 30 yasima kadar kendimi sınırlarimca tek bir hata yapmadim. Yolumu cizdigim gibi devam ettim. Bana hicbir baski yapanda olmadi. Yanlis insanda cikmadi karsima.
Dini boyutu tartismak yasak fakat ahlaki boyutuda olamaz mi insanlar icin ? Siz oyle bakarsiniz bende boyle.