• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakirelik her erkek için önemli midir

O arkadaş ve birisi ile tamamen iletişimi koparın öncelikle. Hayatınızda böyle insanlara yer vermeyin. Sorunuza geleyim her erkek önemsemez. Önem veriyor ve yargılıyorsa evlenmeyin. Eşim hiç önem vermedi benim. Kızlık zarım hala duruyor evli ve iki kız annesiyim. Hiç kanama olmadı eşim hiç düşünmedi neden diye sormadı bile. O kadar önemli değildi onun için. Ben tuhaf geldiği için doktora gidip durumu öğrendim eşime söylemedim bile çünkğ hiç konu açılmadı bile yani herkes önem vermez. İnsanın değerini ölçen vajinası değildir. İnsanın değeri ölçülmez sevince

O arkadaş ve birisi ile tamamen iletişimi koparın öncelikle. Hayatınızda böyle insanlara yer vermeyin. Sorunuza geleyim her erkek önemsemez. Önem veriyor ve yargılıyorsa evlenmeyin. Eşim hiç önem vermedi benim. Kızlık zarım hala duruyor evli ve iki kız annesiyim. Hiç kanama olmadı eşim hiç düşünmedi neden diye sormadı bile. O kadar önemli değildi onun için. Ben tuhaf geldiği için doktora gidip durumu öğrendim eşime söylemedim bile çünkğ hiç konu açılmadı bile yani herkes önem vermez. İnsanın değerini ölçen vajinası değildir. İnsanın değeri ölçülmez sevince
Nedenmis peki esnek mi ? Bende de olmadı ama ben evli bile olmadığım için gitmedim eski nişanlım sordu ama bende esnektir falan dedim.

Bu biri olarak tabir ettigin insanimsi,"nisanli kizlar ikinci el oluyor" diyebilecek cesareti nereden buldu acaba?
Haydi ona cahil cesareti diyelim sen neden agzinin payini okkali bir bicimde veremedin.
Herkes kendi isine baksin,ne manavdan meyve,ne kuruyemisciden cerez aliyorsunuz.
Zamaninda AB kriterlerine uzaktik,artik uzak denecek kadar bile medeni degiliz.
Bizde evrim tersine isliyor resmen.Su kadina bir madde gibi,bir esyaymis gibi bakan zihniyeti aciyorum.

Kendini her yerde obje olarak kullanılmasına izin veren , madde üzerine kurulmuş bir hayat kurup , sadece buna odaklanan , süsten püsten başka hiç bir şey aklının içine sokmamış kadınların hiç payı yok mu bu zihniyette ?

Şöyle nişanlımla bir şeyler yaşadık. Tabi ayırıldık sonra. Bir arkadaşıma bu durumu söyledim yeni ayrılmıştık dertleşmek için. Bana işte kimse evlenmez kimse istemez duyulursa hayatın mahvolur falan dedi. Bende şaşırdım sonra napayım oldu falan dedim.
Kendi kendime beni isteyen bunlara takılmaması falan diye düşündüm. Geçmişte yaşanan şeyler sonuçta bende takılmam çünkü. Biri geçen şey dedi genel olarak dedi bunu benle ilgili bir şey bilmiyordu ' nişanlı kız ikinci el oluyor '.
Yani insanlar böyle düşünüyormuş.
Bunları çok önemsemesemde biriyle tanıştığım zaman bu kişiye ileri zamanlar da bunu söylemeli miyim ? Yoksa hiç konusunu bile açmamam mi doğru ?
İkinci el oluyormuş ne demek Allah aşkına araba mıyız biz eşya mıyız? Bunu söyleyen münasebetsiz her kimse derhal iletişiminizi kesin. Ayrıca da ne erkek ne kadın hiç kimseyi sizin geçmişiniz ilgilendirmez. 21. Yüzyıldayız artık başka şeyler tartışıyor olmamız gerekiyor.

Nedenmis peki esnek mi ? Bende de olmadı ama ben evli bile olmadığım için gitmedim eski nişanlım sordu ama bende esnektir falan dedim.

Sorma haddinde bulunabilmesi küstahça. Hadsiz , pislik, akılsız , omurgasız.

Buna nasıl izin verirsiniz, nasıl cevap verirsiniz üstüne.

Seven gercekten takilmiyo cok ornegini gordum. Biriyle biseyler yasayan da ikinci el olmaz sadece biriyle biseyler yasamis olur. O ne cirkin bir tabir

Şöyle nişanlımla bir şeyler yaşadık. Tabi ayırıldık sonra. Bir arkadaşıma bu durumu söyledim yeni ayrılmıştık dertleşmek için. Bana işte kimse evlenmez kimse istemez duyulursa hayatın mahvolur falan dedi. Bende şaşırdım sonra napayım oldu falan dedim.
Kendi kendime beni isteyen bunlara takılmaması falan diye düşündüm. Geçmişte yaşanan şeyler sonuçta bende takılmam çünkü. Biri geçen şey dedi genel olarak dedi bunu benle ilgili bir şey bilmiyordu ' nişanlı kız ikinci el oluyor '.
Bunları çok önemsemesemde biriyle tanıştığım zaman bu kişiye ileri zamanlar da bunu söylemeli miyim ? Yoksa hiç konusunu bile açmamam mi doğru ?
Söyle tabi başkasından duyarsa hoş olmaz.Her erkek kızlık olayına takılmaz

O arkadasına söyle, bakirelik değilde o anı yaşamak bize kalan şey, erkekler için ne kadar özelse bir kadın içinde ilk çok önemli, özel ve güzel hatırlamalısın.. naçizane tavsiyem ve paylaşmamalısın..

Ya hangi mağarada yaşıyor bu insanlar ikinci el ne demek😳
Gerçekten beyni çalışan, kendini geliştirmiş, özgüven sahibi, kadına ve kendisine saygısı olan birisinin çok da umursayacagini düşünmüyorum ve etrafımdaki insanlarda da bunu görüyorum.
Yani bu kadar bodoslama söylemek istemem ama evlilikte cinsellik gerçekten çok önemli, bir ömür aynı yatağı paylaşmayı düşünürken bir şey yaşamadan uyumlu olup olmadığınızı nereden bileceksiniz, herhangi bir ürünü bile denemeden satın almıyoruz bu kadar hayati bir şeyde farklı davranmak niye bu 1.
İkinci kendisi binbir türlü halt yiyip karısının bakire olmasını isteyen erkek çifte standart istiyordur ve bu hayatın her alanında kendisini gösterecek bir şeydir.
Ha kendisi de evlilik öncesi ilişkiye karşıdır ve eşinin de öyle olmasını bekliyordur katilmasam da saygı duyarım en azından tutarlı bir davranış olur.
Yakın çevremdeki gerçekten beyni çalışan arkadaş/kuzen/eş adına konuşarak mevzuyu toparlayayim hayır her erkek bunu önemsemiyor.

Ben evlenmeden birliktelik yaşamadım ama esim oyle şeyleri takan bir insan değil eşimin arkadaş çevresi hep kültürlü meslek sahibi insanlar kimi mühendis ogretmen pilot iş adami avukat 1 i hariç hepsinin evlendikleri kızlar daha önce birliktelik yaşamışlar hic biride önemsemeyen egitimli insanlar bunu hic takmiyor bende gerici sayılabilecek bir ailece büyüdüm şimdiki aklım olsa ne gerek vardi erkekler hayatını gayet güzel yaşıyor yani.O devir bitti dert etmeyin olan olmus

Kendini geliştirip evlenmeden önce cinsellik yaşamamış erkekler de var. Yaşamak isteyen yaşar. Ama yaşamak istemeyene de saygı duymak lazım. Burada bahsettiğim her haltı yemiş bakire kız isteyenler değil. Ama sürekli sevgili değiştirenle belki ömründe tek sevgilisi olan insan da aynı değil. Kız olsun erkek olsun herkes dengiyle..

Evlilik öncesi ilişkiyi normalleştirince evlenince bazı kadınlar aldatılıyor ya da eşinin evlenmeden önce kızlarla olan ilişkisine dair bir şey öğreniyor. Aman ben de bir şeyler yapmıştım zamanında deyip umursamıyor. Böyle insanlar var. Ve aldatılmak da eskiye nazaran çok daha fazla.. Bunu belki cinselliğe değil de zamane ilişkilerine yormak daha doğru ama gerçek bu.

Benim ilişki yaşayıp yaşamadığımı merak etmeyen erkekten de emin olamam kusura bakmayın. Sizi merak etmiyorsa kendi de yapmıştır. Bu kadar kıskanç kadın varken bunu kıskanmamalarına şaşırıyorum.

Bir de konuya istinaden herkes nişanlıyken direk cinsellik yaşamıyor olabilir yani direk ikinci el saçma olmuş. Belki de iftira atıyorlar bilemezler.

Bu devirde bekarete önem veren erkek kalmadı gibi bişey. Karşınıza çıkarsa da yol yakınken yol verin. Yine bu sitede okumuştum çok hoşuma giden bir söz var: biriyle evlenicek olursanız sizi böyle kabullenen biriyle değil, bunun kabullenilmesi gereken birşey olmadığını düşünen biriyle evlenin.

Önemsemeyenler olduğu kadar, bu durumu önemseyen çok erkek var. Siz bence yeniden bir yola girmeyi düşündüğünüz insanın fikirlerini ve bakış açısını az çok anlarsınız. Önemseyen biriyse belirtmeniz gerekir, değilse zaten sorun olmaz. Maalesef ülkemizde birçok kadın ilk gecesinde böyle problemler yaşayarak kapı önüne konuyor. 😏 Kimi erkek için gerçekten problem değil, kimi erkekte herkesle düşüp kalktığı halde bakire olsun istiyor, kimisi de kendisi yapmamış karşısındaki de yapmamış olsun istiyor.Yani karışık meseleler, herkese saygı duymak lazım.

Ya kızlar ne yaşarsanız yaşayın, ama yanınızda “arkadaş” diye gezen ama bildiğin şeytanın yeryüzü şubesi olan şu insanlara gidip an-lat-ma-yın! Kelimelere, cümlelere bak ya? Zehir akıyor dilinden. Olan olmuş, karşına umursamayan birinin çıkmasını diliyorum senin için ve bir tavsiye; bu özel durumunu paylaşma.

Sizce burada kadınların oturup bunu konuşması çok utanç verici değil mi ? Hangi erkek ben birisiyle sevişmiştim , beni kadınlar almaz mı acaba diye tartışıyor ?

Ya kızlar ne yaşarsanız yaşayın, ama yanınızda “arkadaş” diye gezen ama bildiğin şeytanın yeryüzü şubesi olan şu insanlara gidip an-lat-ma-yın! Kelimelere, cümlelere bak ya? Zehir akıyor dilinden. Olan olmuş, karşına umursamayan birinin çıkmasını diliyorum senin için ve bir tavsiye; bu özel durumunu paylaşma.
Dediğim gibi o an bunu paylaşma ihtiyacı hissettim. Psikologa gitmiştim onunla bile konuşmadım bunu. Sanırım ben söylemesem de anlamıştı doktor ama ben konuşmaya utandım galiba. Arkadaşım yakın diye söyledim ama paylaşmamak mi gerekli bunu

Back