- 15 Temmuz 2023
- 32
- 1
- 25
- Konu Sahibi atlikarincalikiz
Kızlar bakire olmayıp aranızda evlenen var mı? Eşinize bu durumu nasıl anlattınız ve nasıl karşıladı? İlişkinin kaçıncı ayında bunu söylememiz gerek? Yardım istiyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hayalim degilKendi nefsime yenik düşüp yaşamış olsam, bunu bilerek ve isteyerek yapmış olsam sorun etmezdim bu kadar. Detaylı anlatamıcağım için şöyle söyleyim kazayla oldu. Bu yüzden yaşadığım pişmanlık. Geri dönüşü olmayan bir hata benim için artık. Evliliğe gelince her kadının hayalidir evlenip yuva kurmak anne olmak. Artık tek duam beni yargılamayacak bi insanın karşıma çıkması. Ama çoğu erkek maalesef bizim gibi düşünmüyor.
Hayır kandırma. yalan üzerine kurulu bir evlilik olmaz.Kandırayım yani?
Anlamadım.şöyle söyleyim kazayla oldu
Ne alakası var ayrıca sana ne istediğim yorumu yaparım insanlara emir kipi ile konuşamazsın sen. Ozguvenliyim aynen kendimi hatalarımla da seviyorum hata olarak da görmüyorum hoş. Ne o sanki hakaret mi ettik efe püfe duyar kasarken yorulmuyor musunuz ya siz ?Bune özgüven sen daha beter bir şey yaparsın da sana gülerler insanlara böyle söylemek yerine ya hiç yorum yapma ya da düzgün bir şey söyle
İnşallah ben de evlenirim sizin gibi anlayışlı birini bulupBakire evlenmedim kocam el üstünde tutuyor maharet bekarette olsa ohooo
Ki o da bakir değildi zaten istemem öyle yaşamamış görmemiş.
Bakire isteyen erkek klasik tecrübesizliğinin beceriksizliğinin anlaşılmasından korkuyordur
Ama bir kere yaşadığımı belli etmek istiyorum sanmasın 3-5 kişiyle falan birlikte olduğumu.İnsanlar pişman olacakları şeyler yaşarlar bu çok insani yani birini yargilarken bunu göz önünde bulundurmak lazım. Size de tavsiyem siz bunu kusur olarak görürseniz karşıdaki insan da görür normal görür buna göre bir tavır sergilerseniz karşınıza bunu sorun etmeyecek normal görecek insanlar görür. Sorulmadan söylemeyin, sorduğu zaman da evet sen yaşamadın mi diye cevap verin bence. Bu konuyu sorun etmediğinizi fark ettirin
Gidip kocana ben lekeliyim alnıma yazılı bu kara yazı diyip ezilip büzülürsen herr zaman seni ordan vurur. Geçmişim seni ilgilendirmez, ben sana sordum mu dersen kimse seni saçma sapan yerlerden buraya çalışmaz. Lütfen yıl 2023 olduİnşallah ben de evlenirim sizin gibi anlayışlı birini bulup
Bak bu değeri kendine sen veriyorsun.İnşallah ben de evlenirim sizin gibi anlayışlı birini bulup
Siz bir kere diye yemin billah etseniz de o içinde bir yerlerde inanmayacak ve siz bir kere oldu diye ısrarla ikna etmeye çalıştıkça yalan söylediğinizi düşünüp problem çıkaracak. O yuzden tavsiyem bu konulara girmeyin o girerse kısa basit normal cevaplar verin. Gerçekten sandığınız kadar büyütülecek bir şey değil asıl sıkıntı çıkaracak olan sizin tavrınız olurAma bir kere yaşadığımı belli etmek istiyorum sanmasın 3-5 kişiyle falan birlikte olduğumu.
kasar sensin kaşar olmasan böyle yalan ve bilip bilmeden konusmasssin süzme kaasar senin ağzını iki yana ayırırimNe alakası var ayrıca sana ne istediğim yorumu yaparım insanlara emir kipi ile konuşamazsın sen. Ozguvenliyim aynen kendimi hatalarımla da seviyorum hata olarak da görmüyorum hoş. Ne o sanki hakaret mi ettik efe püfe duyar kasarken yorulmuyor musunuz ya siz ?
kasar sensin kaşar olmasan böyle yalan ve bilip bilmeden konusmasssin süzme kaasar senin ağzını iki yana ayırırim
Çirkini öpmemişler namuslu sanmış kendini. Ben de bakireyim ama sizin şu salak kadın düşmanı laflarınızı etmem. Zaten amacı kandırmak olsa gider diktirir burada soru sormaz. Şu hayatta neyi başardınız ki insanlara üstten bakıyorsunuz? O kadar eminim ki kendinizi sevmediğinize sadece üzüldüm. Kendini seven beğenen biri insanlarda bu kadar kusur aramaz.Yargılama değil bu bir. İkincisi önemli ise ne olursa olsun hata yapmaz insan. Önceliğidir çünkü. Hem ben genel konuştum sana demedim. Yalan söyleyenler için.
Sen yobaz olmasan takmazdın ve konu açmazdın okey nerden çıkardın bunu ayrıca ben erkeklerin genel yorumlarına göre söyledim bunu kişiden kişiye değişir elbette. Allah Allah sorun eden sensin yobaz olan benim taktığım en son şey bakirelik olur yani YOBAZ lafinı ay evde kalırım evlenemem kafaya takıyorum diyen sana armağan ediyorum