Bakirelik hakkında

asens

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2025
2
-3
1
23
Kızlar bişi sormam lazım kafama çok takıldı uyuyamıyorum 23 yaşındayım 2 yıldır bir ilişkim var bi kaç gün önce sevgilimle arkadan denedik vajina girişine değdiğinde kendimi geri çektim girdi mi girmedi mi o an hatırlamıyorum zaten reglm 1 gün önce bitmişti şuan karnımda bir agrı var ve hafif iç çamasırımda leke var kızlık zarı bozuldugunda ne yaşadığınız merak ediyorum birde gerçekten tam olarak ne zaman bozulur kızlık zarı

Ne önemi var? Birincisi zaten düzenli sevişen birisin. İkincisi evleneceğin kişiye yalan mı söyleyeceksin ? Üçüncüsü gerçeği söylesen seni kabul etmeyecek biriyle mi evleneceksin ? Kızlık zarı önemsiz bence bu sorular daha önemli.

Ne önemi var? Birincisi zaten düzenli sevişen birisin. İkincisi evleneceğin kişiye yalan mı söyleyeceksin ? Üçüncüsü gerçeği söylesen seni kabul etmeyecek biriyle mi evleneceksin ? Kızlık zarı önemsiz bence bu sorular daha önemli.
Hayır sadece kendim bilmek istiyorum cevabı evlilikten korkan biriyim evlensem bile dobra dobra dogruyu söylerim yalansız bi ilişki olsun diye :)

Burada tuvaletini kaçıran bı arkadaş vardı, bul da bı konuş analın ne kadar sağlıklı olduğunu. Konunda ki sorun bekaret değil bence.

Girdi mi girmedi mi hatırlamıyorum kadar kurulduğum bir cümle yok. Arkadan gireni çıkanı biliyorsunuz önden mi anlamıyorsunuz anlamadım gitti

Bakireliginin bi önemi kalmamış bence bu durumda🤣🤣🤣 niye merak ettin anlamadım

Merhaba, hiç ilişkim olmadı ama kızlık zarı bozulduğunda karın ya da kasıkta ağrı olmaz diye düşünüyorum

Hayır sadece kendim bilmek istiyorum cevabı evlilikten korkan biriyim evlensem bile dobra dobra dogruyu söylerim yalansız bi ilişki olsun diye :)
E niye anal yapıyorsun hangi erkek sırf bakire diye anal yapan kıza saygı duyar bi düşün zar duruyordur da nasıl mikrop kapmıştır bilemiyorum

Ya kendinize bunu neden yapıyorsunuz :/ ya evlenene kadar sevişmeyin ya da yapacaksanız insan gibi normal yoldan birliktelik yaşayın. İnsan bedenini sever sayar yani , okudukça insan iğreniyor ya

Back
X